Juha Arikoski

ENFJ

Valmennuskielet: suomi ja englanti

+358 41 466 6024
juha@proartum.fi

Ramboll Management Consulting Oy

Olen psykologi (PsL) sekä johdon ja esimiesten työnohjaaja (STOry). Lisäksi olen suorittanut JET:n ja MyAT:n sekä omaan Puolustusvoimien kouluttajaoikeuden (taso 2).

Tutkin liki 10 vuotta oppimisen ja muistin hermostollista perustaa (biologinen psykologia)
Jyväskylän yliopistossa ja Los Angelesissa (University Of Southern California). Opin konkreettisesti, että aivoista mitattu oppimisvaste voidaan määritellä virallisesti oppimiseksi vasta, kun se näkyy muuttuneena toimintana käytännössä. Kirjoja lukemalla tai hurlumhei -luentoihin osallistumalla on vaikea kehittää omaa toimintaansa.

1999-2016 valmensin Johtamistaidon opisto JTO:lla. 2017 alkaen olen johtanut Ramboll Management Consulting Oy:ssä Johtaminen ja työyhteisöt -palveluliiketoimintaa.

Olen kouluttanut johdon työnohjaajia yli 15 vuotta. Yli 20 vuotta olen kouluttanut/valmentanut/työnohjannut/coachannut/konsultoinut käytännössä kaikkien toimialojen (ml. bisnes, julkinen sektori, valtiohallinto ja järjestöt) työyhteisöjä, esimiehiä, johtoa ja johtoryhmiä. Teemat, jotka koet läheisimmiksi ovat johtoryhmätyön, muutoksessa toimimisen ja johtamisen, esimies- ja asiantuntijatyön kehittäminen sosiaalisen konstruktionismin hengessä.

Tietokirjailijana olen tuottanut mm. oppikirjoja sekä aikakausi- ja tutkimusartikkeleita vajaat 200.

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ toimii oivalluttavana työkaluna erinomaisesti niin yksilön, ryhmän ja johtoryhmän kuin tiimin toimivuuden kehittämisessä.

Valmennuksiin heittäydyn ENFJ:n antaumuksella ja energialla. En päästä vähällä itseäni enkä valmennettavia, vaan valmennan lempeän vaikuttavasti.

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -lisenssit:

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -lisenssivalmentaja
LUONTAISET TAIPUMUKSET™ esihenkilötyön lisenssivalmentaja
TYÖRYHMÄN TAIPUMUKSET™ -valmentaja