Osalliseksi onnellisuudesta | ILMAINEN TOIMITUS SUOMEEN

24,90

Kirjailija: Jouni Luukkala

Ilmainen toimitus Suomeen (norm. lähetys- ja postikulut Suomessa 4,90€, muut EU-maat 11,90€, muu maailma 14,90€).

Tuotetunnus (SKU): 1008-1-1 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Osalliseksi onnellisuudesta on psykologi Jouni Luukkalan uusin kirja ja vie lukijan onnellisuuden lähteille. Kirja auttaa tunnistamaan ja purkamaan esteitä onnellisuudelle ja opastaa keinoja lisätä omaa onnellisuuttaan. Jokaisella olisi hyvä olla työkalupakissaan muutama itselleen sopiva onnellisuustoiminto, joilla pystyy lisäämään onnellisuuttaan pysyvästi ja kirja opastaa näiden löytämiseen.

– Onnellisuuteen vaikuttavat geenit, ympäristö ja toiminta. Geenien osuus on noin puolet ja noin 40 prosenttia onnellisuudesta määräytyy toiminnan kautta. Loppuun vaikuttaa ympäristö. Omaan toimintaan kannattaa panostaa, sillä toisin kuin perimäämme tai ympäristöömme, siihen voimme itse vaikuttaa, Luukkala perustelee.

Onnellisuus on mielihyvän tunteita ja elämän merkitykselliseksi kokemista. Kirjassa läpikäytäviä keinoja lisätä onnellisuutta ovat mm. mielekäs tekeminen yhdessä muiden kanssa, omien arvojen toteuttaminen konkreettisten tekojen kautta arjessa, itsensä kehittäminen voidakseen auttaa muita, ihmissuhteiden vaaliminen sekä stressinhallintataidot.

Myönteisiä tunteita ei tarvitse eikä voikaan toki olla joka hetki. Mutta kun niitä on voittopuolisesti, ollaan onnellisuuden puolella. Elämä, jolle nähdään merkitys ja tarkoitus, koetaan hyväksi elämäksi. Vahva elämäntarkoitus kantaa vaikeiden elämänvaiheiden yli ja auttaa kestämään hankalia tunteita. Kirjan loppupuolella käydään läpi myös kohtuuttomia tilanteita, joihin ihminen voi joutua ja Luukkala avarakatseisesti etsii keinoja tilanteisiin, joissa kokonaisvaltainen onnellisuus ei ole mahdollista.

Elämän onnellisuustason nosto pysyvästi ei ole yksinkertaista, vaan kovaa työtä vaativaa. Saavutettavat tulokset ovat kuitenkin niin isoja, että niiden eteen ponnistelu todella kannattaa: “Onnelliset ihmiset elävät terveempinä ja pitempään kuin vähemmän onnelliset ihmiset. He ovat tyytyväisempiä tekemisiinsä ja ihmissuhteisiinsa. He toipuvat paremmin menetyksistä ja löytävät iloa pienistäkin asioista.” Kuulostaako houkuttelevalta? Tai koetko jo nyt eläväsi onnellista elämää? Joka tapauksessa tämä kirja antaa varmasti hyvää mieltä ja laittaa pohtimaan.

Jouni Luukkala on psykologi, hypnoterapeutti ja erikoistunut työterveyteen.  Häneltä on aikaisemmin ilmestynyt kirjoja aihepiireistä itsehoito ja -valmennus, sosiaalinen kuntoutus ja työhyvinvointi sekä vuonna 2015 kirja Kukoistava parisuhde – rakkaussuhteen psykologia. Tässä uusimmassa Luukkalan kirjoittamassa Osalliseksi onnellisuudesta -kirjassa on mukana muutamassa kohtaa myös LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -valmentaja ja innostuksen oivalluttaja Jari Saarenpää. 

Osalliseksi onnellisuudesta

  • ISBN: 978-951-656-772-6
  • Sivumäärä: 216 – pehmeäkantinen
  • Kustantaja: Kustannus OyDuodecim

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Osalliseksi onnellisuudesta | ILMAINEN TOIMITUS SUOMEEN”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *