Anna Sorko

Elämäntehtäväyrittäjien oivalluttaja ja innostaja – ENFJ

Valmennuskielet: suomi

+358 40 901 1669
anna.sorko@bondauttaja.com

Bondauttaja Oy

Missioni on auttaa ihmisiä löytämään ja toteuttamaan ainutlaatuista potentiaaliaan, jotta yhdessä voimme luoda maailmasta paremman.

Erityisesti haluan palvella elämäntehtäväyrittäjiä kasvamaan ihmisenä ja sitä kautta kasvattamaan liiketoimintaansa. Yhä useampi ihminen perustaa yrityksen toteuttaakseen henkilökohtaista missiotaan. Taustalla on tyypillisesti myös halu auttaa muita ja elää kokonaisvaltaisesti tietoisempaa elämää.

 

Yrittäjälle itsetuntemattomuuden hinta on kallis.

Itsetuntemuksen kasvattaminen puolestaan selkeyttää koko elämäntehtäväyrittäjän liiketoiminnan ytimen. Se että löytää vahvuutensa ja potentiaalinsa, osaa muotoilla yrityksen sitä toteuttamaan ja löytää juuri oikeat asiakkaat, mahdollistaa kestävän ja missioon ankkuroidun elämäntavan. Vahvan itsetuntemuksen omaava elämäntehtäväyrittäjä kohdistaa energiansa juuri oikein ja siksi kehittyy omalla alallaan huippuunsa. Oman mission toteuttaminen tuo merkityksellisyyden tunnetta ja intoa jatkaa yrityksen vaihtelevissa vaiheissa.

Tutustu palveluihini ja ajatusmaailmaani verkkosivuillani https://www.bondauttaja.com/. Ota yhteyttä, jos koet että voisimme yhdistää osaamisemme, intohimomme ja luoda jotain huikeaa.

Bondauttaen,
Anna

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -lisenssit:

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -lisenssivalmentaja