MITÄ TULEVAISUUDESSASI NÄKYY?

Tule tunnetun brändin valmentajaksi!

Tutustu monipuolisesti hyödylliseen valmennusmenetelmäämme sekä aktiivisen valmentajaorganisaatiomme tukeen. Kanssamme et ole yksin!

 

Kirjautuminen intraan lisenssin hankkineille:

Seuraava LUONTAISET TAIPUMUKSET™ lisenssivalmentajaohjelma

Osa I/II, ke-to 8.-9.9.2021, toteutus etänä klo 9-16. 

Osa II/II ke-to 13.-14.10.2021, toteutus mahdollisuuksien mukaan lähivalmennuksena Tampereella klo 8.45-16.

Tutustu tästä linkistä. Ilmoittautuminen 31.8.2021 mennessä.

 

Lisenssivalmentajamme ovat valmentaneet LUONTAISET TAIPUMUKSET™ menetelmin yli 40 000 asiakasta kuluneiden kymmenen vuoden aikana. Asiakasreferensseihimme kuuluu satoja yrityksiä, joista n. 70% toimii yksityisellä sektorilla ja n. 30% julkisella sektorilla. Tutustu tyytyväisten asiakkaittemme kertomuksiin etusivun videoilla.

Lisenssivalmentajavalmennuksen on käynyt kymmenen vuoden aikana yli 200 valmentajaa, joista useat kymmenet soveltavat LUONTAISET TAIPUMUKSET™ tuoteperheen valmennusmenetelmiä jatkuvasti työssään.

Valmennamme lisenssivalmentajia nelipäiväisessä perusvalmennuksessa, joka oikeuttaa sinut hyödyntämään LUONTAISET TAIPUMUKSET™ perusanalyysia asiakkaittesi kanssa. Lisäksi meillä on jatkokoulutuksia, joiden avulla voit syventää osaamistasi asiakkaittesi tarpeita vastaavaksi.

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ menetelmää on käytetty menestyksellä mm.

- Johtoryhmätyöskentelyn kehittämiseen
- Esimiesten ja johtamisen kehittämiseen
- Tiimitoiminnan ja yhteistyön kehittämiseen
- Vuorovaikutus- ja ristiriitatilanteisiin
- Muutosten johtamiseen ja läpivientiin
- Asiakaskohtaamisessa ja myynnissä kehittymiseen
- Työhyvinvoinnin kehittämiseen
- Coachingiin, mentorointiin ja sparraukseen
- Itsensä johtamisen kehittämiseen
- Uraohjaukseen
- Urheilijoiden sparraukseen

 

Työelämä myllerryksessä - mitä taitoja erityisesti tarvitaan?

Työelämän raju muutos on tosiasia, jota kukaan ei varmasti enää kiellä. Tuottavuuden ja työhyvinvoinnin eli työntekijän kokeman elämänlaadun välillä on suora yhteys. Työhyvinvointi paranee, kun saamme ymmärrystä toistemme erilaisuudesta ja kykenemme hyödyntämään sitä. Tämän ymmärrys auttaa meitä merkittävästi tiimityössä ja vuorovaikutustilanteissamme, oli sitten kysymys yhteisistä projekteista, myyntityöstä, johtamisesta tai vaikkapa parisuhteesta.

Omien taipumusten parempi ymmärtäminen synnyttää ihmisille lähes aina oivalluksen, joka auttaa ymmärtämään omaa ja muiden erilaisuutta sekä omia kehityshaasteitaan.  Tuottavuutemme nousee, kun ihmiset alkavat panostaa luontaisten vahvuuksiensa kehittämiseen heikkouksiensa korjaamisen sijaan.

 

Tehokas menetelmä

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ ajattelutyylien kartoitus on yksi tehokkaimmista menetelmistä ymmärtää ja hyödyntää ihmisen erilaisuutta. Ajattelutyyliteoria on ensimmäisen kerran esitetty 1924 sveitsiläisen psykologin Carl Jungin esille tuomana. Amerikassa 1960-luvulla alkanut tutkimus, jota johtivat äiti ja tytär Katharine Briggs ja Isabel Briggs Myers, toi tämän siihen asti monimutkaisena pidetyn teorian kaikkien ulottuville.

