Esittelyssä LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -valmentaja

SINI PIINTILÄ, Vaskooli Coaching

Sini Piintilä on Sertifioitu Business Coach, LUONTAISET TAIPUMUKSET™ - valmentaja sekä YOU Etälenkit™ -etälenkittäjä. Sini valmentaa yksilöitä, ryhmiä ja tiimejä henkilöstön kehittämisen, yksilökehityksen ja työkyvyn ylläpidon saralla. Intohimo paremman suomalaisen työelämän parissa työskentelyyn on syntynyt vähitellen erilaisten työelämäkokemusten ja omien vahvuuksien hahmottumisen myötä. Sinin sydän sykkii valmentamiselle; niin kannustamiselle, kuin etenemistä tukevalle haastamisellekin.

Parhaillaan työelämä vaatii tekijöiltään mm. hyvää itsetuntemusta ja omien vahvuuksien tuntemusta, muutosjoustavuutta sekä kykyä viedä muutoksia läpi. Se vaatii itsensä johtamisen taitoja sekä tietotaitoa omasta työkyvystä huolehtimiseen. Työnantajayrityksillä puolestaan on näytönpaikka sekä osaajiensa sitouttamisen, että uusien osaajien vetovoiman näkökulmasta. Vaskooli Coaching on nivouttanut tehokkaasti yhteen LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -analyysien ja valmennusten sekä business coachingin edut paketeiksi, jotka vastaavat erityisesti yllä oleviin tämän hetken haasteisiin. Prosessi lisää ymmärrystä omasta kyvykkyydestä ja potentiaalista, kehittää vuorovaikutustaitoja sekä erilaisuuden ymmärrystä, tehostaa tavoitteellisuutta ja ongelmanratkaisukykyä sekä parantaa valmiutta toimia muutoksissa. Tämä kaikki siinä sivussa, kun työstetään business coachingille asetettua prosessikohtaista tavoitetta yksilön tai tiimin kehityksessä.

Siinä missä yksilöcoaching-tapaamiset voidaan järjestää puhelimen välityksellä ulkoillen ja kävellen, Sini etälenkittää myös ryhmiä YOU Etälenkkien muodossa. YOU Etälenkit™ yhdistää mielen, kehon ja työyhteisön hyvinvoinnin ylläpidon ja kehittämisen tarjoamalla ohjattuja sisällöllisiä ryhmäpuheluiden kautta kokoontuvia etälenkkeilyryhmiä. Palvelu on omiaan kenelle tahansa, joka haluaa huolehtia siitä, että työkyky on kunnossa vielä 15 vuoden kuluttakin. YOU Etälenkit™ onkin piste iin päälle Vaskooli Coachingin keskeisten menetelmien triossa.

 

Tutustu Vaskooli Coachingin palveluihin

 

 

Lue myös Sinin blogikirjoitus LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -sivustolla.

TILAA LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -KIRJE

Tulet saamaan meiltä postia säännöllisesti. Postit sisältävät mielenkiintoisia kirjoituksia luontaisista taipumuksistamme ja miten ne näkyvät ja vaikuttavat elämäämme. Uutiskirjeissämme julkaisemme kiinnostavia uutisia sekä infoamme LUONTAISET TAIPUMUKSET™ tapahtumista, kampanjoista ja tarjouksista. Tilaa nyt lähettämällä meille yhteystietosi!