Timo Juutinen

Tyyneydellä tapauksittain neuvonantaja (INFJ) ja huolehtija (ISFJ)

Valmennuskielet: suomi

+358 440 177 432
ttt@timojuutinen.fi

3K Savo

Timon Työnohjaus ja Terapia (TTT)

 

Stoalaisella tyyneydellä tapauksittain neuvonantaja (INFJ) ja huolehtija (ISFJ)

Minusta vaatimattomuus kaunistaa ja voitto rinnanmitalla riittää! Näin totesin videolla, jolla käsittelin mm. LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -toteutusta ja tulosta eräässä itä-suomalaisessa yrityksessä. Tästä – vuoden 2019 – videosta saamani palaute kannusti jatkamaan tematiikan käsittelyä blogijutuissa, vaikka olin asiaa sivunnut useamman kerran ennen tätä tallennetta.

Olen laskujeni mukaan julkaissut 85 monenkirjavaa blogitekstiä. Saanut niihin ja toimintaani muutoinkin liittynyttä kirjallista ja julkaistua (372) kansalaispalautetta. Nimenomaisesti ihmisten erilaisuuden, viestinnän ja esimiestaitojen toteutumiseen kiertyvinä mainitsen viimeisimmät: ”Salamointia ja sydänääniä” -kolmen sarja syksyllä 2020, jotka nekään eivät jättäneet kylmäksi, lukijaa eikä kirjoittajaa. Erilaisia blogijuttujani löytyy sekä omiltani Timon Työnohjaus ja Terapia (TTT) ammatillista -verkkosivuilta kuin myös 3K Savon sivuilta, jossa olen viime vuosina toiminut yhtiön perustaja-partnerikonsulttina.

Taipumusanalyysit, vahvuusvalmennukset ja erityistilanteet ovat Timon bravuurit tässä kymmenen konsultin tiimissä. Erityistilanteet kielivät niistä työelämän tai perhe-elämän kriisiytyneistä sovittelutarpeista, joissa niin ikään sovellan LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -teoriapohjaa. Miksi sinä olet minulle mieletön ja mahdoton? Mutta samalla huomisen haaste ja kehittymiseni veturi – jos niin haluan!

Taito ei ole taakaksi! Voit lukea tämän verkkosivuni sloganin savolaisittain, vaikka en ole syntyperäinen savolainen, vaan Oulun kasvatti. Totta kuitenkin on, että ilmaus on todentunut Savossa ja monessa Executive Coaching -prosessissa, joihin taipumusanalyysit eri muodoissaan on liitetty. Metodissa skaalautuva patteristo on muihin vertailukelpoisiin (MBTI tai DiSC) menetelmiin nähden sillä tavoin toimiva, että ”voitto rinnan mitalla” selviää.

Tämän nähneenä jatkan edelleen ELYn asiantuntijakonsulttina johtajuuden ja henkilöstön konsultoinnissa Suomessa. Erityisen virkistynyt olen yksilöiden ja pienien tiimien syvällisemmästä sparrauksesta. Tutustu tyyppiin, vaikkapa julkaistun videon nro 10 äärellä. Myös se löytyy www.timojuutinen.fi etusivulta.

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -lisenssit:

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -peruslisenssi
LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -esihenkilötyön lisenssi