Tanja Meronen

Jalat maassa pitävä idealisti, joka antaa inspiraation tarttua ─ ENFJ

Valmennuskielet: suomi

+358 40 756 0838
tanja.meronen@kettu.fi

KETTU valmennus ja viestintä

Tästäpä löytyy yhdessä paketissa niin pedagogian, kouluttamisen kuin viestinnänkin taitaja. Kuten myös liiketoimintaosaamisen sekä palvelumuotoilun osaaja. Koulutan, kirjoitan ja valokuvaan sekä muotoilen palveluita viiden tutkinnon pohjalta.

Omakohtaisten kokemusten siivittämänä haluan oivalluttaa ihmisiä erilaisuuden ymmärtämisessä. Mistä erilainen ajattelumme ja toimintamme kumpuaa? Kuinka kykenemme hyödyntämään erilaisuutta ja kääntämään ärsyttävyydetkin voimavaraksi?

Parempiin tuloksiin ja menestykseen pääsemme ymmärtämällä ja hyväksymällä erilaisuutemme. Erilaisina ajattelijoina ja toimijoina meillä on monenlaisia vahvuuksia sekä intohimojen kohteita, joita hyödyntäen vapaudumme olemaan parhaita itsejämme kaikilla elämän osa-alueilla.

Myös asiakkaamme ovat ostajina erilaisia. Olen työskennellyt palveluorientoituneesti asiakasrajapinnassa ja johtanut asiakaspalvelutyötä 30 vuoden ajan havainnoiden kuluttajien sekä B2B -toimijoiden käyttäytymistä. Asiakkaiden erilaisuuden taustoille olen saanut vahvistusta LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -teorian kautta. Asiakasymmärryksen hyödyntäminen palvelujen kehittämisessä on muodostunut minulle sydämen asiaksi.

Henkilökohtaisten LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -analyysien pohjalta tarjoan kiehtovat ja vaikutuksiltaan pitkäkestoiset valmennukset tiimien kehittämiseen, vuorovaikutuksen kehittämiseen, asiakaskohtaamisiin, myynnin sparrauksiin sekä tyky-päiviin. Työyhteisöjen kehittämisen työkaluksi soveltuu myös opiskelemani Erätauko -dialogimenetelmä, jonka avulla päästään tasapuoliseen ja rakentavaan keskusteluun haastavissakin tilanteissa.

Energiaa toimeliaisuuteeni ja luovuuteeni ammennan syvällisistä keskusteluista sekä rauhaisasta oleskelusta luonnon helmassa. Rakastan luonnon tapahtumien havainnointia niin paljain silmin kuin kameran linssinkin läpi. Retkeilen luontosuhdettani syventäen upeassa suomalaisessa luonnossa mielelläni itsekseni mutta myös hyvässä seurassa, jopa 100 yötä vuodessa riippumatoissani majoittuen.

Lähdetkö mukaan seikkailuun?

Tanja

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -lisenssit:

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ lisenssivalmentaja
LUONTAISET TAIPUMUKSET™ esimies- ja asiantuntijatyön lisenssivalmentaja