KEHITÄ VAHVUUKSIASI™ -analyysi & etävalmennus (45 min)

129,00

KEHITÄ VAHVUUKSIASI™ -analyysi tunnistaa ihmisten luontaisia taipumuksia. Niitä voidaan hyödyntää itsensä kehittämisessä.

KEHITÄ VAHVUUKSIASI™ -verkkovalmennus sisältää

 • analyysin
 • 12-sivuisen analyysiraportin
 • 45 min henkilökohtaista verkkovalmennusta lisenssivalmentajaltamme

Katso lisää pidemmästä tuotekuvauksesta.


Kuvaus

Joko sinä tiedät, mitkä ovat luontaiset ajattelusi vahvuudet? Entä koetko, että vuorovaikutustaidoissasi olisi vielä parantamisen varaa? Amerikkalaisen tutkimuksen mukaan vain joka kolmas ihminen kehittää itseään vahvuuksiensa varassa, siinä missä kaksi kolmesta keskittyy vain heikkouksien korjailuun. Huipputulokset syntyvät vain vahvuuksiin panostamalla!

KEHITÄ VAHVUUKSIASI™ -analyysi tunnistaa sinulle luontaisia ajattelutaipumuksia. Voit hyödyntää niitä itsesi kehittämisessä. Analyysi ja etävalmennus antavat tietoa ja ideoita omasta erilaisuudestamme verrattuna muihin sekä antaa eväitä omien vuorovaikutustaitojen kehittämiseen. KEHITÄ VAHVUUKSIASI™ -analyysi antaa tietoa myös vahvuuksistamme. Vahvuutemme ovat asioita, jotka kehittyvät meissä ilman suurempia ponnisteluja, olemalla vain oma itsemme.

Vahvuuksiemme toinen puoli on heikosti kehittyneet osa-alueemme – asiat, joihin emme kiinnitä normaalisti huomiota. Joskus niiden tiedostamisesta on kuitenkin selvää hyötyä, koska jokainen pystyy kehittämään omia taitojaan myös näissä asioissa.

Käymme etävalmennuksessa läpi myös sinulle luontaisen ajattelutyylin funktioiden järjestyksen. Tämän avulla saat arvokasta syventävää tietoa omasta ajattelutyylisi kehittymisestä iän myötä sekä mm. stressitilanteiden vaikutuksesta ajattelutyyliisi. Tunnistamalla omia muutoksia stressitilanteissa alat nopeasti huomaamaan, milloinka olet menossa kohti stressiä, jossa elimistösi alkaa tuottamaan stressihormoneja. Kun alat oppimaan oman ajattelusi muutoksia eri tilanteissa, pystyt paremmin välttämään stressitiloja.

Ostaessasi tämän valmennuspaketin saat:

 1. KEHITÄ VAHVUUKSIASI™ -analyysilinkin sähköpostiisi.
 2. Raportin analyysista sähköpostiisi.
 3. 45 minuutin henkilökohtaisen etävalmennuksen LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -lisenssivalmentajan johdolla.

45 minuuttia on pitkä aika saada arvokasta valmennusta omasta itsestä!

Toimi näin:

 1. Tee verkko-ostos
 2. Saat yhden arkipäivän sisällä sähköpostiisi linkin analyysiin. Jos linkkiä ei näy, muista tarkistaa sähköpostisi eri kansiot, myös roskaposti.
 3. Keskity rauhassa tekemään KEHITÄ VAHVUUKSIASI™ -itseanalyysi. Pyri irtautumaan opituista rooleista, mukaan lukien työrooli. Vastaa siten, mikä tuntuu luontaiselta sinulle.
 4. Kahden arkipäivän sisällä analyysin tekemisestä saat sähköpostia, jossa ehdotetaan valmennusaikaa. Mikäli ehdotetut ajat eivät sovi sinulle, ehdota kahta tai kolmea aikaa. Viesti sisältää myös raporttisi, jota voit vilkaista, mutta ennen valmennusta raportista ei kannata tehdä kovin suuria johtopäätöksiä.
 5. Saat verkkovalmennuksesta suurimman hyödyn jos mietit valmiiksi mahdollisia kysymyksiä raporttiisi liittyen. Valmennus on vapaamuotoinen ja interaktiivinen tapahtuma. Ota siitä kaikki irti!
 6. Tee muistiinpanoja valmennuksen aikana, jotta voit palata muistelemaan, mitä kaikkea valmennus sinulle antoikaan. Muistiinpanot auttavat sinua peilaamaan valmennuksissa oppimaasi erilaisiin vuorovaikutustilanteisiin. Ja muistathan, että kun saat valmennuksesta uusia oivalluksia, kaikelle muutokselle on hyvä antaa aikaa.

Antoisaa valmennusta!