Löydä sisäinen motivaatiosi – Tee elämästä mielekäs! | ILMAINEN TOIMITUS SUOMEEN

24,90

Kirjailija: Jari Saarenpää

Kirja on varastossamme ja tilaukset postitetaan heti. Ilmainen toimitus Suomeen (norm. lähetys- ja postikulut Suomessa 4,90€, muut EU-maat 11,90€, muu maailma 14,90€).

Kuvaus

Innostuksen oivalluttaja, CEO Jari Saarenpää auttaa ihmisiä tunnistamaan luontaiset taipumuksensa ja kasvamaan ja vahvistumaan niiden kautta. Hänen suositut kirjoituksensa LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -valmentajablogissa ovat tuottaneet pyyntöjä koota ne yhteen kaikkien ulottuville. Tämä kirja koostuu pääasiassa noista ajatuksista.

Miksi tämä kirja muuttaa elämäsi?

Yksi tärkeimpiä teemoja kirjassani on työnhaussa onnistuminen ja mieleisen työpaikan löytäminen, sillä työ vaikuttaa oleellisesti hyvinvointiisi. Suuri osa valveillaoloajastasi menee joka tapauksessa työn parissa.

Tiesitkö, että Suomalaisen Työn Liiton tuoreen tutkimuksen mukaan työnantajat arvostavat ammattiosaamista enemmän työntekijän vuorovaikutus-, kommunikaatio- ja yhteistyötaitoja? Tänä päivänä työnhaussa vahvoilla ovat työntekijät, joilla on kirkas kuva omista vahvuuksista ja innostuksen lähteistä: Nykypäivän rekrytoijia kiinnostaa motivaation ja innostuksen määrä enemmän kuin se, onko hakijalla alan koulutusta.

Ehkä olet itsekin etsimässä uutta työtä tai leipääntynyt nykyiseen, mutta et ole aivan varma, mitä uudelta työltäsi haluat? Usein työtä aletaan etsiä sen perusteella, mitä ei halua, jolloin seulan läpäisee kaikki vähänkään siedettävä. Mitä uskot, näyttääkö tällainen työnhaku työnantajan tai rekrytoijan silmissä motivoituneelta? Entä saatko sillä mieluisesi työpaikan?

Kirjan avulla opit tunnistamaan ne asiat, joita haluat, jotka motivoivat ja innostavat sinua ja joissa pääset hyödyntämään omia luontaisia vahvuuksiasi ja omaa luontaista tapaasi ajatella. Se johtaa motivoituneeseen ja tulokselliseen työnhakuun – sekä lopulta mielekkäisiin työtehtäviin.

Lue lisää kirjan esittelysivulta ⇒

 

16 arviota tuotteelle Löydä sisäinen motivaatiosi – Tee elämästä mielekäs! | ILMAINEN TOIMITUS SUOMEEN

 1. Anne Johansson, Export Manager, Allstars Engineering Group

  ”Löydä sisäinen motivaatiosi kirja ilmentää moniulotteisesti ihmistä kokonaisuutena työelämän eri kasvuvaiheissa. Jarin tapa kirjoittaa ihmisen persoonallisuudesta ja sisäisestä maailmasta, jota tässä motivaatioksi kutsutaan, kulminoituu kehon, mielen ja sydämen vankkumattomaan yhteyteen. Tähän yhteyteen ja kerrontaan on lukijana helppo samaistua. Kirjan kokonaisvaltaisen viestin vaikuttavuus on käytännössä tunnistettavissa riippuen vain lukijan omasta rehellisyydestä itseään kohtaan. Suosittelen kirjaa sinulle, joka haluat oppia, miten voit löytää oman sisäisen motivaatiosi lähteen ja miten ohjata elämääsi sen mukaisesti. Jari on tiivistänyt hienosti kirjaan mielen mekanismin syvät rakenteet ja miten niihin voidaan vaikuttaa sydäntä kuunnellen, jolloin voidaan elää unelma todeksi.”

 2. Lauri Heinonen, rakennustekniikan tradenomi

  ”Jarin kirja ”Löydä sisäinen motivaatiosi – Tee elämästä mielekästä” on juuri sellainen kuin kirjan otsikko antaa ymmärtää. Kirjassa sukelletaan mm. työn haun ja esimiehenä olemisen kautta sisäisen motivaation tärkeimpään olemukseen, eli siihen miksi on erittäin tärkeää olla sisäisesti motivoitunut, teit sitten mitä tahansa. Jari onnistuu omien kokemuksiensa ja ajatuksiensa kautta tuomaan tärkeitä pointteja, jotka herättivät minun sisäisen motivaationi katsomaan omaa elämääni aivan uudelta kannalta. Tämä kirja ei ole ohje, kuinka saat oman elämäsi unelmatyön tai kuinka sinusta tulisi vielä parempi esimies, vaan tämä kirja antaa sinulle idean siitä, kuinka itse pystyt tavoitteesi saavuttamaan. Vielä viimeinen varoitus! Kirjan luettuasi saatat löytää itsesi Jarin valmennuksesta ja siellä hän osaa vielä paremmin avata sisäisen motivaation salat.”

 3. Arto Pietikäinen, psykoterapeutti, Joustava mieli – kirjasarjan kirjoittaja.

  ”Tämä kirja ihmisen sisäisestä motivaatiosta on kirjoitettu inspiroivalla tavalla ja ihmisen inhimillisyyttä kunnioittaen. Kirjoittaja tuo sisäisen motivaation ymmärrettävällä tavalla lukijoiden pohdittavaksi. Kirjasta huokuu laaja perehtyneisyys käyttäytymistä ohjaaviin periaatteisiin ja omakohtaisuus ja laaja kokemus työelämästä eri rooleissa takaavat uskottavuuden. Kirja auttaa lukijaa selkiyttämään, mikä häntä motivoi ja tuo elämään mielekkyyttä. Sen tärkeämpää pohdittavaa ei juuri voi olla.”

 4. Ilkka Koppelomäki, itsensä johtamisen valmentaja, Uskalla Innostua –tiimin perustaja

  ”Tämä kirja todellakin antaa konkreettisia ja hyödyllisiä vinkkejä sekä työnhakijoille että työnantajille ja itsensä kehittämisestä kiinnostuneille. Olisin hyötynyt tästä kirjasta merkittävästi omissa rekrytoinneissani ja välttänyt monet virheet. Tulen ehdottomasti suosittelemaan tätä kaikille niille asiakkaillemme, jotka joko joutuvat tai haluavat etsiä uutta työtä. Innostava ja erittäin ajankohtainen kirja! Iso kiitos Jari siitä mitä teet!”

 5. Juhani Päivärinta, Asiakkuuspäällikkö, Prime Sales Oy

  ”Jotkut meistä ovat alttiita tottelemaan sellaisia urapolkuja, jotka ovat lähiyhteisömme toiveita. Nämä toiveet eivät välttämättä ota kantaa omiin vahvuuksiimme. Jarin valmennus LÖYDÄ SISÄINEN MOTIVAATIOSI™ on ollut kenties se hyödyllisin paketti, joka on auttanut minua juuri itseni näköisen työn löytämisessä. Tämän lisäksi ymmärrys siitä, miten erilaisia olemme päätöksenteon suhteen, on auttanut minua miettimään myyntityötä uudelta kantilta. Tämä kirja on paketti tulta, tappuraa ja tiukkaa substanssia.”

 6. Johanna Johansson, nykyinen LUONTAISET TAIPUMUKSET™ valmentaja, ex-kirjanpitäjä

  ”Kirjasta välittyy aivan mahtavasti Jarin energisyyttä ja innostusta ihmisten oivalluttamiseen – kirja tempaa mukaansa aivan yhtä lailla kuin Jarin valmennuksetkin! Ymmärrän nyt hakeutua jatkossa rohkeammin minulle luontaisesti vahvoille aloille ja motivoiviin työtehtäviin pelkän osaamiseni sijaan. Henkilökohtaiset taustatiedot, esimerkit ja konkreettiset ohjeet esim. CV:n ja työhakemuksen päivittämiseen tuovat kirjaan aivan oman ulottuvuuden ja tekstiin sekä kirjoittajaan on helpompaa samaistua.

  Kirjaa lukiessa on paikoin vaikea olla hymyilemättä: noinhan ajattelin juuri tuossa tilanteessa. Tämän jälkeen koin aivan valtavia ahaa-elämyksiä! Miten kohdallasi? -kysymykset auttavat jäsentämään kirjan tietoja ja pysähdyttävät pohtimaan, miten voisin siirtää saamani tiedot käytäntöön. Kirja auttoi minua tunnistamaan tekemäni virheet työnhaussa ja löytämään todellisen itseni. Mielestäni tämänkaltainen oivallutus tekee kirjasta huippuhyvän! Vasta luettuani kirjan ymmärsin työn todellisen kokonaiskuvan: motivaation merkityksen, luontaisten vahvuuksien tärkeyden ja erilaisuuden hyödyntämisen.”

