Johanna Olsson

Innostava oivalluttaja – ENFP

Valmennuskielet: suomi

+358 400 776 575
johanna@ajatusvalmentajat.fi

Loistojohannat

Rakennan kokemuksesta ja intohimosta valmennuksia, jotka kehittävät henkistä pääomaa ja tuovat hyvää tunnetta, joka synnyttää työn imua. Olen innostava ja ratkaisukeskeinen. Olen hyvä kuuntelemaan ja hahmottamaan kokonaisuuksia. Nautin työstäni ihmisten kanssa ja saan ihmisten kasvusta ja oivalluksista inspiraatiota.

Olen tehnyt yli 25 vuotta töitä henkilöstön kehittämisen ja tukemisen kanssa. Minulla on kokemusta niin esimies- kuin johdon tehtävistä. Henkilöstöjohtajana toimin 8 vuoden ajan kasvuyrityksessä ollen myös mukana johtoryhmätyöskentelyssä. Ajatusvalmentajissa yrittäjänä, valmentajana ja kouluttajana  olen toiminut vuodesta 2014. Monet asiakassuhteet ovat olleet matkassani useita vuosia ja valmennusaiheet nousevatkin aina sen hetken tarpeista. Aiheita ovat mm. esimiesvalmennukset, muutostilanteet, asiakaskohtaamisen kehittäminen, vuorovaikutusvalmennus.

Uskon työssä menestyksen avaimia olevan kuuntelemisen taito, yhdessä tekemisen voima, rohkeus ja innostus omaa työtä kohtaan. Luontaiset taipumukset analyysi on loistava tapa pureutua omiin ja toisten vahvuuksiin sekä huomata miten tukea itseään ja muita kohti parasta omaa potentiaaliaan. Vuorovaikutus on taitolaji, jossa voi kehittyä mestariksi ja kun tuntee itsensä ja arvostaa ja osoittaa myötätuntoa itselleen, on helpompaa kannustaa muita kohti tavoitteita ja huippusuorituksia.

Lisäksi teen työnohjauksia, koulutan NLP kursseilla sekä LCF Life Coacheja ja koulutan sekä ohjaan joogaa ja läsnäolotaitoja. Loisto-Johannissa teen esiintymis- ja vuorovaikutusvalmennuksia.

NLP Practitioner ja NLP master Practitioner koulutuksistani voit lukea lisää www.fundaamo.fi sivulta.
Esiintymis- ja karismavalmennuksin voit tutustua sivulta www.loistojohannat.fi

 

 

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -lisenssit:

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -lisenssivalmentaja
LUONTAISET TAIPUMUKSET™ esihenkilötyön lisenssivalmentaja