TYÖRYHMÄN TAIPUMUKSET™ -analyysi

Analyysi ja raportti tilattavissa suomeksi.

Tuntuuko sinusta toisinaan, että tiimiläisilläsi on taipumus käyttää liikaa aikaa asioihin, jotka tuntuvat kiireellisiltä tai joita on mukava hoitaa? Tai ehkä aikaa käytetään asioihin, jotka osataan hyvin? Tämä ei useinkaan takaa sitä, että tiimiläiset hoitaisivat hyvin niitä asioita, jotka ovat kokonaisuuden ja tiimin perustehtävän kannalta tärkeimpiä.

Työryhmien taipumukset suunnata huomiota ja käyttää aikaa muodostuvat sen yksilöiden taipumuksista. Tiimin vetäjällä on keskeinen rooli. Kun työryhmän koostumus muuttuu, taipumusrakennekin luultavimmin muuttuu – parempaan tai haastavampaan suuntaan. Työryhmät saattavat kiinnittää huomiota sen perustehtävän kannalta vääriin asioihin, jos ryhmän taipumusrakenne ei ole sopiva tai asiaan ei ole kiinnitetty tietoista huomiota. TYÖRYHMÄN TAIPUMUKSET™ -valmennus perustuu ryhmän jäsenten henkilökohtaisten ajattelu- ja reagointitaipumusten (LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -analyysi) selvittämiseen ja yhdistämiseen ryhmän taipumusprofiileiksi – Yksilön luontaisista vahvuuksista toimivaksi työryhmäksi.

TYÖRYHMÄN TAIPUMUKSET™ -valmennuksen avulla voidaan selvittää ryhmän käyttäytymisprofiili, selvittää kunkin tiiminjäsenen luontaiset kiinnostusalueet sekä tiimin kyky uudistua. Luontaista kiinnostusta voidaan verrata työryhmän tärkeimpien tehtävien hoitoon. Kun tiimin tärkeimmät tehtävät ja työryhmän taipumukset yhdistetään, saadaan uudenlaista tietoa siitä, miten hyvin ryhmän työhaasteet ja siinä työskentelevien ihmisten taipumukset kohtaavat. Jäljelle jäävä tehtävä on miettiä käytännön toimenpiteitä, joilla työryhmän tehtävät ja siinä työskentelevät ihmiset saadaan yhdistymään nykyistä paremmin. Valmennuskielinä suomi tai englanti.

Kysy lisää tietoja tai pyydä tarjous organisaatiollenne

  • Ota yhteyttä oheisella lomakkeella!

  • Kerro mistä haluat lisätietoa tai mikä on yhteydenottopyyntösi aihe. Otamme sinuun yhteyttä pian.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.