 7. Markku Räisänen, Managing Partner, Innotiimi-ICG Oy

  ”Muistan elävästi hetken vuonna 2013, jona mies vaaleanpunaisessa neuleessaan energiaa pursuten kertoi omasta matkastaan omaan itseensä sekä intohimostaan auttaa organisaatioita ja ihmisiä löytämään omat vahvuutensa ja sisäisen motivaationsa. Intomielisiä ja kirkasotsaisia ”julistajia” olen kohdannut ennenkin – tuumasin. Aika pian huomasin, että Jarissa on mielenkiintoinen yhdistelmä hurmaavaa innostusta ja kurinalaista ahkeruutta, joka monivärisine käsitekarttoineen pystyy hahmottamaan monimutkaisia kokonaisuuksia yksikertaisiksi ja helposti ymmärrettäväksi konsepteiksi. ”Pelottavan tehokkaasti” toimivana työparina Jari edesauttoi myös minua löytämään uudestaan sisäisen motivaationi ja innostuksen valmentajana toimiseen oman leipääntymisvaiheeni jälkeen. Olen oppinut Jarilta sen, että omaa sisäistä motivaatiota kannattaa etsiä vahvuuksien kautta ja mennä sitten sinne, minne intohimo ohjaa. Kun tunnistaa omat vahvuutensa ja kehittää vahvuuksiaan tarmokkaasti, asialleen omistautuneena ja riittävän syvälle uppoutuen, niin mikään ei estä menestystä. Olen seurannut jo pitkään mielenkiinnolla Jarin blogi postauksia ja luin tämän kirjan yhdellä istumalla kannesta kanteen. Kirja on taattua tavaraa Jarin syvimmistä ajatuksista, joihin aina sisältyy jonkin itsekoettu opi tai oivallus. Jarin perusviesti on vahva erityisesti siinä, että sisäinen motivaatio on löydettävissä ja vahvistettavissa myös niinä hetkinä, jolloin toivon kipinää ei elämässä näy ja nimenomaan juuri silloin kannattaa tehdä mielenkiintoinen matka omaan itseensä. Työkaluja ja vinkkejä löydät varmasti tästä kirjasta matkalla omien vahvuuksiesi tunnistamiseen ja kehittämiseen.”

 8. Heidi Niskanen, PhD, Technical physics, Looking for exciting challenges!

  ”Tämän kirjan sanoissa ja teemoissa piilee syvällinen viisaus, jota ei kuitenkaan välttämättä heti huomaa, jos aika ei sille ole otollinen. Jos olet pohtinut työelämää, toivot siihen muutoksia, tai haluat elää vahvemmin läsnä elämässäsi, saa tästä kirjasta niiden pohdintojen tueksi monesta näkökulmasta suuntaa antavan kompassin. Vaikka kompassin neula voi ensituntumalta pyöriä vinhasti, pyrkii se kuitenkin osoittamaan yhteen suuntaan, joka on se jokaisen oma. Kirjassa läpikäydyt asiat ovat sen verran perustavanlaatuisia, syvälle ihmisyyteen sukeltavia, etteivät ne välttämättä heti toteudu. Mutta kun antaa itselle aikaa, alkaa näiden kirjoitusten avulla kylvetty siemen itää ja versoa uutta, joka johtaa mielekkäämpään elämään.”

 9. Tea Lummi, INFP, LUONTAISET TAIPUMUKSET™ valmentaja, 28 vuotta lääketeollisuuden eri tehtävissä; esimies, myynti, markkinointi

  ”Keski-iän kriisi – mikä mahtava juttu! – Näin otsikoi Jari Saarenpää taannoin eräässä loistavassa blogikirjoituksessaan. Mikä upea idea onkaan ollut koota myös muut innostavat blogikirjoitukset yksiin kansiin. Nautitaan kokonaisena tai osissa, uudestaan ja uudestaan. Mikä mahtava juttu!
  Olen saanut mielenkiintoisten sattumusten myötä osallistuttuani Jarin viikonloppukurssille uusia, elämäni mullistavia oivalluksia omista luontaisista vahvuuksistani. Vahvuuksieni kautta uskallan nyt, keski-iän kynnyksellä antaa heikoimpien ajattelun funktioitteni kehittyä ja nautin matkastani kohti intohimoani, ihmisten ja organisaatioiden innostamista kohtaamaan luontaisten vahvuuksien kautta työelämän iloa.
  Kiitän Jaria, innostuksen oivalluttajaa, joka herätti omat vahvuuteni ”VAHVUUKSIEN KAUTTA VOITTOON™ sekä LÖYDÄ SISÄINEN MOTIVAATIOSI™ viikonloppuvalmennuksissa kohti kolmatta ammattia ja vahvaa itseäni. Nyt käsissäsi on varsinainen käsikirja kuvituksineen. Eläköön aikuinen ja uusionuori työntekijä!

