Jari Saarenpää

Kirjoittaja: valmentaja Jari Saarenpää

 

Huomenna se alkaa, nimittäin kolmen viikonlopun mittainen turnee Suomessa mielenkiintoisen uuden valmennuskonseptin kanssa! Kaksipäiväisessä viikonloppuvalmennuksessa on kolme kokonaisuutta, jonka läpikäytyä on taatusti viisaampi siinä, mitä omalla elämällään haluaa tehdä!

Jos et kerinnyt toukokuussa mukaan, turnee lähtee uudelle kiertueelle marraskuussa. Lisätiedot täältä.

 

I. KEHITÄ VAHVUUKSIASI™

Tässä valmennuksen osiossa jokainen osallistuja tekee noin viikkoa ennen valmennustilaisuutta sähköisen kyselyn kautta KEHITÄ VAHVUUKSIASI™ -analyysin, jonka avulla tunnistetaan oma luontainen ajattelutyyli. Tämän työvälineen avulla voit tunnistaa ajattelutyylissäsi olevia vahvuuksia, joiden varaan sinun kannattaa lähteä taitojasi kehittämään. Saat henkilökohtaisen raporttikansiosi valmennustilaisuudessa. Teemme tässä valmennuksen osiossa myös sinun osaaminen-motivaatio -kartoituksen.

II. PASSION TEST®

Käytämme Suomessa aivan uutta valmennusmenetelmää, jonka avulla löydämme sinun TOP5 innostuksen kohteet. Menetelmän avulla saamme sinun tärkeimmät intohimosi myös tärkeysjärjestykseen, sekä laadimme niille merkkipaaluja, jotka ohjaavat sinua sisäisen motivaatiosi polulla. Tämä valmennusmenetelmä on levinnyt laajalle maailmassa ja tulee nyt ensi kertaa Suomeen!

III. INNOSTAVA ITSENSÄ JOHTAMINEN

Valmennusviikonlopun kolmannessa valmennusosiossa kokoamme työkalupakkiisi menetelmiä ja keinoja, joita tarvitset matkatessasi sisäisen motivaatiosi polulla. Tutustumme muun muassa tunnelukkoihin, jotka estävät sinua onnistumasta tavoitteissasi. Tunnelukko on lapsuudessa tai nuoruudessa opittu haitallinen ajattelutapa, joka nykypäivänä aktivoituessaan lukitsee meidät itsellemme haitallisiin toimintatapoihin.

 

Tavataan valmennuksessa!

Jari

Kirjoittaja:luontaisettaipumukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *