Miten kehitän vuorovaikutustaitojani_kirjan-kansi_perspektiivikuva

e-kirjan paperiversio | Miten kehitän vuorovaikutustaitojani?

12,90

E-kirja saatavana myös paperiversiona.

(Liimasidottu, pahvikansissa, mv, 54 sivua)

Maksuton toimitus Suomessa.

tuotetunnus (SKU) 1005 Osasto: Avainsana tuotteelle

Tuotekuvaus

Tavoitteeni on oivalluttaa kymmenissä tuhansissa suomalaisissa samoja asioita, joita olen omaan elämääni löytänyt. Elämäniloa ja innostusta, joka lähtee hyvästä itsetuntemuksesta, aidoista ihmissuhteista ja työn ilosta. Vuorovaikutustaitojen kehittäminen on ollut oman elämän keskiössä jo pitempään. Tiedän, että pystyn auttamaan muita ja teen sen niin hyvin kuin osaan. Olen koonnut tähän kirjaan parhaita paloja vuorovaikutuksen kehittämiseen. Kaikki lähtee lopulta sinusta itsestäsi. Jos olet valmis laittamaan työhaalarit päällesi, lupaan sinulle tuloksia. Mikäli päätät lähteä urakoimaan ja otat käyttöösi näitä toimivaksi havaittuja työkaluja, tulokset ovat vain ajan kysymys!

Toivotan sinulle mukavia, oivalluttavia lukuhetkiä. Kahden ensimmäisen e-kirjani palautteiden pohjalta tiedän, että palaat tämänkin kirjan äärelle vielä useasti. Mikäli päätät lähteä urakalla töihin, näemme todennäköisesti jossakin tulevista valmennuksistani!

Miten kehitän vuorovaikutustaitojani 2016-08-14_sisällys_1   Miten kehitän vuorovaikutustaitojani 2016-08-14_sisällys_2   Miten kehitän vuorovaikutustaitojani 2016-08-14_sisällys_3

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “e-kirjan paperiversio | Miten kehitän vuorovaikutustaitojani?”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *