Taru Puukko

Työelämän ennakointityöstä innostuja – ENFJ

Valmennuskielet: suomi

+358 40 962 2692
taru.puukko@lostindata.fi

Valmennustoimisto Uralifti

Valmentajaurani käynnistyi vuonna 2014, kun hakeuduin työskentelemään valmentajana julkisen työnvälityksen pariin. Olin työskennellyt aiemmin myynnin alalla niin myynnin kehittämisen kuin myynnin johtamisen parissa ja ihmisten kehittämiseen liittyvät asiat osoittautuivat todella omaksi kiinnostuksen ja intohimoni kohteeksi.

LUONTAISET TAIPUMUKSET™- valmentajana olen toiminut keväästä 2018 alkaen. Sitä aiemmin minulle oli tehty LUONTAISET TAIPUMUKSET™- analyysi osana erään työryhmän valmennusta ja innostuin valmentajapolusta kahdesta syystä.

Ensinnäkin, sain heti konkreettisia oivalluksia ja ajatuksia oman työni johtamiseen liittyen ja tunnistin, miten voisin kehittää toimintaani luontaisten vahvuuksien alueella. Pystyin myös tekemään tietoisia muutoksia minulle vähemmän luontaisten tehtävien hoitamiseksi ja tämä on vapauttanut energiaa ja lisännyt tehokkuutta työpäiviini.

Toisekseen ymmärsin, että LUONTAISET TAIPUMUKSET™- valmentajana pääsen vaikuttamaan työyhteisöissä monella eri tasolla. Valmennus on joka kerta jokaiselle tiimin jäsenelle myös henkilökohtainen kokemus, jolloin valmennuksesta riittää ammennettavaa niin yksilö – kuin tiimitasolla sekä johtamisen kehittämisessä.

Hyödynnän LUONTAISET TAIPUMUKSET™ – työkalua uravalmennuksissani itsetuntemuksen kehittämisen ja omien vahvuuksien tunnistamisen tukena ja työyhteisöissä etenkin tilanteissa, joissa tiimiin tulee uusi työntekijä tai tapahtuu muita muutoksia tiimin dynamiikkaan liittyen.

Omalta ajattelutyyliltäni olen vahvasti tulevaisuuteen suuntautuva, idearikas ja innostuva persoona. Pidän erityisesti työskentelystä erilaisten muutosten parissa ja autan mielelläni muutostilanteiden kehityshaasteiden ratkaisemisessa.

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -lisenssit:

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ lisenssivalmentaja
LUONTAISET TAIPUMUKSET™ esimies- ja asiantuntijatyön lisenssivalmentaja