TULEVAT TAPAHTUMAT

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ Lisenssivalmentajaseminaari 10.12.2018 | Helsinki

PVM / 10.12.2018 12:00 - 10.12.2018 16:00

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ tiimi järjestää puolipäiväisen tapahtuman lisenssivalmentajilleen, ideana verkottua kollegojen kesken, sekä saada ja jakaa parhaita käytäntöjä LUONTAISET TAIPUMUKSET™ valmennustyössä. Jokaisessa tapaamisessa agendalla on myös uutisia LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -valmentajatyöhön liittyen.

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ maksuton demovalmennus 11.1.2019 | Oulu

PVM / 11.01.2019 08:30 - 11.01.2019 12:00

Tämän demovalmennuksen kohderyhmänä ovat yritykset ja organisaatiot, joissa halutaan kehittää vuorovaikutustaitoja. Demovalmennus antaa hyvän kuvan LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -analyysien hyödyntämismahdollisuuksista sekä antaa vinkkejä henkilöstönkehitykseen näillä työkaluilla.

TUTUSTU LUONTAISET TAIPUMUKSET™ PERUSVALMENNUKSEEN
MAKSUTTOMASSA DEMOVALMENNUKSESSA

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -tiimi järjestää maksuttomia demovalmennuksia kohderyhmänä yritykset ja organisaatiot, joissa halutaan kehittää vuorovaikutustaitoja. Hyvät vuorovaikutustaidot edistävät työntekijöiden hyvinvointia ja ovat ensiarvoisen tärkeitä mm. asiakaskohtaamisissa ja esimiestyössä. Demovalmennus on myös suunnattu henkilöille, jotka pohtivat omaa valmentajauraansa ihmisten vuorovaikutustaitojen kehittämisessä. Valmennus antaa hyvän kuvan LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -analyysien hyödyntämisen mahdollisuuksista sekä antaa vinkkejä organisaatioiden henkilöstönkehitykseen näillä työkaluilla.

Valmennuksiamme on hyödynnetty mm. tiimityön organisoinnissa ja kehittämisessä, esimiestaitojen kehittämisessä, johtoryhmätyöskentelyn tehostamisessa, palautteenannon sekä kehityskeskustelujen kehittämisessä. [•ryhmädynamiikka •vuorovaikutustaidot •muutoksen hallinta ja sen johtaminen •organisaatiokulttuuri]

Mikäli näet demovalmennuksen jälkeen menetelmän/t hyödylliseksi organisaatiossasi, voit  valita sopivimman valmentajan ammattitaitoisten lisenssivalmentajiemme joukosta.

Demovalmennus on suunnattu myös henkilöille, jotka pohtivat omaa valmentajauraansa ihmisten vuorovaikutustaitojen kehittämisessä.

DEMOVALMENNUKSISTAMME SANOTTUA

"Todella innostava koulutus ja fiilis oli mahtava. Teoria osuus oli hyvin rakennettu, aikataulut piti ja keskusteluille oli sopivasti aikaa."

"Hyvä agenda, jaksotus, osallistavuus ja muutenkin tosi tärkeä aihekokonaisuus."

"Pistää kyllä väkisin miettimään."

"Jokaiselle työelämässä olevalle tärkeä itsetuntemuksen lisäämisen mahdollisuus! Valotti konreettisesti vuorovaikutustaitojen merkitystä työyhteisöissä!"

"Todella hyvä demovalmennus. Vakuutti ja oli vuorovaikutteinen. Hyvä flow toteutuksessa ja käytännön treeneissä vs. tieto. Herätti mielenkiinnon."

"Ihan mahtava valmennus! Antoi hyvät eväät jatkaa omaan itseen tutustumista ja oman polun löytämistä."

"Todella mielenkiintoinen sessio, odotukset täyttyivät ja ylittyivät heittämällä."

"Tämä on loistava työkalu myyntityöhön, tiimeille, johtoryhmille jne."

"Kiitos, ihana tilaisuus, iloa ja innostuneisuutta! Uusia ajatuksia - uusia työkaluja - tietoisuus laajeni."

"Hyvä fiilis kasvoi päivän aikana ja avasi ymmärtämään entistä paremmin ihmisten erilaisuutta ja sen vaikutusta vuorovaikutus- ja päätöksentekotilanteisiin."

Liity uutiskirjeidemme tilaajaksi

Tulet saamaan meiltä sähköistä postia noin 2 kertaa kuukaudessa. Postit sisältävät tärkeitä uutisia tai muistutuksia tapahtumiimme liittyen. Tiedotamme tätä kautta aihepiireistämme kiinnostuneita myös mm. kampanjoista ja tarjouksista. Voit lisäksi saada joskus erikoisetuja tai tietoa, mitä ei jaeta yleisesti sivustollamme

Kysy lisää

Kirjoita alla olevaan kenttään lyhyesti, millainen nykytilanne organisaatiossasi on ja mihin erityisesti toivot valmentajamme syventyvän yhteydenotossa.

  • Kerro mistä haluat lisätietoa tai mikä on yhteydenottopyyntösi aihe. Otamme sinuun yhteyttä pian.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.