Meitä luontaisten taipumusten ”tutkijoita” on lukuisa määrä – väitän, että olemme kaikki sellaisia, omalla tavallamme – sinäkin.

Elämällä elämääsi ja kohtaamalla ihmisiä tulet ajatelleeksi, ehkä päivittäinkin, miksi joku tuttavasi sanoo asiansa niin kuin sanoo. Tulet alitajuisesti tuominneeksi jonkun ajattelun erilaisuutta. Toisaalta, tunnet myös helposti ”sielujen synkkaa” sellaisten ihmisten kanssa, joiden ajattelutyyli on lähellä omaasi. Havainnoit siten eri ihmisten luontaisia taipumuksia.

Valmentajille suunnattu osuus avaa tyyppiteorian taustaa sekä kertoo tuoteperheestämme laajemmin.

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ tuoteperheen avulla mm. esimiehet ovat löytäneet erinomaisia työkaluja esimerkiksi tiimien muodostamiseen tai työtehtävien jakamiseen eri tavalla tiimin sisällä.

Samalla, kun ihmiset ovat ymmärtäneet omaa ja vieruskaverin ajattelutyylin erilaisuutta, vaikutus on näkynyt myös työilmapiirissä. Myös kehityskeskusteluissa on osattu ottaa kunkin luontaiset taipumukset keskustelun pohjaksi. Onpa jonkun työtehtäväaluekin voinut muuttua kaikille edulliseen suuntaan, eli kyseinen/kyseiset henkilöt ovat päässeet työskentelemään luontaisten vahvuuksiensa alueella.

Olemme laittaneet yleiseen kuunteluun tunnin mittaisen videon, aiheena ’LUONTAISET TAIPUMUKSET™ liiketoimintasi kehittämiswebinaari’.

Jari webinaari-isäntänä PLAY

Webinaarissa käydään läpi LUONTAISET TAIPUMUKSET™ valmentajan liiketoiminnan keskeisiä haasteita sekä ehdotetaan niihin konkreettisia ratkaisuja. Webinaarissa esitellään myös uusia LUONTAISET TAIPUMUKSET™ tuoteperheen tuotteita (LTA-E, TTP sekä VVA). Webinaarin katsottuasi sinulla on erittäin hyvät tiedot ja valmiudet tehdä omaan LUONTAISET TAIPUMUKSET™ liiketoimintaasi terävoitetty liiketoimintasuunnittelma, mikä tähtää oman LUONTAISET TAIPUMUKSET™ liiketoimintasi kasvattamiseen.

Valmennamme LUONTAISET TAIPUMUKSET™ (LTA, LTA-E, TTP ja VVA) valmentajia sivustoltamme löytyvän ohjelman mukaan.

Me olemme päättäneet panostaa merkittävästi jokaisen lisensoidun LUONTAISET TAIPUMUKSET™ valmentajan liiketoiminnan edistämiseen, joten tässä on nyt sinulle tilaisuus kuulua tämän joukon suunnannäyttäjiin! Mikäli sinulla herää webinaarin katsottuasi lisäkysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä!

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ liiketoimintasi kehittämisterveisin koko tiimimme puolesta,

Jari Saarenpää

jari@luontaisettaipumukset.fi

+358408200644

 

Kirjoittaja:luontaisettaipumukset