LUONTAISET TAIPUMUKSET™ maksuton demovalmennus 20.9.2019 | Helsinki

AIKA?PAIKKA?
20.9.2019   klo 8.30-12.00
Village Works, Sähkötalon 1. krs Robert’s Coffeeta vastapäätä, osoitteessa Kampinkuja 2, Helsinki

 

Järjestämme maksuttomia demovalmennuksia kohderyhmänä yritykset ja organisaatiot, joissa halutaan kehittää vuorovaikutustaitoja. Hyvät vuorovaikutustaidot edistävät työntekijöiden hyvinvointia ja ovat ensiarvoisen tärkeitä mm. asiakaskohtaamisissa ja esimiestyössä. Valmennus antaa hyvän kuvan LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -analyysien hyödyntämisen mahdollisuuksista sekä antaa vinkkejä organisaatioiden henkilöstönkehitykseen näillä työkaluilla.

Valmennuksiamme on hyödynnetty mm. tiimityön organisoinnissa ja kehittämisessä, esimiestaitojen kehittämisessä, johtoryhmätyöskentelyn tehostamisessa, palautteenannon sekä kehityskeskustelujen kehittämisessä. [•ryhmädynamiikka •vuorovaikutustaidot •muutoksen hallinta ja sen johtaminen •organisaatiokulttuuri]

Mikäli näet demovalmennuksen jälkeen menetelmän/t hyödylliseksi organisaatiossasi, voit  valita sopivimman valmentajan ammattitaitoisten lisenssivalmentajiemme joukosta ja ottaa yhteyttä kyseisen valmentajan henkilöesittelyn linkeistä. Vaihtoehtoisesti voit täyttää yhteydenottolomakkeen tällä sivulla.

Demovalmennus on suunnattu myös henkilöille, jotka pohtivat omaa valmentajauraansa ihmisten vuorovaikutustaitojen kehittämisessä.

Ilmoittauduttuasi…

Jokainen osallistuja tekee viikkoa ennen tilaisuutta sähköisen kyselyn kautta LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -analyysin, jonka avulla tunnistetaan oma luontainen ajattelutyyli. Henkilökohtainen raportti jaetaan valmennustilaisuudessa.

Kuhunkin tilaisuuteen otetaan 18 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Max 2 henkilöä/organisaatio. TILAISUUS ON TÄYNNÄ.

Tilaisuus on maksuton. (Unohdusmaksu 50,00€)