TULEVAT TAPAHTUMAT

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ JOHTORYHMÄSTÄ JOHTOTIIMIKSI™ maksuton demovalmennus 7.2.2019 | Helsinki

PVM / 07.02.2019 09:00 - 07.02.2019 12:00

Tunnistatko johtoryhmässäsi Sanna Spontaanin, Jorma Jämptin, Inna Introvertin ja Esko Ekstrovertin? Miten erilaisuus vaikuttaa yhteistyöhönne? Entä jos osaisitte hyödyntää ryhmän moninaisuutta vielä vahvemmin? Tule mukaan seuraamaan dramatisoituja tilanteita ja oivaltamaan uusia näkökulmia omaan arkeen. Tässä demovalmennuksessa valmentajamme johdattelevat konkreettisiin johtoryhmätilanteisiin, joiden pohjalta voit tunnistaa oman johtoryhmäsi kipupisteitä ja kehittymisen mahdollisuuksia.

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ Esimies- ja asiantuntijatyön lisenssivalmentajaohjelma 10.5.2019

PVM / 10.05.2019 08:30 - 10.05.2019 16:00

Esimies ja asiantuntijatyön lisenssivalmentajaohjelma perehdyttää peruslisenssin omaavan valmentajan hyödyntämään työssään LUONTAISET TAIPUMUKSET™ Esimies ja asiantuntija -analyysia, joka keskittyy henkilön luontaisen johtamistyylin tunnistamiseen.

TUTUSTU LUONTAISET TAIPUMUKSET™ PERUSVALMENNUKSEEN
MAKSUTTOMASSA DEMOVALMENNUKSESSA

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -tiimi järjestää maksuttomia demovalmennuksia kohderyhmänä yritykset ja organisaatiot, joissa halutaan kehittää vuorovaikutustaitoja. Hyvät vuorovaikutustaidot edistävät työntekijöiden hyvinvointia ja ovat ensiarvoisen tärkeitä mm. asiakaskohtaamisissa ja esimiestyössä. Demovalmennus on myös suunnattu henkilöille, jotka pohtivat omaa valmentajauraansa ihmisten vuorovaikutustaitojen kehittämisessä. Valmennus antaa hyvän kuvan LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -analyysien hyödyntämisen mahdollisuuksista sekä antaa vinkkejä organisaatioiden henkilöstönkehitykseen näillä työkaluilla.

Valmennuksiamme on hyödynnetty mm. tiimityön organisoinnissa ja kehittämisessä, esimiestaitojen kehittämisessä, johtoryhmätyöskentelyn tehostamisessa, palautteenannon sekä kehityskeskustelujen kehittämisessä. [•ryhmädynamiikka •vuorovaikutustaidot •muutoksen hallinta ja sen johtaminen •organisaatiokulttuuri]

Mikäli näet demovalmennuksen jälkeen menetelmän/t hyödylliseksi organisaatiossasi, voit  valita sopivimman valmentajan ammattitaitoisten lisenssivalmentajiemme joukosta.

Demovalmennus on suunnattu myös henkilöille, jotka pohtivat omaa valmentajauraansa ihmisten vuorovaikutustaitojen kehittämisessä.

DEMOVALMENNUKSISTAMME SANOTTUA

"Todella innostava koulutus ja fiilis oli mahtava. Teoria osuus oli hyvin rakennettu, aikataulut piti ja keskusteluille oli sopivasti aikaa."

"Hyvä agenda, jaksotus, osallistavuus ja muutenkin tosi tärkeä aihekokonaisuus."

"Pistää kyllä väkisin miettimään."

"Jokaiselle työelämässä olevalle tärkeä itsetuntemuksen lisäämisen mahdollisuus! Valotti konreettisesti vuorovaikutustaitojen merkitystä työyhteisöissä!"

"Todella hyvä demovalmennus. Vakuutti ja oli vuorovaikutteinen. Hyvä flow toteutuksessa ja käytännön treeneissä vs. tieto. Herätti mielenkiinnon."

"Ihan mahtava valmennus! Antoi hyvät eväät jatkaa omaan itseen tutustumista ja oman polun löytämistä."

"Todella mielenkiintoinen sessio, odotukset täyttyivät ja ylittyivät heittämällä."

"Tämä on loistava työkalu myyntityöhön, tiimeille, johtoryhmille jne."

"Kiitos, ihana tilaisuus, iloa ja innostuneisuutta! Uusia ajatuksia - uusia työkaluja - tietoisuus laajeni."

"Hyvä fiilis kasvoi päivän aikana ja avasi ymmärtämään entistä paremmin ihmisten erilaisuutta ja sen vaikutusta vuorovaikutus- ja päätöksentekotilanteisiin."

Liity uutiskirjeidemme tilaajaksi

Tulet saamaan meiltä sähköistä postia noin 2 kertaa kuukaudessa. Postit sisältävät tärkeitä uutisia tai muistutuksia tapahtumiimme liittyen. Tiedotamme tätä kautta aihepiireistämme kiinnostuneita myös mm. kampanjoista ja tarjouksista. Voit lisäksi saada joskus erikoisetuja tai tietoa, mitä ei jaeta yleisesti sivustollamme

Kysy lisää

Kirjoita alla olevaan kenttään lyhyesti, millainen nykytilanne organisaatiossasi on ja mihin erityisesti toivot valmentajamme syventyvän yhteydenotossa.

  • Kerro mistä haluat lisätietoa tai mikä on yhteydenottopyyntösi aihe. Otamme sinuun yhteyttä pian.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.