UUTUUTENA VERKKOKAUPASSAMME

MARJO RANTASEN KIRJA TUNNELMAJOHTAJA

Tammi-helmikuun ajan kampanjahintaan 44,20!

Tunnelmamuotoilun guru kirjailija MARJO RANTANEN on myös LUONTAISET TAIPUMUKSET™ valmentaja. Luontaisten taipumusten merkitys tunnelman muotoiluun ja johtamiseen näkyy selkeästi hänen uusimmassa kirjassaankin Tunnelmajohtaja. Kirja avaa sitä, miten hyvä tunnelma antaa energiaa ja auttaa onnistumaan ja se  antaa konkreettisia työkaluja johtaa omaa ja toisten tunnelmaa.

Marjo Rantanen valmentaa tunnelmajohtamista ja on pidetty puhuja aiheesta.  Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus liiketoiminnan kehittämisestä, konseptoinnista ja henkilöstön valmentamisesta, mutta Marjo on myös stand up -koomikko ja tuottaa omaa stand up –klubia Helsingissä. 

Kun tunnelma kaipaa parannusta, ota yhteyttä tähän iloiseen Tune Makeriimme!

 

 

UUDET VALMENNUSKOKONAISUUTEMME!

 

JOHTORYHMÄSTÄ JOHTOTIIMIKSI™

ERILAISUUDEN JOHTAMINEN™

 

Annamme yrityksellesi avaimet ihmisten erilaisuuden ja luontaisten vahvuuksien hyödyntämiseen sekä toimivampaan vuorovaikutukseen organisaation sisällä ja asiakaskohtaamisissa.

 

Tule tutustumaan ERILAISUUDEN JOHTAMINEN™ valmennukseemme ilmaisessa demossa!

8.3.2019 ERILAISUUDEN JOHTAMINEN™   ILMOITTAUTUMINEN

 

 

TILAA UUTISKIRJEEMME

Tulet saamaan meiltä postia säännöllisesti. Postit sisältävät mielenkiintoisia kirjoituksia luontaisista taipumuksistamme ja miten ne näkyvät ja vaikuttavat elämäämme. Uutiskirjeissämme julkaisemme kiinnostavia uutisia sekä infoamme LUONTAISET TAIPUMUKSET™ tapahtumista, kampanjoista ja tarjouksista. Tilaa nyt lähettämällä meille yhteystietosi!