TIIMI-, ASIANTUNTIJA- JA ESIMIESTYÖN KEHITTÄMINEN

 

Tuntuuko sinusta, että tiimisi jäsenten vuorovaikutustaidoissa olisi parantamisen varaa? Tai tuntuuko sinusta toisinaan, että tiimiläisilläsi on taipumus käyttää liikaa aikaa asioihin, jotka tuntuvat kiireellisiltä tai joita on mukava hoitaa? Tai ehkä aikaa käytetään asioihin, jotka osataan hyvin, mutta perustyöt jäävät heikolle hoidolle? Entä koetko sinä työssä tarvitsemiesi taitojen kehittämisen olevan helppoa? Vai tuntuuko kehittäminen olevan enemmän tervanjuontia? Jos koet kehittämisen helpoksi, olet todennäköisesti siinä onnekkaiden ihmisten pienessä joukossa, jotka kehittävät osaamistaan luontaisilla vahvuuksillaan.

Olemme kehittäneet yhdessä asiakkaidemme kanssa erityyppisiä valmennuskokonaisuuksia sinun ja tiimisi vuorovaikutustaitojen, vahvuuksien, motivaation ja innostuksen löytämiseksi. Kaikissa valmennuksissa yhteisenä nimittäjänä on yksilön luontaisten taipumusten tunnistaminen – onnistuminen on paljon todennäköisempää, kun kehittää vahvuuksiaan! Olet sitten tiimin esimies, HR tai tiimin jäsen, joka haluaa kehittää vuorovaikutustaitoja ja yksilön osaamista vahvuuksien varaan, voimme auttaa sinua onnistumaan. Katso, mikä valmennus sopii tarpeisiinne parhaiten!

ESIMERKKEJÄ VALMENNUKSISTAMME

The Power of Interaction - VUOROVAIKUTUKSEN VOIMA™ -valmennus

Tuntuuko sinusta, että tiimisi jäsenten vuorovaikutustaidoissa olisi parantamisen varaa? Entä koetko sinä työssä tarvitsemiesi taitojen kehittämisen olevan välillä yhtä tervanjuontia?

Olemme kehittäneet yhdessä asiakkaidemme kanssa tehokkaita valmennuskokonaisuuksia sinun ja tiimisi vuorovaikutustaitojen, vahvuuksien, motivaation ja innostuksen löytämiseksi. Valmennuksien yhteisenä nimittäjänä on yksilön luontaisten taipumusten tunnistaminen – onnistuminen on paljon todennäköisempää, kun kehittää vahvuuksiaan!

TYÖRYHMÄN TAIPUMUKSET™
-valmennus

Tuntuuko sinusta toisinaan, että tiimiläisilläsi on taipumus käyttää liikaa aikaa asioihin, jotka tuntuvat kiireellisiltä tai joita on mukava hoitaa? Tai ehkä aikaa käytetään asioihin, jotka osataan hyvin? 

TYÖRYHMÄN TAIPUMUKSET™ -valmennuksen avulla voidaan selvittää ryhmän käyttäytymisprofiili, selvittää kunkin tiiminjäsenen luontaiset kiinnostusalueet sekä tiimin kyky uudistua. Kun tiimin tärkeimmät tehtävät ja työryhmän taipumukset yhdistetään, saadaan uudenlaista tietoa siitä, miten hyvin ryhmän työhaasteet ja siinä työskentelevien ihmisten taipumukset kohtaavat.

Strength Based Leadership - VAHVUUKSILLA JOHTAMINEN™ -valmennus

Koetko sinä työssä tarvitsemiesi taitojen kehittämisen olevan helppoa? Vai tuntuuko kehittäminen olevan enemmän tervanjuontia? Huippuosaajaksi voi tulla vain vahvuuksiaan kehittämällä!

Tässä valmennuksessa keskitymme asiantuntija- ja esimiestyössä olevien osallistujien luontaisten vahvuuksien tunnistamiseen. Valmennuksen avulla pystyt tunnistamaan luontaiset vahvuutesi eli ne asiat, jotka kehittyvät sinussa olemalla oma itsesi. Tunnistamme myös meille luontaisesti vaikeita asioita - niitä joita joudumme tietoisesti harjoittelemaan tullaksemme kyvykkäämmäksi. 

TUTUSTU LUONTAISET TAIPUMUKSET™ PERUSVALMENNUKSEEN
MAKSUTTOMASSA DEMOVALMENNUKSESSA

 

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -tiimi järjestää maksuttomia demovalmennuksia kohderyhmänä yritykset ja organisaatiot, joissa halutaan kehittää vuorovaikutustaitoja. Hyvät vuorovaikutustaidot edistävät työntekijöiden hyvinvointia ja ovat ensiarvoisen tärkeitä mm. asiakaskohtaamisissa ja esimiestyössä. Demovalmennus on myös suunnattu henkilöille, jotka pohtivat omaa valmentajauraansa ihmisten vuorovaikutustaitojen kehittämisessä.
Lue lisää ja ilmoittaudu.

Oletko valmis löytämään oman motivaatiosi ja omat vahvuutesi, ja  rakentamaan niiden avulla elämästäsi mielekästä ja innostavaa?  Jari Saarenpään uutuuskirja Löydä Sisäinen Motivaatiosi – Tee elämästä mielekäs! tiivistää hänen sanomansa: Positiivinen muutos elämässä alkaa oman motivaation löytämisestä ja omien vahvuuksiensa tunnistamisesta. Verkkokaupasta ⇒

Tilaa kirja Ihmisten erilaisuus – 16 tyyppiä työelämässä työpaikallesi!

Liity uutiskirjeidemme tilaajaksi!

Tulet saamaan meiltä sähköistä postia noin 2 kertaa kuukaudessa. Postit sisältävät tärkeitä uutisia tai muistutuksia tapahtumiimme liittyen. Tiedotamme tätä kautta aihepiireistämme kiinnostuneita myös mm. kampanjoista ja tarjouksista. Voit lisäksi saada joskus erikoisetuja tai tietoa, mitä ei jaeta yleisesti sivustollamme