Sanna Niemelä

Intohimoinen työelämän uudistaja – INFP

Valmennuskielet: suomi ja englanti

+358 50 331 7096
sanna@essenti.fi

Essenti Oy

Olen toiminut liiketoiminnan kannattavuuden kehittäjänä, uudistajana ja yritysvalmentajana jo lähes 20 vuotta. Luontainen vahvuuteni on kehitystyö ja uudistaminen. Olen parantanut yritysten kannattavuutta ja raportointia useita vuosia, ja nykyään päätoimeni on organisaatioiden muutoskonsultti, business coach ja valmentaja.

Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri (KTM) sekä BBA, työhyvinvointivalmentaja, Mindfulness Työssä-ohjaaja, Certified Business Coach®, LUONTAISET TAIPUMUKSET™ lisenssivalmentaja sekä Global Leadership Profile Coach. Valmennan myös englanniksi.

Tutustuin Luontaiset Taipumukset-analyysiin, kun olin controller-urani jälkeen opiskellut mm. työ- ja organisaatiopsykologiaa, työhyvinvointia, ja business coachingia, ja hain sopivaa käytännön työkalua. Luin omasta analyysistani näin: ”Tällainen taipumusyhdistelmä (INFP) synnyttää ihmisiä, joiden suurimmat motivaatiot suuntautuvat paremman maailman luomiseen: osaamisen kehittämiseen, työhyvinvointiin, henkiseen kehittämiseen, jne.” Olin siis hakeutunut luontaisimpien vahvuuksieni pariin!

Valmennan sekä yksilöitä että johtoryhmiä ja tiimejä, ja usein analyysi on mukana myös Business Coaching-prosesseissa tukemassa asiakkaan itsetuntemuksen kehittämistä. LUONTAISET TAIPUMUKSET™-malli on hyödyllinen keskustelun herättäjä erityisesti erilaisten työelämän vuorovaikutushaasteiden avaamisessa.

Työssäni haastan asiakkaideni ajattelua lempeästi, mutta määrätietoisesti. Vaikuttavuus ja tuloksellisuus ovat työssäni yhtä lailla tärkeitä, ja yhdistelmä talousosaamista ja ihmistuntemusta onkin huikea resepti tukemaan transformatiivisia muutoksia – sekä yksilö- että organisaatiotasolla.

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -lisenssit:

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -lisenssivalmentaja
LUONTAISET TAIPUMUKSET™ esihenkilötyön lisenssivalmentaja
TYÖRYHMÄN TAIPUMUKSET™ -valmentaja