Näistä tutkimuksista kehitetty MBTI- Myers Briggs Type Indicator eli ajattelutyylien kartoitus on maailman eniten sovellettu menetelmä, kun halutaan porautua ihmisten erilaisuuden ymmärtämiseen ja erilaisuuden hyödyntämiseen niin tiimeissä kuin yksilötasolla.

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ ajattelutyylikartoitus ja sen sovellukset on suomalaisiin olosuhteisiin kehitetty sovellus tästä tehokkaasta erilaisuuden ymmärryttämismenetelmästä. Menetelmän ja siihen liittyvien valmennuksien tavoitteena on varmistaa, että osallistujat ymmärtävät, mitä heidän saamansa ajattelutyylin analyysitulos tarkoittaa sekä saada konkreettisia ideoita itsensä kehittämiseen. Lisäksi tavoitteena on tunnistaa keskeisiä vuorovaikutustilanteissa hyödyllisiä tunnusmerkkejä, joiden avulla yksilö voi ammattitaitoisesti säätä omaa kommunikaatiotaan toisen henkilön tyylille sopivaksi erilaisissa vuorovaikutustilanteissa.

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ ajattelutyylikartoituksen valmennuskielinä on tällä hetkellä suomi tai englanti, laajennamme myöhemmin saksan ja ruotsin kieliversioihin.

Lisenssivalmentajaohjelmien sisällöt

Ohjelmassamme on useita lisenssivalmentajaohjelmia, joista kukin lähestyy ihmisten erilaisuutta rikkautena ja erilaisuuden hyödyntämisen näkökulmasta.

Tutustu valmennusohjelmiin kuvakkeista.

Valitse oma valmennuspolkusi

Kaikkien valmentajaohjelmien perustana on LUONTAISET TAIPUMUKSET™ lisenssivalmentajaohjelma.

Askelmerkit itsenäiselle valmentajayrittäjälle tai organisaation sisäiselle valmentajalle:

  1. LUONTAISET TAIPUMUKSET™ lisenssivalmentajaohjelma
  2. LUONTAISET TAIPUMUKSET™ esimies- ja asiantuntijatyön lisenssivalmentajaohjelma
  3. TYÖRYHMÄN TAIPUMUKSET™ valmentajaohjelma

 

Järjestämme maksuttomia, kuukausittaisia etävalmennuksia valmentajiemme osaamisen kartuttamiseksi sekä myynnin ja markkinoinnin tueksi. Tule mukaan meininkiin! Kanssamme et ole yksin!

 

Valitse valmennusohjelmasi ja ilmoittaudu mukaan! Uusia julkaistaan tuotapikaa... Kysy, jos tarvitset tietoa pian.

Seuraava LUONTAISET TAIPUMUKSET™ lisenssivalmentajaohjelma

Osa I/II, ke-to 8.-9.9.2021, toteutus etänä klo 9-16. 

Osa II/II ke-to 13.-14.10.2021, toteutus mahdollisuuksien mukaan lähivalmennuksena Tampereella klo 8.45-16.

Tutustu tästä linkistä. Ilmoittautuminen 31.8.2021 mennessä.

 

Lisätietoja

NIKO HELIN
Lisenssivalmentajien vastuuvalmentaja
Valmentajien osaamisen sparraaminen

040 722 7179
niko@luontaisettaipumukset.fi

 

Tutustu tekemällä maksuton vuorovaikutusanalyysi

Voit tutustua LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -menetelmään pienen maistiaisen, vuorovaikutusanalyysin avulla.

Tässä 10 kysymyksen vuorovaikutusanalyysissä peilaat itseäsi, ajattelutyyliäsi ja käyttäytymistäsi, tavallisimmissa vuorovaikutustilanteissasi. Vuorovaikutusanalyysillä taipumusparien yhdistelmistä syntyy neljä perustyyppiä, joille on temperamenttiteoriassa annettu tietty väri. Tee tämä itseanalyysi, jotta saat selville omien taipumuspariesi voimakkuudet. Analyysin tekemiseen kuluu noin 5 minuuttia.

Valmennustuotteet ja analyysit

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ ajattelutyylien kartoitus -analyyseja on käytetty lukuisissa erilaisissa tarkoituksissa. Löydät kohderyhmiä ja ideoita välisivultamme "Valmennustuotteet". Analyyseja raportteineen on 8 erilaista. Joukosta löytyy myös englannin- sekä saksankielinen perusanalyysi.

Tilaa LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -kirje