Jari Saarenpää

Kirjoittaja: valmentaja Jari Saarenpää |

 

Tein videon. Vuorovaikutustaidoista. Katso tämä alle viisi minuuttinen pikavalmennus ja kommentoi, toimiiko kohdallasi? Uskallan väittää kokemuksesta, että nämä videon opit käytäntöön vietynä nostaa vuorovaikutustaitosi vähintään seuraavalle tasolle, ellei jopa pari pykälää kerralla! Mutta ne toimii vain silloin, kun käytät niitä. Tsemppiä!

Jos olet kiinnostunut kehittämään vuorovaikutustaitojasi vielä pidemmälle, ilmoittaudut saman tien kevättalven ilmaiseen LÖYDÄ SISÄINEN MOTIVAATIOSI™ webinaarisarjaan. Webinaarisarja alkaa 18. helmikuuta klo 19.00, mutta voit katsella kaikki webinaarit tallenteina rekisteröidyttyäsi webinaariin. Eikä siis maksa mitään.

Rekisteröidy tästä linkistä.

Tsemppiä!

Jari

P.S. Nämä taidot toimii niin kotona kuin puutarhassa…

Kirjoittaja:luontaisettaipumukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *