HS |URA |  Lari Malmberg HELSINGIN SANOMAT
|kuva Jussi Jääskeläinen|

 

Oletko rauhallinen, luova ja älykäs? Introvertit ovat työelämän salattu voimavara, sanotaan tuoreessa kirjassa.

 

Joka iikka ympärilläni pyrki verkostoitumaan. Paidankaulukseni alkoi kuristaa. Tuntui, että tuhannet silmäparit arvioivat minua. Ihmisvilinässä ei ollut hengähdyspaikkaa, oli vain hohtavaa epoksilattiaa. Tunnin kuluttua paitani oli hiestä märkä ja lemusin ammoniakilta. Aivan kuin olisin juossut maratonin.

Näin kuvaa itsensä introvertiksi diagnosoinut ruotsalainen konsultti-kirjailija Linus Jonkman kokkareilla syntyvää ahdistusta. Jonkmanin kirja Introvertit – Työpaikan hiljainen vallankumous valittiin viime vuonna Ruotsissa vuoden Human Resources -kirjaksi ja julkaistiin juuri suomeksi.

Kirjan pääväite on, että…  Lue lisää >>>

Kirjoittaja:luontaisettaipumukset