KETTU

Esittelyssä LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -valmentaja

TANJA MERONEN, KETTU valmennus ja viestintä

Mikään ei ole niin kaunis polku kuin itse kuljettu.

Suorinta reittiä ei ole tullut kuljettua minunkaan polkuani ja siksi reppuuni onkin kertynyt melkoinen setti elämäneväitä, muillekin jaettavaksi.

 

Tavoitteena sisäinen menestyminen

Mielestäni jokaisesta päivästä voi tehdä juhlaa, ihan pienillä asioilla. Sitkun-elämän sijaan elän vahvasti nytkun-elämää. Tulevaisuuteen kurkottelevan unelmoinnin sijaan pohdiskelen päivittäin, miltä minusta juuri nyt tuntuu. Realistisena optimistina suhtaudun elämän vaikeuksiin lempeästi ja kuulostellen, mitä niillä on kerrottavanaan.

Omakohtaisten, oivalluksentäyteisten kokemusten siivittämänä haluan auttaa ihmisiä erilaisuuden ymmärtämisessä. Autan ihmisiä löytämään ennen kaikkea omat vahvuutensa, ilonlähteensä sekä intohimojen kohteensa. Mistä pohjimmiltaan saan eniten kiksejä ja miksi? Miten toteuttaisin itseäni, luontaista minääni? Omaa luontaista minääni toteuttaen ja hyödyntäen vapaudumme olemaan parhaita itsejämme kaikilla elämän osa-alueilla. Omien taipumustensa ja tarpeidensa ymmärtäminen tarkoittaa sisäistä menestymistä.

Tärkeää on oppia myös tunnistamaan erilaisuutemme vaikuttimia. Mikä toisissa ihmisissä ärsyttää ja miksi? Mistä erilainen ajattelumme ja toimintamme kumpuaa? Kuinka kykenemme sietämään sekä hyödyntämään erilaisuutta ja kääntämään toisten ärsyttävyydetkin voimavaroiksi?

 

Kullanarvoinen asiakasymmärrys

Myös asiakkaamme ovat ostajina erilaisia. Olen työskennellyt palveluorientoituneesti asiakasrajapinnassa ja johtanut asiakaspalvelutyötä 30 vuoden ajan havainnoiden kuluttajien sekä B2B -toimijoiden käyttäytymistä. Asiakkaiden kuluttajakäyttäytymisen taustoille olen saanut vahvistusta LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -teorian kautta. Asiakasymmärryksen hyödyntäminen palveluiden kehittämisessä on muodostunut minulle sydämen asiaksi.

Henkilökohtainen LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -analyysi mahdollistaa kullekin ymmärryksen omista ajattelutaipumuksistaan, tyypillisimmistä reagointimalleistaan sekä niin voimaantumisen kuin kuormittumisensakin juurisyistä. Valmennuksissa tutustumme myös muihin MBTI-indikaattorin ajattelutyyleihin peilataksemme erilaisuuttamme ja oppiaksemme ymmärtämään muiden samantyylistä tai erityylistä toimintaa. Tämä antaa oivallisen pohjan myyntityön ja vuorovaikutuksen kuten myös tiimityön ja johtamisen kehittämiseen. Toteutan analyysiin pohjautuvaa mentorointia myös omasta liiketoiminnasta haaveileville.

Yritykseni viestintäpalveluissa, toimittajana ja sisällöntuottajana kohtaan ihmiset aidosti kiinnostuneena, sellaisina kuin he ovat, erilaisina. Pedagoginen ymmärrykseni auttaa elämänmakuisten tarinoiden ja osuvien markkinointiviestien kirjoittamisessa.

 

Olen löytänyt omat inspiraation lähteeni

Inspiroidun ihmisten auttamisesta sekä luovuutta vaativien projektien toteuttamisesta. Olen kehittämisorientoitunut toiminnan nainen, jonka tekeminen näyttäytyy vastuullisuutena ja loppuun saakka hiottuina lopputuloksina.

KETTU-yritykseni perustin rakkaudesta laadukkaaseen ja aidosti asiakaslähtöiseen, jopa hurmaavaan palveluun. Koulutan, kirjoitan ja valokuvaan viiden tutkinnon sekä ammattilisenssien pohjalta. Monialainen osaamiseni ja asiakasymmärrykseni on syntynyt yli 30 vuoden työkokemuksesta yrityksissä, julkisella sektorilla sekä järjestötyössä.

Yrittäjäsuvussa kasvaneena oli minulle luontevaa ottaa aktiivisesti mukaan yritystoimintaani toisella vuosikymmenellä olevat, valloittavat tyttäreni Vieno ja Hilla. He ovat jo vallan osaavia toimittajan alkuja, kahvilan pitäjiä, ideanikkareita ja perheyrityksen edustajia. Mielestäni yksi tärkeimpiä taitoja nykylapsille ovat yrittäjyystaidot sekä yrittäjämäinen asenne. Pidän yrittäjyyttä pelastuslauttana työelämän vellovassa aallokossa. Sillä me nyt porukassa, luottavaisin mielin seilaamme.

Luontaisia taipumuksiani toteutan yrittäjyyteni lisäksi vapaaehtoistöissä mm. ikäihmisten ja verenluovuttajien kanssa. Energiaa toimeliaisuuteni ammennan retkeillen yksin tai lasteni kanssa upeassa suomalaisessa luonnossa. Mukanani ovat retkiriippumatto sekä kamera. Erityisosaamistani ovat metsässä yöpyminen sekä revontulien kuvaaminen, joka onnistuu eteläisessäkin Suomessa.

Voin viedä sinutkin ryhminesi kokemaan myös luontoelämyksiä. Lähdetäänkö seikkailuun?

 

 

 

Aitoudesta innostuva ammattimentori ja LUONTAISET TAIPUMUKSET™-valmentaja
Hurmaavan sisällön tuottaja
Mietittyjen palveluiden muotoilija

 

Tutustu Tanjan osaamiseen tästä KETTU.fi/referenssit-cv

Kiehtovia revontulikuvia eteläisestä Suomesta ja vähän pohjoisestakin löydät mm. seuraamalla sivua facebook.com/KETTU.fi

 

 

KETTU

Tutustu KETTU valmennus ja viestinnän palveluihin

 

 

TILAA LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -KIRJE

Tulet saamaan meiltä postia säännöllisesti. Postit sisältävät mielenkiintoisia kirjoituksia luontaisista taipumuksistamme ja miten ne näkyvät ja vaikuttavat elämäämme. Uutiskirjeissämme julkaisemme kiinnostavia uutisia sekä infoamme LUONTAISET TAIPUMUKSET™ tapahtumista, kampanjoista ja tarjouksista. Tilaa nyt lähettämällä meille yhteystietosi!