Aki Miettinen

Palloileva vipuvaikuttaja – ENFP

Valmennuskielet: suomi ja englanti

+358 44 575 5008
aki.miettinen@vipuvaikutus.fi

Vipuvaikutus Consulting Ky

Olen ”utelias taipumusanalyytikko”. Tietoinen oivallukseni erilaisuudesta ulottuu noin vuoteen 2005, kun
koin haluavani etäisyyttä omaan silloiseen opetusalan työhöni. Sittemmin tajusin, että minun pitikin saada
etäisyyttä ihmisiin heidän omistani poikkeavien näkökantojensa vuoksi. Tajuan nyt myös sen, että työ
itsessään on oma juttunsa ja ympärillä olevat ihmiset omansa. Työyhteisö on edellisten summa.

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ tuli tutuksi toden teolla, kun aloin työskennellä Feelback Oy:ssä vuonna 2006. Suora yhteys Kari ja Niko Heliniin tuottivat silmiä avaavan kokemuksen. Opin täysin uuden ulottuvuuden itsestäni ja lähelläni olevista ihmisistä. Siitä lähtien olen valmentamisen lisäksi osallistunut kehitystyöhön, jolla LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -kokonaisuus tulisi entistä paremmaksi. Taustalla on vahva innostus tuottaa muillekin se sama kokemus, jonka itse on saanut.

Taipumusanalytiikka ulottuu loistavasti myös kilpa- ja huippu-urheiluun sekä seuraorganisaatioihin, joiden parissa työskentelystä kokemusta on kertynyt usealta vuodelta. Oma aktiiviurheilu sekä Karin ja Nikon laatimat urheilijoiden taipumusanalyysit avasivat minulle oven ns. ”brain type” -ajatteluun, jossa kysymys on siitä, millaisia me olemme kehollisesti ja miten erilaiset tunnetilat välittyvät hermojärjestelmämme kautta osaksi kehon reaktioita ja motoriiikkaa.

Taipumusulottuvuuksien maailmassa yksi suurimpia kysymyksiä on, miten urheilija – tai kuka tahansa yksilö – valmennetaan kohtamaan epämiellyttäviä tilanteita – niitä, joita tietoisesti tai tiedostamatta kartamme. Jokainen meistä haluaa pysyä omalla turvallisuusvyöhykkeellä ja poissa vaaratilanteista, koska se on tärkein perustarpeemme. Tämä on samalla se työkenttä, jonne aion seuraavaksi sukeltaa. Kehossamme on vain yksi minä ja se on luontainen minä. Tutkimusmatka jatkukoon.

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -lisenssit:

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -lisenssivalmentaja
LUONTAISET TAIPUMUKSET™ esihenkilötyön lisenssivalmentaja
TYÖRYHMÄN TAIPUMUKSET™ -valmentaja
TOIMINTATYYLIPALAUTE™ valmen-taja
HENKILÖKEMIA™ -valmentaja