OMAN MOTIVAATION JA VAHVUUKSIEN LÖYTÄMINEN

Etsitkö uutta innostusta elämääsi? Onko työmotivaatiosi hukassa ja mietit uuden työpaikan hakemista? Vai haluatko ehkä parantaa vuorovaikutustaitojasi? Suomalaisen Työn Liiton tuoreen tutkimuksen mukaan työnantajat arvostavat ammattiosaamistakin enemmän työntekijän vuorovaikutus-, kommunikaatio- ja yhteistyötaitoja. Työnhaussa vahvoilla ovat motivoituneet työnhakijat, joilla on kirkas kuva omista vahvuuksista ja innostuksen lähteistä. 

Olemme kehittäneet muutamia erityyppisiä viikonloppuvalmennuksia sinun vahvuuksien, motivaation ja innostuksen löytämiseksi. Kaikissa valmennuksissa yhteisenä nimittäjänä on luontaisten taipumustesi tunnistaminen – onnistuminen on paljon todennäköisempää, kun pääset kehittämään vahvuuksiasi! Olet sitten työnhakutilanteessa, haluat löytää sisäisen motivaation tai kehittää tärkeitä vuorovaikutustaitoja, voimme auttaa sinua onnistumaan. Katso, mikä valmennus sopii tarpeeseesi parhaiten!

 

VALMENNUKSET

VAHVUUKSIEN KAUTTA VOITTOON™ -viikonloppuvalmennus

Tuntuuko sinusta, että työnhaku on yhtä pakkopullaa? Olet ehkä jo lähettänyt kymmeniä hakemuksia, mutta et ole päässyt ensimmäiseenkään haastatteluun? Tai haastattelussa sinulta on kysytty, miksi haet juuri tätä paikkaa, mutta et ole oikein osannut vastata kysymykseen?

Valmennuksen tavoite on saada sinulle laadukkaita työhaastattelutilaisuuksia, joissa voit innokkaana kertoa motivaatiostasi juuri tässä työtehtävässä onnistumiseen. Tiesitkin varmasti, että työnhakijan motivaatio on kaikista tärkein valintakriteeri tänä päivänä työpaikan saamisessa!

LÖYDÄ SISÄINEN MOTIVAATIOSI™ -viikonloppuvalmennus

Tympiikö työ? Oletko jo valmiiksi leipiintynyt, kun työpäiväsi alkaa? Vai viihdytkö kyllä työssäsi, mutta tunnet, ettet pane parastasi? Kyse saattaa olla siitä, että sisäinen motivaatiosi on kadoksissa. Tänä päivänä on trendikästä puhua työssä motivoitumisesta – aika harva kuitenkaan pysähtyy motivaation todellisten juurisyiden äärelle. 

Viikonloppuvalmennus on suunnattu henkilöille, jotka ovat oman elämänsä murroksessa, pohtien seuraavia askeleitaan ja etsien sisäistä motivaatiota ja innostusta elämäänsä. Mikä on sinun tärkein sisäinen motivaatiotekijä ja innostuksen lähteesi?"

KEHITÄ VAHVUUKSIASI™ -analyysi ja etävalmennus

Joko sinä tiedät, mitkä ovat luontaiset ajattelusi vahvuudet? Entä koetko, että vuorovaikutustaidoissasi olisi vielä parantamisen varaa? Amerikkalaisen tutkimuksen mukaan vain joka kolmas ihminen kehittää itseään vahvuuksiensa varassa, siinä missä kaksi kolmesta keskittyy vain heikkouksien korjailuun.

KEHITÄ VAHVUUKSIASI™ -analyysi ja etävalmennus antavat tietoa ja ideoita omasta erilaisuudestamme verrattuna muihin sekä antaa eväitä omien vuorovaikutustaitojen kehittämiseen. KEHITÄ VAHVUUKSIASI™ -analyysi antaa tietoa myös vahvuuksistamme.  

 
 

Oletko valmis löytämään oman motivaatiosi ja omat vahvuutesi, ja  rakentamaan niiden avulla elämästäsi mielekästä ja innostavaa?  Jari Saarenpään uutuuskirja Löydä Sisäinen Motivaatiosi – Tee elämästä mielekäs! tiivistää hänen sanomansa: Positiivinen muutos elämässä alkaa oman motivaation löytämisestä ja omien vahvuuksiensa tunnistamisesta. Verkkokaupasta ⇒

Taustateoria ja tyyppikuvaukset_perspektiivikuva verkkokauppaan_UUSI

Tilaa kirja LUONTAISET TAIPUMUKSET™ – Taustateoria & Tyyppikuvaukset

Liity LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -kirjeen tilaajaksi!

Tulet saamaan meiltä postia säännöllisesti. Postit sisältävät mielenkiintoisia kirjoituksia luontaisista taipumuksistamme ja miten ne näkyvät ja vaikuttavat elämäämme. Uutiskirjeissämme julkaisemme kiinnostavia uutisia sekä infoamme LUONTAISET TAIPUMUKSET™ tapahtumista, kampanjoista ja tarjouksista. Tilaa nyt lähettämällä meille yhteystietosi!