LUONTAISET TAIPUMUKSET™ maksuton demovalmennus 16.1.2020 | Jyväskylä

AIKA?PAIKKA?
16.1.2020  klo 15.00-19.30
Fennian Jyväskylän konttori, Kauppakatu 37, Jyväskylä

 

Järjestämme maksuttomia demovalmennuksia kohderyhmänä yritykset ja organisaatiot, joissa halutaan kehittää vuorovaikutustaitoja. Hyvät vuorovaikutustaidot edistävät työntekijöiden hyvinvointia ja ovat ensiarvoisen tärkeitä mm. asiakaskohtaamisissa ja esimiestyössä. Valmennus antaa hyvän kuvan LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -analyysien hyödyntämisen mahdollisuuksista sekä antaa vinkkejä organisaatioiden henkilöstönkehitykseen näillä työkaluilla.

Valmennuksiamme on hyödynnetty mm. tiimityön organisoinnissa ja kehittämisessä, esimiestaitojen kehittämisessä, johtoryhmätyöskentelyn tehostamisessa, palautteenannon sekä kehityskeskustelujen kehittämisessä. [•ryhmädynamiikka •vuorovaikutustaidot •muutoksen hallinta ja sen johtaminen •organisaatiokulttuuri]

Tämän demovalmennuksen keskeisin tavoite on ymmärtää oman LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -raportin sisältö sekä saada ideoita ja oivalluksia itsensä ymmärtämiseen ja kehittämiseen.

Valmennuksen sisältö pääkohdittain:

Ihmisten erilaisuus käytännössä
Luontaiset taipumuksemme ajattelussa ja toiminnassa
Henkilökohtaisten raporttien käsittely ja tulkinta
Millaisia vuorovaikuttajia olemme?
Päivän yhteenveto

Jyväskylän demovalmennus järjestetään yhteistyössä vakuutusyhtiö Fennian kanssa.

Ilmoittauduttuasi…

Jokainen osallistuja tekee viikkoa ennen tilaisuutta sähköisen kyselyn kautta LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -analyysin, jonka avulla tunnistetaan oma luontainen ajattelutyyli. Henkilökohtainen raportti jaetaan valmennustilaisuudessa.

Tilaisuuteen otetaan 18 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Max 2 henkilöä/organisaatio.

Tilaisuus on maksuton. (Unohdusmaksu 50,00€)

 

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan! 

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.