VALMENTAJA NIKO HELIN

LinkedIn_Logo.svg

Päävalmentaja – ENFP

040 722 7179
niko@luontaisettaipumukset.fi

TypeOne Ltd Oy  |  Y-tunnus: 2263812-8

 

Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri, mutta 15-vuotisen yritysvalmentajaurani aikana olen tehnyt töitä pääosin ihmismieleen liittyvien ilmiöiden kanssa; liittyivät ne sitten ihmisten johtamiseen, tiimien tai yhteistyön kehittämiseen, muutosten johtamiseen, työhyvinvointiin, innovatiivisuuteen tai työturvallisuuteen. Kaikissa näissä teemoissa ihmisten erilaisuuden ymmärtäminen ja hyödyntäminen on ollut tärkeässä roolissa.

”Päävalmentaja” kuvaa hyvin nykyistä asiakastyötäni, koska asioiden ja ilmiöiden oivaltaminen konkretisoituu parhaiten, kun ymmärtää mitä korvien välissä tapahtuu. Ihmisten erilaisuus tuo tähän oman lisämausteensa: luontaisesta ajattelutyylistä johtuen ihmiset ajattelevat, reagoivat ja toimivat eri tavalla ja oma tyyli ei olekaan se ainoa normaali tapa.

Lisäksi rooliini kuuluu vastata LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -analyyseja käyttävien valmentajien valmentamisesta. On erittäin palkitsevaa siirtää valmennusosaamistamme eteenpäin uusille valmentajille ja seurata heidän onnistumistaan omassa asiakaskentässä. Lisäkipinää tuo tuoteperheemme uudet tulokkaat, niin yritys- kuin kuluttajapuolellakin. Näin pystymme palvelemaan valmentajia entistä paremmin, tarjoamalla heille uusia erilaisuustyökaluja asiakkaiden iloksi.

Oma tutkimusmatkani erilaisuuden maailmaan on auttanut itseäni ja asiakkaitani tuntemaan itseään paremmin ja ymmärtämään muidenkin erilaisuutta aivan toisella tavalla: toisissa ei välttämättä ole vikaa, vaan he ajattelevat eri tavalla. 🙂  Erilaisuuden ymmärtäminen on avannut myös aivan uusia mahdollisuuksia omien luontaisten taipumusten hyödyntämiseen niin omassa siviilielämässä kuin asiakkaiden kanssa. Jos ihmisten erilaisuus osataan nähdä enemmän organisaation voimavarana kuin ristiriitojen lähteenä, niin ollaan jo pitkällä. Matka jatkuu!