Olli Torvinen

Innostava viihdyttäjä – ESFP

Valmennuskielet: Suomi, ruotsi, englanti, saksa

+420 728 227 131
olli.torvinen@tribalconsulting.eu

TribalConsulting

Nuorena, suomalaisena diplomi-insinöörinä urani vei ”yllättäen” v. 1995 Nokian kansainvälisiin tehtäviin ja siitä useamman tietoliikenne-startupin palvelukseen 13 vuodeksi. Työssäni toimin asiakasrajapinnassa ja myynnin johtotehtävissä titteleillä VP Sales, Head of Sales & Solution Consulting. Tämä antoi minulle vahvan omankäden kokemuksen, mitä johtaminen ja muutosten tekeminen on niin korporaatiossa kuin pienissä yrityksissä. Lisäksi oli uskomatonta nähdä, kuinka suuri vaikutus hyvällä johtamisella ja tiimeillä onkaan tulokseen.

Vuonna 2008 oli aika valmis tehdä isompi muutos ja aloittaa työt konsulttina. Minulle on tärkeää tuoda lisäarvoa asiakasyritykselle ja auttaa heitä menestymään. Työskentelen enimmäkseen yritysten ylimmän johdon ja johtoryhmien kanssa strategiaprosesseissa, johtoryhmän toiminnan ja johtamisen kehittämisen hankkeissa. Lisäksi valmennan myynnin esimiehiä ja myyjiä kehittymään myyntijohtamisessa sekä parantamaan myyntiprosessin toimivuutta. Asiakastiimieni businessvastuu on ollut 20-4000M EUR, ja koska kotini on ollut yli 23 vuotta Keski-Euroopassa, työskentelen kansainvälisesti valmennuskielinä englanti, suomi, ruotsi ja saksa.

Uskon ja olen omakohtaisesti nähnyt, ettei valmennusprosessissa voi erottaa kokonaan liiketoimintaa ja ihmisiä/johtamista toisistaan. Siksi valmennusohjelmien läpi käydään läpi ihmisten erilaisuuteen ja itsetuntemiseen liittyviä asioita kuten LUONTAISET TAIPUMUKSET, arvot, vahvuudet/heikkoudet sekä 360-arviointi. Nämä asiat antavat paljon ymmärrystä johtaa organisaatiota ja muutoksia tai jalkauttaa strategiaa erilaisten ihmisten kanssa. Tämä yhdistettynä avainprojektien identifiointiin, hyvään suunnitteluun sekä seurantaan antaa hyvät lähtökohdat onnistumiselle.

 

Luontainen vahvuuteni on rakentaa luottamus ja hyvä & positiivinen suhde asiakkaisiin ja heidän välillensä. LUONTAISET TAIPUMUKSET™  -tyyppini ESFP on ”entertainer”. Valmennusohjelmissani nauramme ja opimme paljon. Uskon vahvuuksien käyttämiseen niin liike-elämässä kuin vapaa-ajan elämässä. Sitä kautta saavutamme paljon suurempia tuloksia positiivisen energian kera ja koko elämä on nautinnollisempaa.

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -lisenssit:

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -valmentaja