Jukka Heikkilä

Innostava & ideoiva kehittäjä – ENFJ

Valmennuskielet: suomi

+358 40 544 3898
jukka.heikkila@logotiimi.fi

Logotiimi Oy

Olen paljasjalkainen tamperelainen myynnin ammattilainen. Olen valmistunut Tampereen Ammattikorkeakoulun kansainvälisen myynnin ja myynnin johtamisen YAMK tradenomiksi. Autan asiakkaitani kehittymään sekä ihmisinä että omassa työssään. Päätyöni on ollut myynnin ja myynnin parissa toimivien ihmisten valmentaminen ja heidän osaamisensa kehittäminen. Mind Coach Certified Trainerina olen pystynyt auttamaan heitä myös ”pääkopan” kuntoon laittamisessa ja sen voimavarojen hyödyntämisessä.

Uusin aluevaltaus itselläni on ollut pääsy LUONTAISET TAIPUMUKSET™ lisenssivalmentajaksi, jota tulen täydentämään Esimies-ja asiantuntijatyön lisenssivalmentajaohjelmalla. Sen myötä saan valmiuden valmentaa ja kehittää johtoryhmiä, asiantuntijoita ja kaikkia sellaisia, jotka tekevät tiivistä yhteistyötä muiden kanssa, ja haluavat ymmärtää paremmin muita ryhmän jäseniä.

Jatkossa tulen suuntautumaan edellisten lisäksi myös Asiakaskohtaamisvalmennukseen, jossa hyödynnetään LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -työkaluja. Tämä täydentää erittäin hyvin aiempaa kokemustani myynnin valmentajana, ja tuo aivan uutta lisäsyvyyttä asiakaskohtaamisten parantamiseen ja kehittämiseen.

Saan itse ”virtaa” ja hyvää mieltä siitä, kun huomaan että ihmiset oppivat, kehittyvät ja alkavat saamaan aikaan parempia tuloksia. Kun asiakas voi hyvin ja on onnellinen, minäkin voin hyvin ja olen onnellinen. LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -matkallani yhdessä asiakkaiden kanssa tullaan tekemään vielä huikeita ”matkoja itseen”, ja kohti muiden ja oman itsen parempaa ymmärtämistä. Kun itsensä ja muut tuntee paremmin, yhteistyökin sujuu paremmin!

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -lisenssit:

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -lisenssivalmentaja

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ esihenkilötyön lisenssivalmentaja