LÖYDÄ SISÄINEN MOTIVAATIOSI - SYVENTÄVÄ VALMENNUS ITALIASSA

LÖYDÄ SISÄINEN MOTIVAATIOSI™ syventävä valmennus Italiassa 25.6-1.7.2018

1790,00

LÖYDÄ SISÄINEN MOTIVAATIOSI™ syventävä valmennus Italiassa sisältää puolihoidon Guest House Casa Visettessä; aamiaiset ja lounaat juomineen, majoituksen kahden hengen huoneessa. Hintaan ei kuulu lennot kohdemaahan. http://www.visette.it/

Tähän intensiivivalmennukseen mahtuu rajoitettu määrä osallistujia, max 15 henkilöä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.


Haluaisitko maksaa osissa? Varausmaksu 300,00€
Oletko opiskelija tai työtön?

Tuotekuvaus

LÖYDÄ SISÄINEN MOTIVAATIOSI™ syventävä valmennus Italiassa 2018

25.6.-1.7.2018

Casa Visette
Localita Bussia 28
12065 Monforte d’Alba
Cuneo (CN)
Piemonte, Italia

 

Luovuuden tärkein polttoaine on innostus. Innostus syntyy siitä, että voit toimia omilla synnynnäisillä vahvuusalueillasi ja kuunnella sisäistä ääntäsi siitä, mikä tuo sinulle positiivista energiaa ja draivia – intohimoa. Innostusta lietsotaan kannustavalla vuorovaikutuksella, jossa voit kokea olevasi merkityksellinen toiselle ihmiselle ja saat siitä kannustavaa palautetta.

Syventävä, suomenkielinen 5-päiväinen motivaatiovalmennus Italiassa, Barolon alueen upeissa viininviljelysmaisemissa on suunnattu sinulle, joka haluat löytää merkityksen omaan elämääsi. Luot merkitystä silloin, kun osaamisesi ja intohimosi kohtaavat muiden ihmisten tarpeet. Useimmat meistä saavat merkittäviä oivalluksia irrottautuessaan arkisesta ympäristöstä.

Lähde mukaan kokemaan jotakin ainutlaatuista!

Lue lisätietoja: LÖYDÄ SISÄINEN MOTIVAATIOSI™ syventävä valmennus Italiassa omalle sivulle