HENKILÖKEMIA™ -analyysi

henkilokemia-3-0

Analyysi ja raportti tilattavissa Suomeksi.

 

Yhteistyö joidenkin ihmisten kanssa on luonnostaan helppoa ja joidenkin toisten kanssa taas selvästi vaikeampaa. Tätä ilmiötä kutsutaan henkilökemiaksi. Törmäämme siihen sekä työpaikoilla että parisuhteissa.

Syytä yhteistyön vaikeuteen haemme helposti toisesta osapuolesta – tai sitten itsestämme. Kumpikin ovat huonoja suuntia, koska sekä oman että toisen ihmisen perustyylin ”korjaaminen” on erittäin vaikeaa. On selvästi viisaampaa lähestyä haastetta tutkimalla ihmisten luontaisia reagointitaipumuksia ja arvoja, ja selvittää missä kohdin ne törmäävät toisiinsa ja millä tavalla.

Reagointitaipumusten ja arvojen erilaisuus synnyttävät ihmisten välille näkymättömiä tunnejännitteitä, jotka joskus purkautuvat ukkosen tavoin. Joidenkin yhteistyökumppaneiden väliset jännitteet ovat selvästi suuremmat kuin joidenkin toisten. Tämän analyysin avulla voidaan tutkia tunnejännitteiden suuruutta sekä sitä, mitkä tekijät niitä synnyttävät.

HENKILÖKEMIA™ -analyysi on rakennettu niin, että sen tekeminen ei edellytä kummankin osapuolen yhtäaikaista osallistumista eli kumpikin osapuoli voi tehdä analyysin omaan tahtiinsa. Tulokset yhdistetään analyysin tulosraportteja läpi käytäessä.

HENKILÖKEMIA™ -analyysissä on 13 valintatehtävää, joista 8 liittyy taipumuksiin, 4 arvoihin ja 1 tunnehistoriaan. Analyysin tekemiseen kuluu aikaa 7-10 minuuttia ja se antaa tulosraportin muutaman minuutin kuluttua.

HENKILÖKEMIA™ -analyysi on tarkoitettu sekä työelämään että parisuhteisiin.

  • Työelämässä se sopii mm. toisilleen haastavien työparien yhteistyön kehittämiseen.
  • Parisuhteissa analyysiä voidaan käyttää mm. ”jäätyneiden konfliktien” avaamiseen.

Yksittäistilauksissa tee tilaus verkkokaupassa

Ryhmätilauksissa ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella

Lisää tietoa

Lisää tietoa HENKILÖKEMIA™ -työkalusta saa tuotepäällikkö Niko Heliniltä
niko@luontaisettaipumukset.fi | 040 722 7179

Kysy lisää tietoja tai pyydä tarjous organisaatiollenne

  • ota yhteyttä oheisella lomakkeella!

  • Kerro mistä haluat lisätietoa tai mikä on yhteydenottopyyntösi aihe. Otamme sinuun yhteyttä pian.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.