 10. Kari Helin, suomalaisen yritysvalmennuksen ja työyhteisöjen valmennusmenetelmien Grand Old Man, Innotiimi Oy:n, Feelback Oy:n ja TypeOne Oy:n perustaja

  ”Tätä kirjaa olen odottanut ja sen sisältö ylitti odotukseni. Kirja sukeltaa aiheeseen, joka on yksi haastavimmista mitä tiedän – itsensä johtamiseen. Sisäinen motivaatio on ehdottomasti suurin henkinen voimavaramme. Se on kuin ratsu ratsastajan alla. Ilman sitä joudumme jalkamieheksi.
  Olen ollut käynnistämässä useita menestyneitä yrityksiä. Onnistumisen tärkein tekijä on ollut se, että olen saanut yhteistyökumppanikseni ihmisiä joiden sisäinen motivaatio täydentää omia motivaatiota. Itse olen motivaatiorakenteeltani kehittäjä. Jari taas on synnynnäinen markkinoija. Menestykseen tarvitaan kumpaakin.”

 11. Jari Hakanen, VTT, sosiaalipsykologian dosentti toimii tutkimusprofessorina Työterveyslaitoksella

  ”Kaimani kirja on Pandoran lipas, joka kannattaa avata. Se on täynnä toivoa ja uskoa ihmisen kykyyn ratkoa elämänsä ja työelämänsä haasteita erilaisissa murroksissa. Kirja ruokkii lukijan ajattelua ja kutsuu esiin jokaisessa meissä olevan rohkeuden toimia ja tehdä omasta elämästä entistä mielekkäämpää. Arvostan sitä, että Jari kertoo myös omasta elämästään havainnollistamassa oppimaansa tyrkyttämättä silti valmiita ratkaisuja.”

 12. Juha Räisänen, Chief Operations and Supply Chain Officer, Aliaxis Group sa/nv

  ”Olen seurannut Jari Saarenpään omaa elämänsä transformaatiota yli viidentoista vuoden ajan, ensin työkollegana, sitten esimiehenä ja viimeksi ystävänä. Monesti transformaation käynnistää kriisi, joka johtaa itsetutkiskelun ja itsensä tuntemisen kautta lopulta oman parhaan juttunsa oivaltamiseen ja innostuneeseen muutoksen toteuttamiseen. Jari on onnistunut kristallisoimaan oman transformaationsa kautta kokemansa opit kansantajuisiksi neuvoiksi muillekin. Jarin kiinnostavat ja ytimeen osuvat blogit on koottu yhdeksi kirjaksi. Tämä on hieno juttu, koska nyt kenenkään ei enää tarvitse käydä kriisiä läpi omassa elämässään oivaltaakseen oman työssä innostumisen lähteensä tai ymmärtääkseen oman työssä käyttäytymisensä ja mukavuusalueensa taustalla olevat pelot. Seuraa Jarin johdattelemaa polkua ja anna oman ajattelusi vastata Jarin kirjassa asettamiin kysymyksiin, jonka jälkeen epämukavuusalueelle meneminen on itse asiassa mukavaa ja antoisaa!”

 13. Jenny Vaara, LUONTAISET TAIPUMUKSET™ valmentaja, MBA, kestävästi kehittyvän työelämän ja sisäisen johtajuuden oivalluttaja, ENFP

  ”Oletko valmis inspiroitumaan ja oppimaan uteliaana lisää itsestäsi sekä itsesi kehittämisen mahdollisuuksista? Haluatko tukea ihmisiä ympärilläsi olemaan kokonaisia sekä kulkemaan näköistään polkua? Tässä on inspiroivaa luettavaa sinulle. Kirja on ajankohtainen ja vastaa tämän hetken itseohjautuvuuden tarpeeseen sekä merkityksellisyyden kaipuuseen. Kirja sopii luettavaksi monenlaiseen elämäntilanteeseen. Se tarjoaa tilaa itsereflektiolle sekä tarjoilee näkemystä, kokemusta, tietoa ja tutkimusta yhteen nivottuna, kolkutellen vahvasti kaikkia sydämellisen tikku-ukon kerroksia. Luettuasi kirjan, innostut ehkä piirtämään oman elämäsi tikku-ukkoa. Itselläni näin on käynyt. Kirjassa on paljon mieltä ja sydäntä herätteleviä kysymyksiä – voit poimia niistä juuri tällä hetkellä itsellesi puhuttelevia. Kirja kutsuu kyllä ääreensä uudelleen.

