BUNDLE: Miten pärjään työelämän murroksessa? -kolme kirjaa | ILMAINEN TOIMITUS SUOMEEN

38,70

Tässä uravalmentaja Jari Saarenpään e-kirjoista koottu yhteistarjous nimikkeellä “Miten pärjään työelämän murroksessa?”, sisältäen 3 kirjaa:

  • Miten löydän unelmieni työn?
  • Onko työmotivaatiosi hukassa? Näin saat sen takaisin
  • Miten kehitän vuorovaikutustaitojani?

(Liimasidotut, pahvikansissa, mv, 60+64+54 sivua)

Maksuton toimitus Suomessa.

Kuvaus

Kuvaus ja sisällysluettelo “Miten löydän unelmieni työn?”

Työelämä on suurimmassa murroksessa sitten teollisen aikakauden alkumetrien 100 vuotta sitten. Kuvaavaa on, että olemme siirtymässä parhaillaan aikakauteen, jolle ei edes ole yksiselitteistä nimitystä. Suuri haaste monen kohdalla on tällä hetkellä, että ollaan aika kuutamolla sen suhteen, mikä oikeasti innostaa. Tietoisuus siitä, että kynttilä palaa kituisasti, ei oikein innosta hakemaan saman alan työtä, jos sitä ylipäätään on tarjolla. Mutta mitä työtä hakisin, kun en oikein itsekään tiedä, mitä tekisin?

Tämä kirja on tarkoitettu auttamaan sinua. Olen kerännyt näihin 60 sivuun kaiken sen kokemuksen, jonka yli 150 asiantuntijan ja esimiehen rekrytointi omiin tiimeihini kansainvälisessä liike-elämässä lähes 20 vuoden aikana on minulle tuonut. Toimin tätä nykyä, kolmatta vuotta, ura- ja yritysvalmentajana yrittäjäpohjaisesti. Tiedän, mitä tarkoittaa yrittäjän 25. tunti ja kerron siitäkin tässä kirjassa. Olen seurannut aktiivisesti työmarkkinoiden muutosta viitisen vuotta. Aktiivisesti siksi, että yksi keskeinen osa omaa elämääni liittyy siihen niin suoraan – valmennan tätä nykyä ihmisiä löytämään itselleen uudelleen työn tässä muuttuvassa maailmassa. Sitä ennen kävin läpi oman, useita vuosia kestäneen ”metamorfoosin”. Suurimmat haasteet työelämän murroksessa näyttävät liittyvän siihen, miten hyödyntää aikaisemman työuran osaaminen ja aikaansaannokset, jos haetkin jotakin aivan muuta työtä jatkossa. Onneksi tähän löytyy keinoja.

Tavoitteeni on herättää sinussa oman elämäsi ajatteluprosessi, jossa sukellat seuraavien vuosien aikana syvälle oman hyvinvointisi rakennuspalikoihin. Voin kertoa omasta kokemuksesta, että matka on pitkä, mutta antoisa. Jaan myös kaiken sen, minkä tiedän onnistuneista työnhakuprosesseista – miten sinun tulee lähestyä työnhakua teknisenä taitona, joka on kenenkä vaan opittavissa ja on tämän päivän työnhaussa ehdottoman tarpeellinen. Tämän teen yli 200 uravalmennettavan auttamiskokemuksella kuluneiden reilun kahden vuoden aikana.

Toivotan sinulle mukavia, oivalluttavia lukuhetkiä. Uskon, että palaat tämän kirjan äärelle vielä monta kertaa!

Tsemppiä!

Miten Löydän Unelmieni Työn e-kirja 2016_sisällys1   Miten Löydän Unelmieni Työn e-kirja 2016_sisällys2    Miten Löydän Unelmieni Työn e-kirja 2016_sisällys3    Miten Löydän Unelmieni Työn e-kirja 2016_sisällys4

Kuvaus ja sisällysluettelo “Onko työmotivaatiosi hukassa? Näin saat sen takaisin”

Tavoitteeni on oivalluttaa kymmenissä tuhansissa suomalaisissa samoja asioita, joita olen omaan elämääni löytänyt. Elämäniloa ja innostusta, joka lähtee hyvästä itsetuntemuksesta, aidoista ihmissuhteista ja työn ilosta. Tiedän, että pystyn auttamaan ja teen sen niin hyvin kuin osaan. Olen koonnut tähän kirjaan parhaita paloja työssä motivoitumiseen. Kaikki lähtee lopulta sinusta itsestäsi. Jos olet valmis laittamaan työhaalarit päällesi, lupaan sinulle tuloksia. Mikäli päätät lähteä urakoimaan ja otat käyttöösi näitä toimivaksi havaittuja työkaluja, tulokset ovat vain ajan kysymys!

Toivotan sinulle mukavia, oivalluttavia lukuhetkiä. Ensimmäisen e-kirjan ”Miten löydän unelmieni työn?” palautteen pohjalta tiedän, että palaat tämänkin kirjan äärelle vielä useasti. Mikäli päätät lähteä urakalla töihin, näemme todennäköisesti jossakin tulevista LÖYDÄ SISÄINEN MOTIVAATIOSI™ viikonloppuvalmennuksista!

Jarin II e-kirjan sisällysluettelo-sivu1    Jarin II e-kirjan sisällysluettelo-sivu2    Jarin II e-kirjan sisällysluettelo-sivu3

Kuvaus ja sisällysluettelo “Miten kehitän vuorovaikutustaitojani?”

Tavoitteeni on oivalluttaa kymmenissä tuhansissa suomalaisissa samoja asioita, joita olen omaan elämääni löytänyt. Elämäniloa ja innostusta, joka lähtee hyvästä itsetuntemuksesta, aidoista ihmissuhteista ja työn ilosta. Vuorovaikutustaitojen kehittäminen on ollut oman elämän keskiössä jo pitempään. Tiedän, että pystyn auttamaan muita ja teen sen niin hyvin kuin osaan. Olen koonnut tähän kirjaan parhaita paloja vuorovaikutuksen kehittämiseen. Kaikki lähtee lopulta sinusta itsestäsi. Jos olet valmis laittamaan työhaalarit päällesi, lupaan sinulle tuloksia. Mikäli päätät lähteä urakoimaan ja otat käyttöösi näitä toimivaksi havaittuja työkaluja, tulokset ovat vain ajan kysymys!

Toivotan sinulle mukavia, oivalluttavia lukuhetkiä. Kahden ensimmäisen e-kirjani palautteiden pohjalta tiedän, että palaat tämänkin kirjan äärelle vielä useasti. Mikäli päätät lähteä urakalla töihin, näemme todennäköisesti jossakin tulevista valmennuksistani!

Miten kehitän vuorovaikutustaitojani 2016-08-14_sisällys_1Miten kehitän vuorovaikutustaitojani 2016-08-14_sisällys_2Miten kehitän vuorovaikutustaitojani 2016-08-14_sisällys_3

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BUNDLE: Miten pärjään työelämän murroksessa? -kolme kirjaa | ILMAINEN TOIMITUS SUOMEEN”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *