KIRJAUUTUUS!

 

Löydä Sisäinen Motivaatiosi - Tee elämästä mielekäs!

 

Oletko valmis löytämään oman motivaatiosi ja omat vahvuutesi, ja  rakentamaan niiden avulla elämästäsi mielekästä ja innostavaa?

 

Kokeneen valmentajan ja kansainvälisissä esimiestehtävissä toimineen Jari Saarenpään uutuuskirja Löydä Sisäinen Motivaatiosi – Tee elämästä mielekäs! tiivistää hänen sanomansa: Positiivinen muutos elämässä alkaa oman motivaation löytämisestä ja omien vahvuuksiensa tunnistamisesta. Suositut, kahdessa vuodessa yli 200 000 lukijaa tavoittaneet blogitekstit ovat nyt ulottuvillasi.

 

”Jokainen meistä on kuullut sanonnan, että ”ihminen on fyysinen, sosiaalinen ja psyykkinen kokonaisuus”. Tämä jää usein kuitenkin sanahelinäksi, sillä keskitymme ulkoisten asioiden hoitamiseen ja vaalimiseen. Ihmisen psyykkisen, kokemuksellisen puolen hoitaminen unohtuu aivan liian usein arjen hulinassa ja työelämän kiireessä.

Jari Saarenpää osoittaa hienolla tavalla, että ihmisen psyykkinen ja henkinen ulottuvuus on todellista. Ihmisyyden sydän on sisällämme, kokemuksellisesti. Jarin tekstissä yhdistyy hienolla tavalla pitkä kokemus esimiehenä ja syvällinen kiinnostus ihmisenä kasvamista kohtaan. Kirjassa ”Löydä sisäinen motivaatiosi” on juuri sitä monipuolista asiaa mitä Suomen työelämässä juuri nyt tarvitaan!”

- Psykologi, tietokirjailija Tony Dunderfelt

 ”Tämä kirja ihmisen sisäisestä motivaatiosta on kirjoitettu inspiroivalla tavalla ja ihmisen inhimillisyyttä kunnioittaen. Kirjoittaja tuo sisäisen motivaation ymmärrettävällä tavalla lukijoiden pohdittavaksi. Kirjasta huokuu laaja perehtyneisyys käyttäytymistä ohjaaviin periaatteisiin ja omakohtaisuus ja laaja kokemus työelämästä eri rooleissa takaavat uskottavuuden. Kirja auttaa lukijaa selkiyttämään, mikä häntä motivoi ja tuo elämään mielekkyyttä. Sen tärkeämpää pohdittavaa ei juuri voi olla.”

– Arto Pietikäinen, psykoterapeutti, Joustava mieli – kirjasarjan kirjoittaja. 

”Tämä kirja todellakin antaa konkreettisia ja hyödyllisiä vinkkejä sekä työnhakijoille että työnantajille ja itsensä kehittämisestä kiinnostuneille. Olisin hyötynyt tästä kirjasta merkittävästi omissa rekrytoinneissani ja välttänyt monet virheet. Tulen ehdottomasti suosittelemaan tätä kaikille niille asiakkaillemme, jotka joko joutuvat tai haluavat etsiä uutta työtä. Innostava ja erittäin ajankohtainen kirja! Iso kiitos Jari siitä mitä teet!”

– Ilkka Koppelomäki, itsensä johtamisen valmentaja, Uskalla Innostua –tiimin perustaja

 

Jatka lukemista, jos olet valmis ottamaan vastuun omasta elämästäsi ja tekemään töitä menestymisesi eteen.

 

Olen Jari Saarenpää, innostava ja ihmisläheinen insinööri. Autan ihmisiä löytämään omat vahvuutensa sekä yksilöinä että osana organisaatioita. Toimin viidettä vuotta työyhteisö- ja uravalmentajana asiakkainani Suomen menestyksekkäimmät organisaatiot.

Mikäli tavoitteenasi on saada elämääsi positiivista muutosta ja löytää oma juttusi, löydät apua kirjastani. Kirja sisältää yli 200 sivun verran oppeja, joita olen käyttänyt 20 vuoden ajan esimiestyössäni kansainvälisessä liike-elämässä, ja nyt viiden vuoden ajan työyhteisö- ja uravalmentajana.

 

Kirjani ohjaa sinut sisäisen motivaatiosi äärelle - kysymään itseltäsi oikeita kysymyksiä, joihin vain sinä tiedät vastauksen. Autan sinua kirjassani löytämään polun mielekkäältä tuntuvaan elämään - sekä työsaralla että henkilökohtaisessa elämässäsi - kunhan olet itse valmis kasvamaan ja ottamaan aikaa prosessille.

 

”Oletko valmis inspiroitumaan ja oppimaan uteliaana lisää itsestäsi sekä itsesi kehittämisen mahdollisuuksista? Haluatko tukea ihmisiä ympärilläsi olemaan kokonaisia sekä kulkemaan näköistään polkua? Tässä on inspiroivaa luettavaa sinulle. Kirja on ajankohtainen ja vastaa tämän hetken itseohjautuvuuden tarpeeseen sekä merkityksellisyyden kaipuuseen. Kirja sopii luettavaksi monenlaiseen elämäntilanteeseen. Se tarjoaa tilaa itsereflektiolle sekä tarjoilee näkemystä, kokemusta, tietoa ja tutkimusta yhteen nivottuna, kolkutellen vahvasti kaikkia sydämellisen tikku-ukon kerroksia. Luettuasi kirjan, innostut ehkä piirtämään oman elämäsi tikku-ukkoa. Itselläni näin on käynyt. Kirjassa on paljon mieltä ja sydäntä herätteleviä kysymyksiä - voit poimia niistä juuri tällä hetkellä itsellesi puhuttelevia. Kirja kutsuu kyllä ääreensä uudelleen.

Kuten Jari kirjoittaa, "ihmisen kasvuprosessi on luonteeltaan jatkuva." Elämän mittainen. Mikä sen mahtavampaa uteliaalle elämän matkaajalle! Rohkaisen astumaan omallesi.”

- Jenny Vaara, LUONTAISET TAIPUMUKSET™ valmentaja, MBA, kestävästi kehittyvän työelämän ja sisäisen johtajuuden oivalluttaja, ENFP

 

Jos tunnistat itsesi seuraavista kohdista, kirjani on kirjoitettu sinulle. 

 • Olet jo ehkä pysähtynyt miettimään, mitä haluat elämältä
 • Ymmärrät, että oikeaa vastausta siihen ei voi antaa kukaan muu kuin sinä itse
 • Haluat löytää omat vahvuutesi ja oman sisäisen motivaatiosi
 • Olet jo nähnyt, että innostus tai menestys eivät synny ulkoisia asioita muuttamalla, vaan olet valmis tekemään muutoksen sisältä päin
 • Haluat pysähtyä tämän prosessin äärelle ja ottaa aikaa omalle kasvullesi
 • Olet valmis oivaltamaan, mitä oikeasti haluat

 

Kirja on kirjoitettu sinulle, mikäli olet aidosti valmis löytämään omat synnynnäiset vahvuutesi ja oman sisäisen motivaatiosi. Et siis halua etsiä vastauksia itsesi ulkopuolelta. Kirjani ei anna sinulle oikeita vastauksia, vaan tärkeitä kysymyksiä, joihin sinä yksin osaat vastata. Kun löydät omat vahvuutesi ja sisälläsi palavan motivaatiosi, koet oivalluksen hetkiä. Elämäsi alkaa tuntua tarkoituksenmukaiselta ja siitä muodostuu mielekästä. Lakkaat hakemasta muiden hyväksyntää ja alat saada tuloksia itseäsi motivoivissa asioissa. Kirjani oivallutuksilla pääset luontaisten taipumuksiesi ja omien vahvuuksiesi äärelle, jolloin elämästäsi tulee mielekästä ja sinua itseäsi motivoivaa.

 

"Löydä sisäinen motivaatiosi" kirja kuvaa hienosti sitä henkistä taistelua, jonka työttömäksi jäänyt henkilö joutuu käymään itsensä kanssa pyrkiessään tuomaan paitsi osaamisensa, myös persoonaansa ja motivaationsa esiin tukemaan työllistymistä. Motivaatio ja persoona, sekä nk. "työkulttuurinen match", ovat alkaneet Suomessakin saada jalansijaa rekrytointiprosessin olennaisena osana. Rekrytoijat ovat alkaneet miettimään muutakin kuin sitä ansioluettelossa ja perinteisessä työhakemuksessa esiteltävää työkokemusten ja koulutusten litaniaa. On alettu miettimään sopivuuden ja motivaation vaikutusta työntekijän viihtyvyyteen sekä pysymiseen yrityksen palveluksessa, yrityksen työilmapiiriin, työnantajamielikuvaan ja viime kädessä yrityksen menestymiseen. Työnhakijan motivaatiota on käsitelty huomattavan vähän kirjallisuudessa, ja siksi "Löydä sisäinen motivaatiosi" kirja onkin raikas tuulahdus tai oikeastaan sormella tökkäys arkaan paikkaan - ja tervetullut keskustelun avaus!"

- Tom Laine, Suomen johtava LinkedIn asiantuntija

 

Tämän saat kirjastani:

 • Löydät oman luontaisen tapasi ajatella
 • Oivallat, kuinka menestys ja onnellisuus tutkitusti kumpuavat omien vahvuuksien käyttämisestä
 • Opit tunnistamaan omia tunnelukkojasi ja muita rajoittavia tekijöitä, jotka ovat menestyksesi ja innostuksesi tiellä
 • Löydät oman osaamisesi ja motivaatiosi yhdistelmän
 • Opit pois alati kiireisestä elämäntyylistä ja suorittamisesta
 • Pysähdyt oman kasvusi ja hyvinvointisi äärelle
 • Alat valita asioita sen perusteella, mitä oikeasti haluat
 • Onnistut työnhaussa aiempaa paremmin

 

Olet jo oivaltanut, että mielekäs elämä ei synny itsestään, vaan vaatii työtä, jonka olet motivoitunut tekemään. Toisaalta olet jo ehkä lukenut paljon neuvoja ja vinkkejä, etkä tiedä, mitä niistä hyödyntää. Kirja oivalluttaa sinulle konkreettisia ratkaisuja tilanteeseesi, jolloin sinun tarvitsee vain luottaa prosessiin, tehdä parhaasi ja huomata saavasi joka päivä enemmän ja enemmän oivalluksen ja onnistumisen kokemuksia.

 

”Kaimani kirja on Pandoran lipas, joka kannattaa avata. Se on täynnä toivoa ja uskoa ihmisen kykyyn ratkoa elämänsä ja työelämänsä haasteita erilaisissa murroksissa. Kirja ruokkii lukijan ajattelua ja kutsuu esiin jokaisessa meissä olevan rohkeuden toimia ja tehdä omasta elämästä entistä mielekkäämpää. Arvostan sitä, että Jari kertoo myös omasta elämästään havainnollistamassa oppimaansa tyrkyttämättä silti valmiita ratkaisuja.”

- Jari Hakanen, VTT, sosiaalipsykologian dosentti toimii tutkimusprofessorina Työterveyslaitoksella 

 

Tilaa tästä

 

Miksi tämä kirja muuttaa elämäsi?

Yksi tärkeimpiä teemoja kirjassani on työnhaussa onnistuminen ja mieleisen työpaikan löytäminen, sillä työ vaikuttaa oleellisesti hyvinvointiisi. Suuri osa valveillaoloajastasi menee joka tapauksessa työn parissa.

Tiesitkö, että Suomalaisen Työn Liiton tuoreen tutkimuksen mukaan työnantajat arvostavat ammattiosaamista enemmän työntekijän vuorovaikutus-, kommunikaatio- ja yhteistyötaitoja? Tänä päivänä työnhaussa vahvoilla ovat työntekijät, joilla on kirkas kuva omista vahvuuksista ja innostuksen lähteistä: Nykypäivän rekrytoijia kiinnostaa motivaation ja innostuksen määrä enemmän kuin se, onko hakijalla alan koulutusta.

Ehkä olet itsekin etsimässä uutta työtä tai leipääntynyt nykyiseen, mutta et ole aivan varma, mitä uudelta työltäsi haluat? Usein työtä aletaan etsiä sen perusteella, mitä ei halua, jolloin seulan läpäisee kaikki vähänkään siedettävä. Mitä uskot, näyttääkö tällainen työnhaku työnantajan tai rekrytoijan silmissä motivoituneelta? Entä saatko sillä mieluisesi työpaikan?

Kirjan avulla opit tunnistamaan ne asiat, joita haluat, jotka motivoivat ja innostavat sinua ja joissa pääset hyödyntämään omia luontaisia vahvuuksiasi ja omaa luontaista tapaasi ajatella. Se johtaa motivoituneeseen ja tulokselliseen työnhakuun - sekä lopulta mielekkäisiin työtehtäviin.

Useissa tutkimuksissa on osoitettu, että menestys ja onnellisuus ovat vahvasti sidoksissa vahvuuksien käyttöön ja kehittämiseen - ei siis heikkouksien parantamiseen, vaikka usein niin ajatellaankin. Itse asiassa, heikkouksien kehittämisellä usein haetaan muiden hyväksyntää, siinä missä vahvuuksien kehittämisellä taas saadaan aitoja, sisäisesti motivoivia tuloksia. Sisäiseen motivaatioon liittyy vahvasti myös vapauden, merkityksellisyyden ja yhteisöllisyyden tunnekokemukset.

Omien vahvuuksiesi ja motivaatiosi hyödyntämisen lisäksi opit tunnistamaan ja työstämään omia tunnelukkojasi, jotka usein ulottuvat myös työelämään ja ovat sitä kautta menestyksen tiellä. Ehkä olet jo tutustunutkin tähän puoleen itsestäsi esimerkiksi mindfullnessin tai joogan avulla, mutta kirjan lukemisen myötä ymmärrät, että henkiset harrastukset eivät yksin riitä parantamaan elämänlaatua: Motivaatiosi ja elämäsi mielekkyys löytyvät sisältäsi. Juuri sitä oivallutetaan tässä kirjassa.

 

Mikä kirjan arvo on?

Kirja koostuu yli 20 vuoden esimies- ja valmentajakokemuksestani ja antaa sinulle parhaaksi kokemani kysymykset, ajatukset ja keinot, jotka auttavat sinua oivaltamaan omat vahvuutesi ja löytämään oman motivaatiosi. Voit lukea kirjan missä ja milloin vain, osissa tai kerralla, ja palata siihen aina kun haluat. Tiedän, että palaat siihen.

Mikäli koet tarvitsevasi kirjaa syventävämmän valmennuksen, mieti osallistumistasi VAHVUUKSIEN KAUTTA VOITTOON™ -viikonloppuvalmennukseen (490€) tai LÖYDÄ SISÄINEN MOTIVAATIOSI™ -viikonloppuvalmennukseen (279€)

 

Tilaa tästä

Nopea toimitus heti varastosta.

Voit maksaa kirjan verkkopankin kautta.

 

Miksi sinun kannattaisi kuunnella juuri minua?

Tiedän mistä puhun, sillä olen itse käynyt ”kuka minä olen” -prosessini läpi ja pysähtynyt sen äärelle, mitä oikeasti haluan elämältäni. Jätin lähes 20 vuotta kestäneen ”varman työni” isossa organisaatiossa ja ryhdyin yrittäjäksi, jotta voisin löytää oman intohimoni ja motivaationi.

Tätä nykyä työskentelen työyhteisö- ja uravalmentajana. Järjestän myös yksityishenkilöille intensiivisiä viikonloppuvalmennuksia, joissa keskitytään omien vahvuuksien ja motivaation löytämiseen sekä työllistymiseen itsensä näköiseen työhön. Kirjoitan myös aihetta käsittelevää blogia luontaisettaipumukset.fi-sivustolla. Blogi on saavuttanut yli 200 000 seuraajaa muutamassa vuodessa.

Aiemmassa kansainvälisessä esimiestehtävässäni rekrytoin yli 150 ihmistä, joten tunnen erittäin hyvin työnhaku- ja rekrytointiprosessia sekä sitä, mikä on rekrytoijan mielestä kiinnostavaa. Uravalmentajana olen auttanut yli 300 ihmistä uudelle uralle.

Ammattitaustani kansainvälisen yrityksen keskijohdon tehtävissä sekä nykyinen roolini työyhteisö- ja uravalmentaja antavat minulle vankan pohjan puhua työnhausta, motivoituneisuudesta ja vahvuuksien hyödyntämisestä.

Vastaan mielelläni kysymyksiisi kirjastani. Tavoitat minut sähköpostitse osoitteesta jari at luontaisettaipumukset.fi.

Lukuterveisin,

1.6.2017, Kangasala

LUONTAISET TAIPUMUKSET™