The Power of Interaction - VUOROVAIKUTUKSEN VOIMA™ -valmennus

 

Tuntuuko sinusta, että tiimisi jäsenten vuorovaikutustaidoissa olisi parantamisen varaa? Yksi puhuu mustikoista ja toinen mansikoista? Osa porukasta haluaa kuulla asiat suoraan siinä missä toiset haluavat kuulla saman asian pehmeämmin ilmaistuna? Onko tiimissäsi kenties syntynyt blokkeja, joissa osa porukasta tuntuu toimivan hyvin yhdessä ja osa jää tämän sisäpiirin ulkopuolelle? Kyse on todennäköisesti vuorovaikutukseen liittyvistä ongelmista.

Tiesitkin ehkä, että vuorovaikutuksen keskeinen tekijä liittyy ymmärrykseen omasta ja toisen ihmisen erilaisuudesta – luontaisista ajattelun taipumuksista. Luontaiset ajattelun taipumukset ovat tiedostamattomia eli automaattisia reagointimalleja, jotka ovat meissä syntymästämme saakka – kuten oikea tai vasenkätisyys. Omien taipumusten parempi ymmärtäminen synnyttää ihmisille lähes aina oivalluksen, joka auttaa ymmärtämään omaa ja muiden erilaisuutta sekä omia kehityshaasteitaan erilaisissa vuorovaikutustilanteissa, esimiehenä toimiessa ja työyhteisön jäsenenä.

The Power of Interaction - VUOROVAIKUTUKSEN VOIMA™ -tiimivalmennus pureutuu tämän ongelman ratkaisuun. Jokaiselle valmennukseen osallistuvalle tehdään kattava LUONTAISET TAIPUMUKSET™ ajattelutyylikartoitus, jonka avulla valmennukseen osallistuva tunnistaa omat luontaiset taipumukset.  

Valmennuksen tavoitteena on varmistaa, että osallistujat ymmärtävät mitä heidän saamansa analyysitulos tarkoittaa sekä oivalluttaa konkreettisia ideoita itsensä kehittämiseen. Lisäksi tavoitteena on tunnistaa keskeisiä vuorovaikutustilanteissa hyödyllisiä tunnusmerkkejä, joiden avulla yksilö voi ammattitaitoisesti säätää omaa kommunikaatiotaan toisen henkilön tyylille sopivaksi erilaisissa vuorovaikutustilanteissa. Valmennuskielinä Suomi tai Englanti.

Kysy lisää!

Kirjoita alla olevaan kenttään lyhyesti, millainen nykytilanne organisaatiossasi on ja mihin erityisesti toivot valmentajamme syventyvän yhteydenotossa.

  • Kerro mistä haluat lisätietoa tai mikä on yhteydenottopyyntösi aihe. Otamme sinuun yhteyttä pian.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.