LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -toimitus |

 

dreamdate

 

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ tuoteperheen tuotteet ovat löytäneet uuden sovellusalueen, kun tänään julkaistu uusi DreamDate-parinhakupalvelu näki päivänvalon. Ihmisten erilaisuuden ymmärryttämiseen ja erilaisuuden hyödyntämiseen tähtäävä työkalu soveltuu mainiosti myös tähän käyttöön. Toistaiseksi olet saattanut tutustua  LUONTAISET TAIPUMUKSET™ tuoteperheen tuotteisiin yritysmaailmassa, jossa luontaisten taipumusten analyysejä on tehty jo yli 25.000 kappaletta. Tuotteita tullaan jatkossa kehittämään sekä yrityssektorin että kuluttajamarkkinoiden tarpeisiin.

Uusi DreamDate-parinhakupalvelu markkinoi itseään Suomen ensimmäisenä eksklusiivisena parinhakupalveluna. Deittikuningatar Anna Uusiheimalan mukaan DreamDate on suunnattu sinkuille, joiden ikähaarukka on todennäköisesti 30 vuodesta ylöspäin.

Onneksi olkoon Anna & tiimi!

Taloussanomat uutisoi >>>

 

Kirjoittaja:luontaisettaipumukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *