TULEVAT TAPAHTUMAT

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ Esimies- ja asiantuntijatyön lisenssivalmentajaohjelma pe 19.3.2021 etänä

PVM / 19.03.2021 - 19.03.2021

Esimies ja asiantuntijatyön lisenssivalmentajaohjelma perehdyttää peruslisenssin omaavan valmentajan hyödyntämään työssään LUONTAISET TAIPUMUKSET™ Esimies ja asiantuntija -analyysia, joka keskittyy henkilön luontaisen johtamistyylin tunnistamiseen.


 

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -valmentajien lisäkoulutukset

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ järjestää valmentajilleen säännöllisesti lisäkoulutusta erilaisista valmentajan työhön ja valmennusyrittäjyyteen liittyvistä aiheista. Koulutuksia vetävät joko lisenssivalmentajamme tai ulkopuoliset asiantuntijat. Lisenssivalmentajiemme joukossa on todella paljon erilaisia osaamisia ja sitä on jaettu yhteisissä verkkotapaamisissa. Näissä tapaamisissa valmentajamme tutustuvat samalla toisiinsa ja pääsevät jakamaan kokemuksia sekä hyviä käytänteitä keskenään.

Lisäkoulutuskalenteri

9.4.2021 Aihe tarkentuu vielä...

12.3.2021 Epäonnistumiset valmennustyössä

5.1.2021 Buustia bisnekseen - valmentajatukea

6.11.2020 Myyntiargumentit LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -valmennusmyyntiin

2.10.2020 Vahvuuksien syvempi oivalluttaminen asiakastyössä

11.9.2020 Valmennustarjouksen tekeminen

26.6.2020 Henkilöbrändin kehittäminen

5.6.2020 Asiakaskokemuksen kehittäminen

22.5.2020 Sovellusten Jamboard, Google Docs, Google Slides, Padlet ja Flinga hyödyntäminen etävalmennuksen aputyökaluina

15.5.2020 Etämyynti poikkeustilanteissa

24.4.2020 Zoomin parhaat käytännöt

17.4.2020 Näin pidät puolen päivän perusvalmennuksen etävalmennuksena

20.3.2020 Etävalmennusten pitäminen Zoomin välityksellä

 

 

 

 

 

 

TUTUSTU LUONTAISET TAIPUMUKSET™ PERUSVALMENNUKSEEN
MAKSUTTOMASSA DEMOVALMENNUKSESSA

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -tiimi järjestää maksuttomia demovalmennuksia kohderyhmänä yritykset ja organisaatiot, joissa halutaan kehittää vuorovaikutustaitoja. Hyvät vuorovaikutustaidot edistävät työntekijöiden hyvinvointia ja ovat ensiarvoisen tärkeitä mm. asiakaskohtaamisissa ja esimiestyössä. Demovalmennus on myös suunnattu henkilöille, jotka pohtivat omaa valmentajauraansa ihmisten vuorovaikutustaitojen kehittämisessä. Valmennus antaa hyvän kuvan LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -analyysien hyödyntämisen mahdollisuuksista sekä antaa vinkkejä organisaatioiden henkilöstönkehitykseen näillä työkaluilla.

Valmennuksiamme on hyödynnetty mm. tiimityön organisoinnissa ja kehittämisessä, esimiestaitojen kehittämisessä, johtoryhmätyöskentelyn tehostamisessa, palautteenannon sekä kehityskeskustelujen kehittämisessä. [•ryhmädynamiikka •vuorovaikutustaidot •muutoksen hallinta ja sen johtaminen •organisaatiokulttuuri]

Mikäli näet demovalmennuksen jälkeen menetelmän/t hyödylliseksi organisaatiossasi, voit  valita sopivimman valmentajan ammattitaitoisten lisenssivalmentajiemme joukosta.

Demovalmennus on suunnattu myös henkilöille, jotka pohtivat omaa valmentajauraansa ihmisten vuorovaikutustaitojen kehittämisessä.

 

Lue lisää perusvalmennuksen demosta

Liity LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -kirjeen tilaajaksi

Tulet saamaan meiltä postia säännöllisesti. Postit sisältävät mielenkiintoisia kirjoituksia luontaisista taipumuksistamme ja miten ne näkyvät ja vaikuttavat elämäämme. Uutiskirjeissämme julkaisemme kiinnostavia uutisia sekä infoamme LUONTAISET TAIPUMUKSET™ tapahtumista, kampanjoista ja tarjouksista. Tilaa nyt lähettämällä meille yhteystietosi!

Kysy lisää

Kirjoita alla olevaan kenttään lyhyesti, millainen nykytilanne organisaatiossasi on ja mihin erityisesti toivot valmentajamme syventyvän yhteydenotossa.

  • Kerro mistä haluat lisätietoa tai mikä on yhteydenottopyyntösi aihe. Otamme sinuun yhteyttä pian.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.