Esittelyssä LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -valmentaja

Anna Sorko

Anna Sorko

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -valmentaja

Bondauttaja Oy

 

Kuka minä olen?

Elämäntehtäväyrittäjä

Haluan auttaa ihmisiä löytämään ja toteuttamaan ainutlaatuista potentiaaliaan, jotta jokainen voi tuoda luontaisesti parhaan palansa yhteiseksi hyväksi. Erityisesti haluan palvella elämäntehtäväyrittäjiä, jotka ovat perustaneet yrityksen toteuttamaan henkilökohtaista missiotaan. Näiden ihmisten taustalla on tyypillisesti myös halu auttaa muita ja elää kokonaisvaltaisesti terveempää ja tietoisempaa elämää.

Itsetuntemus- ja viestintävalmentaja

Elämäntehtäväyrittäjyys alkaa itsetuntemuksesta. Sen päälle yhteiskehitän asiakkaideni kanssa yritysidentiteetin, brändin, asiakasymmärryksen ja viestinnän. Missioon ankkuroitu yrittäjyys mahdollistaa kestävän elämäntavan. Itsensä tunteva yrittäjä kohdistaa energiansa juuri oikein ja hänellä on mahdollisuus kehittyä oman alansa huipuksi. Mission toteuttaminen tuo merkityksellisyyttä ja tarmoa jatkaa yrityksen ylä- ja alamäissä.

Yhteisöllinen ihminen

Ihmissuhteet ovat elämäni tärkeimpiä asioita. Sydämeni sykkii sille, että saan olla äiti ja vaimo sekä ystävä monelle upealle ihmiselle. Minulle on luontaista toimia yhteisöissä ja teen vapaaehtoistyötä monessa yhdistyksessä. Kyky olla suhteessa muihin ihmisiin lähtee kyvystä olla yhteydessä itseensä. Omaa minäyhteyttäni vaalin maalaamalla, joogaamalla, meditoimalla, liikkumalla luonnossa ja uimalla läpi vuoden.

Tutustu palveluihini ja ajatusmaailmaani verkkosivuillani Bondauttaja.com. Ota yhteyttä, jos koet että voisimme yhdistää osaamisemme ja intohimomme – ja luoda jotain huikeaa.

Bondauttaen,
Anna

 

Lue myös Annan tuore blogikirjoitus elämäntehtäväyrittäjyydestä.

TILAA LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -KIRJE

Tulet saamaan meiltä postia säännöllisesti. Postit sisältävät mielenkiintoisia kirjoituksia luontaisista taipumuksistamme ja miten ne näkyvät ja vaikuttavat elämäämme. Uutiskirjeissämme julkaisemme kiinnostavia uutisia sekä infoamme LUONTAISET TAIPUMUKSET™ tapahtumista, kampanjoista ja tarjouksista. Tilaa nyt lähettämällä meille yhteystietosi!