Esittelyssä LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -valmentaja

Vantaan ammattiopisto VARIA

Eija Lepistö ja Anne Sivonen

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -valmentajat

Varian työelämäpalvelut

 

Vantaan ammattiopisto Varian työelämäpalveluissa käy kuhina. Eri alojen organisaatiot kaipaavat kipeästi työvoimaa ja mielellään täsmäosaajia.  Asiakkuusvastaavat Eija Lepistö sekä Anne Sivonen suunnittelevat työntekijöiden ja työelämän tarpeisiin koulutuksia yhteistyössä yritysten kanssa.

Varian työelämäpalveluita hyödyntävät niin yksityinen kuin julkinenkin sektori. Oppisopimuskoulutusten lisäksi Variasta saa mm. työpaikkaohjaajakoulutuksia. Oppisopimuksen rinnalla toinen työelämässä oppimisen muoto tutkinto-opiskelijoille on koulutussopimus, joka työharjoittelun nimelläkin tunnetaan.

Kaikkia koulutuspalveluita tarjotaan nuorille, ensimmäistä ammattiaan opiskeleville sekä aikuisille alanvaihtajille tai osaamistaan päivittäville. Myös yrittäjät voivat opiskella itselleen ammattipätevyyden.

 

Lue blogikirjoitus LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -menetelmän hyödyntämisestä Variassa.

TILAA LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -KIRJE

Tulet saamaan meiltä postia säännöllisesti. Postit sisältävät mielenkiintoisia kirjoituksia luontaisista taipumuksistamme ja miten ne näkyvät ja vaikuttavat elämäämme. Uutiskirjeissämme julkaisemme kiinnostavia uutisia sekä infoamme LUONTAISET TAIPUMUKSET™ tapahtumista, kampanjoista ja tarjouksista. Tilaa nyt lähettämällä meille yhteystietosi!