Miten löydän unelmieni työn e-kirjan kansi_perspektiivi_verkkokauppa_UUSI

e- kirjan paperiversio | Miten löydän unelmieni työn?

12,90

Lukijoiden toiveesta e-kirja saatavana nyt myös paperiversiona.
(Liimasidottu, pahvikansissa, mv, 60 sivua)

Maksuton toimitus Suomessa.

 

tuotetunnus (SKU) 1003 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Tuotekuvaus

Työelämä on suurimmassa murroksessa sitten teollisen aikakauden alkumetrien 100 vuotta sitten. Kuvaavaa on, että olemme siirtymässä parhaillaan aikakauteen, jolle ei edes ole yksiselitteistä nimitystä. Suuri haaste monen kohdalla on tällä hetkellä, että ollaan aika kuutamolla sen suhteen, mikä oikeasti innostaa. Tietoisuus siitä, että kynttilä palaa kituisasti, ei oikein innosta hakemaan saman alan työtä, jos sitä ylipäätään on tarjolla. Mutta mitä työtä hakisin, kun en oikein itsekään tiedä, mitä tekisin?

Tämä kirja on tarkoitettu auttamaan sinua. Olen kerännyt näihin 60 sivuun kaiken sen kokemuksen, jonka yli 150 asiantuntijan ja esimiehen rekrytointi omiin tiimeihini kansainvälisessä liike-elämässä lähes 20 vuoden aikana on minulle tuonut. Toimin tätä nykyä, kolmatta vuotta, ura- ja yritysvalmentajana yrittäjäpohjaisesti. Tiedän, mitä tarkoittaa yrittäjän 25. tunti ja kerron siitäkin tässä kirjassa. Olen seurannut aktiivisesti työmarkkinoiden muutosta viitisen vuotta. Aktiivisesti siksi, että yksi keskeinen osa omaa elämääni liittyy siihen niin suoraan – valmennan tätä nykyä ihmisiä löytämään itselleen uudelleen työn tässä muuttuvassa maailmassa. Sitä ennen kävin läpi oman, useita vuosia kestäneen ”metamorfoosin”. Suurimmat haasteet työelämän murroksessa näyttävät liittyvän siihen, miten hyödyntää aikaisemman työuran osaaminen ja aikaansaannokset, jos haetkin jotakin aivan muuta työtä jatkossa. Onneksi tähän löytyy keinoja.

Tavoitteeni on herättää sinussa oman elämäsi ajatteluprosessi, jossa sukellat seuraavien vuosien aikana syvälle oman hyvinvointisi rakennuspalikoihin. Voin kertoa omasta kokemuksesta, että matka on pitkä, mutta antoisa. Jaan myös kaiken sen, minkä tiedän onnistuneista työnhakuprosesseista – miten sinun tulee lähestyä työnhakua teknisenä taitona, joka on kenenkä vaan opittavissa ja on tämän päivän työnhaussa ehdottoman tarpeellinen. Tämän teen yli 200 uravalmennettavan auttamiskokemuksella kuluneiden reilun kahden vuoden aikana.

Toivotan sinulle mukavia, oivalluttavia lukuhetkiä. Uskon, että palaat tämän kirjan äärelle vielä monta kertaa!

Tsemppiä!

Jari

Sisällysluettelo

      

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “e- kirjan paperiversio | Miten löydän unelmieni työn?”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *