Tarja_Kyllönen_2
Kirjoittaja: työelämän kehittäjä, bisneskoutsi Tarja Kyllönen |

 

Mitä jos innostus on energiaa, jolla työyhteisön taidoista ja tahdoista voi syntyä jotain merkittävää? Mitä jos esimiestyö olisi innostavaa ja tuloksellista? Mitä jos meidän silmistämme loistaisi innostusta tuottava ilo? Mitä jos jokaisessa ihmisessä on hyvän elämän avaimet, jotka pitää vain löytää? Mitä jos säännöllinen innostus on elintärkeää elimistömme toimintakyvyn ja hyvinvointimme kannalta?

 

Mitä jos tunteiden kautta pystymme vaikuttamaan muutokseen? Mitä jos työnteko innostavassa ympäristössä olisi sekä innostavaa että tuottavaa? Mitä jos innostuneet työntekijät ovat 30% tuottavampia, 300% innovatiivisempia ja heillä on 60% vähemmän sairauspoissaoloja? Mitä jos myönteisyys työyhteisössä aidosti lisää luovuutta, ongelmanratkaisu- ja huomiokykyä? Mitä jos luovuuden ja menestyksen tärkein polttoaine onkin innostus?

 

Mitä jos heittäytyminen ja yhteinen onnistuminen synnyttävät innostumista?

 

Mitä jos olisit aidosti kiinnostunut ja innostunut työkavereistasi? Mitä jos arvostaisimme toisiamme ja arjen kohtaamisia? Mitä jos saisimme työskennellä innostavassa ilmapiirissä? Mitä jos jokainen meistä janoaakin iloa, yhteyttä toisiin ja arvostusta? Mitä jos hymyllä on merkitystä ja tunteen myötäjakaminen vaikuttaa vuorovaikutustilanteessa voimakkaasti?

 

1_shutterstock_245167687

 

Mitä jos innostuminen ja innostaminen olisivat meille keskeisiä elämää ohjaavia arvoja? Mitä jos elämästä saisi nauttia ja iloa ei tarvitsisi kätkeä? Mitä jos sinulta löytyisi uteliasta mieltä, uutteraa panostamista sekä kykyä nauttia ja iloita pienistä saavutuksista – kuten pieniltä lapsilta? Mitä jos osaisimme nauttia elämästä ja kokea tyytyväisyyttä tässä ja nyt?

 

Mitä jos innostus tarttuu myös asiakkaisiin? Mitä jos voisimme rakentaa ympärillemme innostavamman kulttuurin arvojen, asenteiden ja yhteisten tavoitteiden avulla? Mitä jos meillä olisi lupa säteillä innostumistamme?

 

Miten riemullista olisikaan elää innostavassa kulttuurissa ja yhteiskunnassa!  Mitä jos se olisi mahdollista?

Mitä jos?

 

Mitä jos innostuminen ja innostaminen olisivat meille keskeisiä elämää ohjaavia arvoja? Klikkaa ja Twiittaa

 

2_shutterstock_212288320

 

Tähän kirjoitukseen innosti Pauli Aalto-Setälän ja Mikael Saarisen kirja Innostus, johon on aina yhtä innostavaa aika ajoin palata!

|kuvat Shutterstock|
Kirjoittaja:luontaisettaipumukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *