KIRJAUUTUUS  LUONTAISET TAIPUMUKSET VALMENTAJALTA!

 

Tilaa tästä

Marjo Rantanen:

TUNNELMAJOHTAJA

”Tunnelma on kivijalka, jonka päälle rakennetaan koko yrityksen menestys”, sanoo Marjo Rantanen. Hänen uutuuskirjassaan Tunnelmajohtaja kerrotaan, miten hyvä tunnelma antaa energiaa ja auttaa onnistumaan. Kirja avaa LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -mallia ja antaa konkreettisia työkaluja johtaa omaa ja toisten tunnelmaa.

Asioiden, aikataulujen ja numeroiden johtamisen aika alkaa olla ohi. Tämän perinteisen johtamismallin tilalle on tullut ihmisten ja heidän kykyjensä – sekä työyhteisön tunnelman – johtaminen.

Rantasen uutuuskirja käsittelee tunnelmaa konseptina, joka sisältää ympäristön, toimintamallit ja sen, mitä tapahtuu ihmisten kesken. Ajattelulla ja sen voimalla on merkittävä vaikutus omaan tyyliin johtaa omaa ja toisten tunnelmaa.

Kuka tahansa voi olla tunnelmajohtaja

”Sosiaalisella tai ammatillisella asemalla ei ole merkitystä, vaan kuka tahansa voi saada aikaan yllättäviä vaikutuksia toisessa”, toteaa Rantanen.

Uutuuskirjassaan Rantanen tarkastelee mm. sitä, miten tunnelmaa voi johtaa ja miksi tunnelmalla on väliä. Kirjassa autetaan lukijaa tutustumaan myös omaan ajattelu- ja toimintatyyliin LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -mallin avulla. Oman tyylin tunnistamisen lisäksi kirjassa paneudutaan henkilökemioihin, ryhmädynamiikkaan – sekä tietysti miten jokainen voi käsitellä ”tunnelmanpilaajia” .

Hyvä tunnelma on kuin liima, joka liittää yhteen erilaisenkin porukan. Huono tunnelma taas on energiasyöppö, joka saa keskittymään vääriin asioihin ja tekemään huonoja päätöksiä.

”Kirjani ei ole tarkoitettu pelkästään johtajille, sillä kaikki työyhteisön jäsenet vaikuttavat vallitsevaan tunnelmaan. Kirja on myös voimakirja yrittäjille, esiintyjille ja taiteilijoille”, Rantanen pohtii.

Käytännöllisiä työkaluja

”Vaikka tunnelma käsitteenä on abstrakti, olen alusta saakka pyrkinyt antamaan konkreettisia työkaluja tunnelman parantamiseen”, Rantanen sanoo.

Tunnelmajohtajan lukija pääsee pohtimaan myös oman toimintansa kehittämistä. Kirja sisältää innostavia harjoituksia ja pohdintoja, jotka ovat ajankohtaisia läpi elämän. Suosittelemme tutustumaan kirjan monipuolisiin tehtäviin ajatuksella ja koko työyhteisön kanssa.

”Mikä alasi tai asemasi onkin, on tunnelmalla väliä koko ajan enemmän ja enemmän. Hyviä tunnelmajohtajia tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan.”

 

Marjo Rantanen on tunnelmajohtamiseen erikoistunut lisenssivalmentaja, ammattipuhuja ja tietokirjailija. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus liiketoiminnan kehittämisestä, konseptoinnista ja henkilöstön valmentamisesta. Hän on myös stand up -koomikko ja tuottaa omaa stand up –klubia Helsingissä. 

Marjo Rantasen ensimmäinen kirja Tunnelmamuotoilu käsitteli aiheita miten luoda kokemuksia ja johtaa tunnelmaa erilaisin keinoin kaikissa kohtaamisissa. Lue myös mitä LUONTAISET TAIPUMUKSET™ päävalmentaja Niko Helin pohtii Rantasen Tunnelmamuotoilu -kirjassa. Kirjan löydät mm. kustantajan sivuilta https://shop.almatalent.fi/tunnelmamuotoilu. 

Kun tunnelmamuotoilu ja tunnelmajohtaminen kiinnostavat enemmänkin, niin Marjon yhteystiedot löydät täältä