  Kuten Jari kirjottaa, ”ihmisen kasvuprosessi on luonteeltaan jatkuva.” Elämän mittainen. Mikä sen mahtavampaa uteliaalle elämän matkaajalle! Rohkaisen astumaan omallesi.”

 14. Karolina Aromaa, 42-vuotias tuotantotalouden DI, naimisissa ja kahden pojan äiti, projektipäällikkö, ESFJ

  ”Jouduin tahtomattani työttömäksi suuryrityksen irtisanomisten myötä. Jarin ajatusten avulla oivalsin, että minulla oli muutoksen myötä mahdollisuus tutustua aitoon itseeni, tunnistaa mistä innostun ja saan energiaa sekä minkälaisessa ympäristössä voin loistaa luontaisilla vahvuuksillani. Näiden tiedostaminen syvensi kaikkia elämänalueita ja toi merkityksellisyyttä elämään ja kohtaamisiin ihmisten kanssa. Vahvistunut itsetuntemus, kehittyneet vuorovaikutustaidot, muiden vuorovaikutustyypin tunnistaminen sekä Jarin käytännön ohjeet työnhaussa avasivat minulle oven uuteen yritykseen ja toivomaani työtehtävään. Jälkeenpäin voin todeta, että irtisanominen, sen jälkeinen oppimismatka itseeni ja vahvuuksiani tukevien asioiden lisääminen elämääni on ollut parasta mitä minulle on tapahtunut.”

 15. Tom Laine, Suomen johtava LinkedIn asiantuntija

  ”Löydä sisäinen motivaatiosi” kirja kuvaa hienosti sitä henkistä taistelua, jonka työttömäksi jäänyt henkilö joutuu käymään itsensä kanssa pyrkiessään tuomaan paitsi osaamisensa, myös persoonaansa ja motivaationsa esiin tukemaan työllistymistä. Motivaatio ja persoona, sekä nk. ”työkulttuurinen match”, ovat alkaneet Suomessakin saada jalansijaa rekrytointiprosessin olennaisena osana. Rekrytoijat ovat alkaneet miettimään muutakin kuin sitä ansioluettelossa ja perinteisessä työhakemuksessa esiteltävää työkokemusten ja koulutusten litaniaa. On alettu miettimään sopivuuden ja motivaation vaikutusta työntekijän viihtyvyyteen sekä pysymiseen yrityksen palveluksessa, yrityksen työilmapiiriin, työnantajamielikuvaan ja viime kädessä yrityksen menestymiseen. Työnhakijan motivaatiota on käsitelty huomattavan vähän kirjallisuudessa, ja siksi ”Löydä sisäinen motivaatiosi” kirja onkin raikas tuulahdus tai oikeastaan sormella tökkäys arkaan paikkaan – ja tervetullut keskustelun avaus!”

 16. Psykologi, tietokirjailija Tony Dunderfelt

  ”Jokainen meistä on kuullut sanonnan, että ”ihminen on fyysinen, sosiaalinen ja psyykkinen kokonaisuus”. Tämä jää usein kuitenkin sanahelinäksi, sillä keskitymme ulkoisten asioiden hoitamiseen ja vaalimiseen. Ihmisen psyykkisen, kokemuksellisen puolen hoitaminen unohtuu aivan liian usein arjen hulinassa ja työelämän kiireessä.
  Jari Saarenpää osoittaa hienolla tavalla, että ihmisen psyykkinen ja henkinen ulottuvuus on todellista. Ihmisyyden sydän on sisällämme, kokemuksellisesti. Jarin tekstissä yhdistyy hienolla tavalla pitkä kokemus esimiehenä ja syvällinen kiinnostus ihmisenä kasvamista kohtaan. Kirjassa ”Löydä sisäinen motivaatiosi” on juuri sitä monipuolista asiaa mitä Suomen työelämässä juuri nyt tarvitaan!”

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *