VIIKONLOPPUVALMENNUS

"Tympiikö työ? Oletko jo valmiiksi leipiintynyt, kun työpäiväsi alkaa? Vai viihdytkö kyllä työssäsi, mutta tunnet, ettet pane parastasi? Kyse saattaa olla siitä, että sisäinen motivaatiosi on kadoksissa. Tänä päivänä on trendikästä puhua työssä motivoitumisesta – aika harva kuitenkaan pysähtyy motivaation todellisten juurisyiden äärelle.

Työn puuduttavuus on yleistä. Yhdysvaltalaisen Gallup-organisaation vuonna 2014 tekemässä tutkimuksessa todettiin, että vain joka kolmas työtä tekevistä ihmisistä on innostunut ja kokee työnsä mielenkiintoiseksi. Sisäisesti motivoituneet ovat oma-aloitteisempia työssään ja innokkaampia päivittämään osaamistaan. He ovat tuottavampia ja etenevät urallaan nopeammin. Sisäinen motivaatio on myös hyväksi ihmisen hyvinvoinnille.

LÖYDÄ SISÄINEN MOTIVAATIOSI™ viikonloppuvalmennus on suunnattu henkilöille, jotka ovat oman elämänsä murroksessa, pohtien seuraavia askeleitaan ja etsien sisäistä motivaatiota ja innostusta elämäänsä. Ulkoinen motivaatio syntyy yleensä kepin ja porkkanan yhdistelmästä, mutta vasta sisäinen motivaatio saa ihmisen todella liikkeelle. Sisäinen motivaatio on kolmen päätekijän kertolasku: riittävä vapaus, mahdollisuus kehittyä työssään sekä kokemus työn merkityksellisyydestä. Lopputulos on tasan niin hyvä, kuin heikoin näistä tekijöistä.

Oletko sinä vielä pysähtynyt näiden asioiden äärelle? Mikä on sinun tärkein sisäinen motivaatiotekijä ja innostuksen lähteesi? Koska sinä aloitat tutkimusmatkasi sisäisen motivaation äärelle?"

webinaariLÖYDÄ SISÄINEN MOTIVAATIOSI™ webinaaritallenne

 

VALMENNUKSISTA SANOTTUA


 

VALMENNUKSEN SISÄLTÖ

Tilaa maksuton e-kirja
Miten löydän unelmieni työn?

VALMENNUKSEN HINTA

LÖYDÄ SISÄINEN MOTIVAATIOSI™ viikonloppuvalmennus 279,00 € sis. alv.

Valmennuksen keskeistä sisältöä:

  1. lauantain ja sunnuntain valmennukset (molempina päivinä klo 12.00-18.00)
  2. LÖYDÄ SISÄINEN MOTIVAATIOSI™ Työkirja
  3. henkilökohtaisen KEHITÄ VAHVUUKSIASI™ raporttikansio
  4. Passion Test® -menetelmä
  5. kirjatarjouksia

Viikonloppuvalmennukseen mahtuu rajoitettu määrä osallistujia, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

   Haluatko maksaa osissa? Ohjeet verkkokaupassa.

   Oletko opiskelija tai työtön? Saat 50€ alennuksen viikonloppuvalmennuksesta! Lähetä tosite info@luontaisettaipumukset.fi ja saat paluupostissa alennuskoodin verkkokauppaan.