Tunnelmajohtaja | ILMAINEN TOIMITUS SUOMEEN

24,90

Kirjailija: Marjo Rantanen

Ilmainen toimitus Suomeen (norm. lähetys- ja postikulut Suomessa 4,90€, muut EU-maat 11,90€, muu maailma 14,90€).

Tuotetunnus (SKU): 1008-1 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

”Tunnelma on kivijalka, jonka päälle rakennetaan koko yrityksen menestys”, sanoo Marjo Rantanen. Hänen uutuuskirjassaan Tunnelmajohtaja kerrotaan, miten hyvä tunnelma antaa energiaa ja auttaa onnistumaan. Kirja avaa LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -mallia ja antaa konkreettisia työkaluja johtaa omaa ja toisten tunnelmaa.

Rantasen toinen tunnelmamuotoilusta kirjoittama kirja käsittelee tunnelmaa konseptina, joka sisältää ympäristön, toimintamallit ja sen, mitä tapahtuu ihmisten kesken. Ajattelulla ja sen voimalla on merkittävä vaikutus omaan tyyliin johtaa omaa ja toisten tunnelmaa. Tässä uusimmassa kirjassaan Rantanen tarkastelee mm. sitä, miten tunnelmaa voi johtaa ja miksi tunnelmalla on väliä. Kirjassa autetaan lukijaa tutustumaan myös omaan ajattelu- ja toimintatyyliin LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -mallin avulla. Oman tyylin tunnistamisen lisäksi kirjassa paneudutaan henkilökemioihin, ryhmädynamiikkaan – sekä tietysti miten jokainen voi käsitellä ”tunnelmanpilaajia” .

Tunnelmajohtajan lukija pääsee pohtimaan myös oman toimintansa kehittämistä. Kirja sisältää innostavia harjoituksia ja pohdintoja, jotka ovat ajankohtaisia läpi elämän. Suosittelemme tutustumaan kirjan monipuolisiin tehtäviin ajatuksella ja koko työyhteisön kanssa.

”Kirjani ei ole tarkoitettu pelkästään johtajille, sillä kaikki työyhteisön jäsenet vaikuttavat vallitsevaan tunnelmaan. Kirja on myös voimakirja yrittäjille, esiintyjille ja taiteilijoille”, Rantanen pohtii. Lue täältä lisää kirjasta ja kirjailijan mietteistä

Marjo Rantanen on tunnelmajohtamiseen erikoistunut lisenssivalmentaja, ammattipuhuja ja tietokirjailija. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus liiketoiminnan kehittämisestä, konseptoinnista ja henkilöstön valmentamisesta. Hän on myös stand up -koomikko ja tuottaa omaa stand up –klubia Helsingissä. 

Tunnelmajohtaja

  • ISBN: 978-952-14-3441-9
  • Sivumäärä: 320 – kovakantinen
  • Paino: 610 grammaa
  • Kustantaja: Alma Talent

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tunnelmajohtaja | ILMAINEN TOIMITUS SUOMEEN”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *