Tanja Meronen

Jalat maassa pitävä idealisti, joka antaa inspiraation tarttua ─ ENFJ

Valmennuskielet: suomi

+358 40 756 0838
tanja.meronen@kettu.fi

KETTU valmennus ja viestintä

Mikään ei ole niin kaunis polku kuin itse kuljettu.

Suorinta reittiä ei ole tullut kuljettua minunkaan polkuani ja siksi reppuuni onkin kertynyt melkoinen setti elämäneväitä, muillekin jaettavaksi.

 

Tavoitteena sisäinen menestyminen

Mielestäni jokaisesta päivästä voi tehdä juhlaa, ihan pienillä asioilla. Sitkun-elämän sijaan elän vahvasti nytkun-elämää. Tulevaisuuteen kurkottelevan unelmoinnin sijaan pohdiskelen päivittäin, miltä minusta juuri nyt tuntuu. Realistisena optimistina suhtaudun elämän vaikeuksiin lempeästi ja kuulostellen, mitä niillä on kerrottavanaan.

Omakohtaisten, oivalluksentäyteisten kokemusten siivittämänä haluan auttaa ihmisiä erilaisuuden ymmärtämisessä. Autan ihmisiä löytämään ennen kaikkea omat vahvuutensa, ilonlähteensä sekä intohimojen kohteensa. Mistä pohjimmiltaan saan eniten kiksejä ja miksi? Miten toteuttaisin itseäni, luontaista minääni? Omaa luontaista minääni toteuttaen ja hyödyntäen vapaudumme olemaan parhaita itsejämme kaikilla elämän osa-alueilla. Omien taipumustensa ja tarpeidensa ymmärtäminen tarkoittaa sisäistä menestymistä.

Tärkeää on oppia myös tunnistamaan erilaisuutemme vaikuttimia. Mikä toisissa ihmisissä ärsyttää ja miksi? Mistä erilainen ajattelumme ja toimintamme kumpuaa? Kuinka kykenemme sietämään sekä hyödyntämään erilaisuutta ja kääntämään toisten ärsyttävyydetkin voimavaroiksi?

 

Kullanarvoinen asiakasymmärrys

Myös asiakkaamme ovat ostajina erilaisia. Olen työskennellyt palveluorientoituneesti asiakasrajapinnassa ja johtanut asiakaspalvelutyötä 30 vuoden ajan havainnoiden kuluttajien sekä B2B -toimijoiden käyttäytymistä. Asiakkaiden kuluttajakäyttäytymisen taustoille olen saanut vahvistusta LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -teorian kautta. Asiakasymmärryksen hyödyntäminen palveluiden kehittämisessä on muodostunut minulle sydämen asiaksi.

Henkilökohtainen LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -analyysi mahdollistaa kullekin ymmärryksen omista ajattelutaipumuksistaan, tyypillisimmistä reagointimalleistaan sekä niin voimaantumisen kuin kuormittumisensakin juurisyistä. Valmennuksissa tutustumme myös muihin MBTI-indikaattorin ajattelutyyleihin peilataksemme erilaisuuttamme ja oppiaksemme ymmärtämään muiden samantyylistä tai erityylistä toimintaa. Tämä antaa oivallisen pohjan myyntityön ja vuorovaikutuksen kuten myös tiimityön ja johtamisen kehittämiseen. Toteutan analyysiin pohjautuvaa mentorointia myös oman näköisestään yrittäjyydestä haaveileville.

KETTU-yritykseni viestintäpalveluissa, toimittajana ja sisällöntuottajana kohtaan ihmiset aidosti kiinnostuneena, sellaisina kuin he ovat, erilaisina. Pedagoginen ymmärrykseni auttaa elämänmakuisten tarinoiden ja osuvien markkinointiviestien kirjoittamisessa.

 

Olen löytänyt omat inspiraation lähteeni

Mukana toiminnassani, yrittäjyystaitoja oppien, pyörivät toisella vuosikymmenellä olevat tyttäreni.

Luontaisia taipumuksiani toteutan yrittäjyyteni lisäksi vapaaehtoistöissä mm. ikäihmisten ja verenluovuttajien kanssa. Energiaa toimeliaisuuteni ammennan retkeillen yksin tai lasteni kanssa upeassa suomalaisessa luonnossa. Mukanani ovat retkiriippumatto sekä kamera. Erityisosaamistani ovat metsässä yöpyminen sekä revontulien kuvaaminen, joka onnistuu eteläisessäkin Suomessa.

Voin viedä sinutkin ryhminesi kokemaan myös luontoelämyksiä. Lähdetäänkö seikkailuun?

 

Aitoudesta innostuva ammattimentori ja LUONTAISET TAIPUMUKSET™-valmentaja
Hurmaavan sisällön tuottaja
Mietittyjen palveluiden muotoilija

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -lisenssit:

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ lisenssivalmentaja
LUONTAISET TAIPUMUKSET™ esihenkilötyön lisenssivalmentaja

Työryhmän taipumukset™ -lisenssivalmentaja