TRE_kuva_550x

Valmentaja, opettele irrottautumaan stressistä tärinällä! TRE-kurssi 3.12.2017 | Helsinki

45,00

Varaa paikkasi pian! Mukaan tähän kurssille mahtuu rajoitettu määrä osallistujia.

AIKA?PAIKKA?
3.12.2017   klo 11.00-14.00
Helsingin astangajoogakoulu, Annankatu 29 B, 00100 Helsinki, alakerran sali

Lisätietoja alla.

tuotetunnus (SKU) 4001-1-1 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Tuotekuvaus

Ohjaaja Nina Hokkanen 
Nina on urheiluhierontaan erikoistunut koulutettu hieroja, jäsenkorjaaja sekä sertifioitu TRE-ohjaaja. TRE-stressinpurkuliikkeet eli TRE® (Tension, Stress & Trauma Releasing Exercises) käynnistävät kehon luonnollisen ja nopeasti vaikuttavan palautumismekanismin, jonka avulla voidaan purkaa kehon ja mielen jännitystiloja. TRE-menetelmä soveltuu kaikille omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille, jotka haluavat löytää menetelmän fyysisen jännityksen tai henkisen stressin purkamiseen.  | Happybeing Hyvinvointipalvelut

TRE-liikkeillä saadaan kehossa aikaan tärinä tai värinä, jonka avulla autonominen hermosto alkaa purkamaan lihaksiston ja hermoston jännitystä. Tämä tärinä on kehon luontainen, nisäkkäille ominainen kyky rentouttaa ja palauttaa elimistöä tasapainon tilaan. Menetelmän on kehittänyt yhdysvaltalainen stressin- ja traumahoidon asiantuntija David Berceli. Erityisen suosittua TRE on näyttelijöiden keskuudessa Suomessa. YLE Areenasta löydät 8min pituisen jutun, esitetty YLE Aamu TV:ssä 18.9.2017. Tästä videoon.

Aloituskurssin sisältö

Johdantona luento TRE:stä, stressistä ja autonomisen hermoston toiminnasta (noin 1h 15min)

TRE aktivointiliikkeet, tärinä ja rentoutus (noin 1h)

Harjoituksen jälkeinen purku/keskustelu ja ohjeet omatoimiseen harjoitteluun (n. 30 min)

 

Kurssin tarkoituksena on antaa perustiedot, jonka jälkeen harjoittelua voi jatkaa omatoimisesti ja/tai ryhmätunneilla.

Kurssin kohderyhmä: Kurssi soveltuu kaikille perusterveille, omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille, jotka haluavat löytää menetelmän fyysisen jännityksen tai henkisen stressin purkamiseen. TRE-harjoitukset sopivat erittäin hyvin tueksi myös itsetuntemuksen ja kehotietoisuuden lisäämiseen. HUOM! Tämä kurssi on suunnattu LUONTAISET TAIPUMUKSET™ lisenssivalmentajille.

Pukeutuminen ja varusteet: Joustava vaatetus (verkkarit tms) sekä mielellään oma joogamatto tms. alustaksi (ei välttämätön).

Hinta: Oviraha 45 € (sis alv). Ovirahaan sisältyy 3 tuntinen kurssi, kurssin luentomateriaali sekä David Bercelin 20-sivuinen vihkonen, joka sisältää yksityiskohtaiset harjoitteluohjeet. Tarjolla on lisäksi teetä ja jotain pientä purtavaa (pähkinöitä ja hedelmää tms.). Kurssi toteutetaan pienryhmässä max 14 henk.

Varaa paikkasi valmennukseen heti – mukaan mahtuu 14 nopeinta! (ovirahalla katetaan tilavuokra ja ohjaajan palkkio)

AIKA?PAIKKA?
3.12.2017   klo 11.00-14.00
Helsingin astangajoogakoulu, Annankatu 29 B, 00100 Helsinki, alakerran sali

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Valmentaja, opettele irrottautumaan stressistä tärinällä! TRE-kurssi 3.12.2017 | Helsinki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *