TULEVAT TAPAHTUMAT

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ Esimies- ja asiantuntijatyön lisenssivalmentajaohjelma 25.9.2020 | Helsinki

PVM / 25.09.2020 08:30 - 25.09.2020 16:00

Esimies ja asiantuntijatyön lisenssivalmentajaohjelma perehdyttää peruslisenssin omaavan valmentajan hyödyntämään työssään LUONTAISET TAIPUMUKSET™ Esimies ja asiantuntija -analyysia, joka keskittyy henkilön luontaisen johtamistyylin tunnistamiseen.

TUTUSTU LUONTAISET TAIPUMUKSET™ PERUSVALMENNUKSEEN
MAKSUTTOMASSA DEMOVALMENNUKSESSA

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -tiimi järjestää maksuttomia demovalmennuksia kohderyhmänä yritykset ja organisaatiot, joissa halutaan kehittää vuorovaikutustaitoja. Hyvät vuorovaikutustaidot edistävät työntekijöiden hyvinvointia ja ovat ensiarvoisen tärkeitä mm. asiakaskohtaamisissa ja esimiestyössä. Demovalmennus on myös suunnattu henkilöille, jotka pohtivat omaa valmentajauraansa ihmisten vuorovaikutustaitojen kehittämisessä. Valmennus antaa hyvän kuvan LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -analyysien hyödyntämisen mahdollisuuksista sekä antaa vinkkejä organisaatioiden henkilöstönkehitykseen näillä työkaluilla.

Valmennuksiamme on hyödynnetty mm. tiimityön organisoinnissa ja kehittämisessä, esimiestaitojen kehittämisessä, johtoryhmätyöskentelyn tehostamisessa, palautteenannon sekä kehityskeskustelujen kehittämisessä. [•ryhmädynamiikka •vuorovaikutustaidot •muutoksen hallinta ja sen johtaminen •organisaatiokulttuuri]

Mikäli näet demovalmennuksen jälkeen menetelmän/t hyödylliseksi organisaatiossasi, voit  valita sopivimman valmentajan ammattitaitoisten lisenssivalmentajiemme joukosta.

Demovalmennus on suunnattu myös henkilöille, jotka pohtivat omaa valmentajauraansa ihmisten vuorovaikutustaitojen kehittämisessä.

 

Lue lisää perusvalmennuksen demosta

Liity LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -kirjeen tilaajaksi

Tulet saamaan meiltä postia säännöllisesti. Postit sisältävät mielenkiintoisia kirjoituksia luontaisista taipumuksistamme ja miten ne näkyvät ja vaikuttavat elämäämme. Uutiskirjeissämme julkaisemme kiinnostavia uutisia sekä infoamme LUONTAISET TAIPUMUKSET™ tapahtumista, kampanjoista ja tarjouksista. Tilaa nyt lähettämällä meille yhteystietosi!

Kysy lisää

Kirjoita alla olevaan kenttään lyhyesti, millainen nykytilanne organisaatiossasi on ja mihin erityisesti toivot valmentajamme syventyvän yhteydenotossa.

  • Kerro mistä haluat lisätietoa tai mikä on yhteydenottopyyntösi aihe. Otamme sinuun yhteyttä pian.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

TUTUSTU UUSIMPIIN ARTIKKELEIHIN