Niko Saarinen

Holistisen hyvinvoinnin edistäjä

Valmennuskielet: suomi ja englanti

+358408371586
Niko@nikosaarinen.fi

Yritykseni Niko Saarinen

Olen vaasalainen perheenisä, yrittäjä ja ikuinen kehittyjä, optimistinen idealisti. Toimintaani ohjaavat vahvasti arvovalinnat ja niiden johdosta olen päätynyt kokonaisvaltaiseen elämäntapamuutokseen. Työkseni teen hyvinvointi valmennusta ja tuottavuuden kehitystä.

Kriisien kautta olen oppinut miten inhimillinen ja yksilöllinen lähestyminen muovaa ajattelumme laatua ja täten kokemaamme elämän mielekkyyttä. Kun kohtaamme toisen ihmisen, on subjektiivinen kokemus aina kahden kauppa. Yksilöllisen erilaisuuden oivaltaminen ja omien voimavarojen ymmärtäminen on ollut oman matkani suuria harppauksia ja nämä tahdon jakaa kanssasi.

Nautin suuresti muiden auttamisesta laajentamalla heidän ajattelunsa kokonaiskuvaa. Olenkin parhaimmillani kokonaiskuvien kanssa, ja siksi työskentelen holistisen hyvinvoinnin parissa. Tähtäimessä on yksilön kannalta kestävän arjen mahdollistaminen, ja yrityksen kannalta henkilötuottavuuden kasvu. Et voi auttaa muita voimaan hyvin, jos et itse voi hyvin, siis priorisoi itsesi.

Minulla on 20 vuoden kokemus teollisuudesta missä olen työskennellyt useissa kansainvälisissä asiantuntijan, kehittäjän ja johtajan rooleissa. Koulutukseltani olen tekniikan maisteri, jolla on pedagoginen pätevyys toimia opettajana, opintoni suoritin päivätyöni ohella. Olen myös personal trainer, univalmentaja sekä psyykkinen valmentaja.

Teen työtäni mielekkään ja merkityksellisen elämän puolesta, niin muille kuin itselleni.

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -lisenssit:

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ lisenssivalmentaja

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ esimies- ja asiantuntijatyön lisenssivalmentaja

TYÖRYHMÄN TAIPUMUKSET™ valmentaja