Esittelyssä LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -valmentaja

Arto Smedberg

Arto Smedberg
LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -valmentaja

Innostava puhuja - ENFJ

Virike Oy

 

 

Tavoitteenamme tuloksellinen ja hyvinvoiva tiimi

Tuen työtiimejä menestykseen ja kasvuun, mahdollistaen myös työhyvinvoinnin paranemisen.  Autan yksilöitä ja tiimejä saamaan piilevän potentiaalinsa esiin sekä pidentämään työuria kasvavan työhyvinvoinnin kautta. Erityisen tärkeää tiimin yhteistyö ja toisten auttaminen on, kun palaamme koronan jälkeen ainakin pääosin monipaikkatyöhön ja työpaikalle. Oletko sinä jo varmistanut, että tiimisi jäsenet ovat valmiita huippusuoritukseen ja joustavuuteen?

Omalla työurallani keskeisiä työtehtäviä ovat olleet monikanavaisen myynnin ja asiakaspalvelun kehittäminen sekä erilaiset toimialarajojen laajennukset pankki- ja finanssitoimialalla. Valmentamani asiakaspalvelu- ja myyntiyksiköt on valittu kahdesti Suomen parhaaksi.

Muutostilanteissa osaamisen kehittäminen on ollut työelämässä liian usein sitä, että esimies arvioi mitä työntekijä ei osaa nykyisessä työprosessissa. Tämän jälkeen on laadittu koulutussuunnitelma osaamisgäppien poistamiseksi – helppoa eikö totta? Itse uskon siihen, että itsetuntemuksen lisääntyminen on liikkeelle paneva voima tiimin kehittymisessä. Toisten ajattelutyyleihin perehtyminen edesauttaa yhteistyötä. Tiimin tuloksellisuus voi moninkertaistua ja vieläpä niin, että hyvän työn virtauksen myötä työhyvinvointi paranee ja sairauspoissaolot vähenevät. Mikäli tehtäviä voidaan ainakin jossain määrin organisoida luontaisten vahvuuksien pohjalle, niin työn merkityksellisyys kasvaa ja sitä kautta myös sitoutuminen yrityksen strategisiin tavoitteisiin kehittyy.

Tiimin johtajan tehtävänä on tuntea tiimiläisensä ja saada ihmisistä näkyviin jokaisen piilevä potentiaali.  LUONTAISET TAIPUMUKSET™  -valmennuksen myötä tiimiläisten tuntemus toinen toisistaan paranee ja käsitys tulevaisuudessa tarvittavista osaamisista tulee näkyväksi. Liiketoiminnan muutosvauhdin yhä kasvaessa meidän tulisi huomioida ja nähdä taitojen lisäksi myös ihmisten kyvykkyydet ja vahvuudet.  Niiden kautta avautuvat myös ne kiinnostuksen kohteet, joiden hyödyntäminen saa aikaan hyvää motivoitumista ja virtausta. Tällöin saadaan aikaan todellista ja kestävää niin hyvinvointia kuin aikaansaamisen kulttuuria.

Haluan olla tukemassa ja valmentamassa tiimejä ja organisaatioita oppiviksi organisaatioiksi, joissa tiimiläiset osaavat myös jakaa oppimaansa toisilleen ja siten myös valmentaa toisiaan. Olisi todella tärkeää virtaviivaistaa tiimien toiminta ja tiimien johtaminen kuntoon.

Jääkiekkovalmentaja Jukka Jalonen on sanonut: “Tiimiläisiä ei saa toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla, ellei tunne tiimiläisiä. Yhdessä tekemällä saadaan aikaan enemmän. Se kaikki mitä annat muille, tulee sulle jossakin kohtaa takaisin.”

Voisiko tiimityö ja tiimikaverin auttaminen olla parhaimmillaan tällaista?

 

Arto

arto.smedberg@gmail.com

P. 050 373 2221

 

TILAA LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -KIRJE

Tulet saamaan meiltä postia säännöllisesti. Postit sisältävät mielenkiintoisia kirjoituksia luontaisista taipumuksistamme ja miten ne näkyvät ja vaikuttavat elämäämme. Uutiskirjeissämme julkaisemme kiinnostavia uutisia sekä infoamme LUONTAISET TAIPUMUKSET™ tapahtumista, kampanjoista ja tarjouksista. Tilaa nyt lähettämällä meille yhteystietosi!