Katariina Sampinen

Vahvuuksilla voimaannuttaja ja erilaisuudesta ammentava rikastuttaja – ENFP

Valmennuskielet: suomi

+358 400 675 627
katariina@luontaisettaipumukset.fi

Löysin LUONTAISET TAIPUMUKSETTM -analyysin, kun työuupumus oli vienyt itsetunnon ja mietin, että kuka oikein olen. Tuossa kohtaa epäilin, että olenko koskaan ollutkaan sellainen mitä olin aina aiemmin ajatellut olevani. Tein muutamia muitakin itsetuntemusta lisääviä analyyseja. Eri analyysit kertoivat suurinpiirtein yhtäläistä tarinaa ja ne muodostivat kyllä hyvin pitkälti kuvan ihmisestä, joka olin ajatellutkin olevani, mutta mitä uupumus oli laittanut epäilemään.

Varsinaisia oivalluksia synnytti LUONTAISET TAIPUMUKSETTM-analyysi ja sen läpikäyminen Jari Saarenpään kanssa. Nuo oivallukset, saivat minut näkemään syvemmälle. Läpi elämän erilaisten kokemusten, kasvatuksen, koulutuksen ja työroolien rakentaman minän näinkin omat luontaiset taipumukseni ja niiden löytäminen selkeytti asioita paljon. Ymmärsin vielä paremmin, että miksi olin uupunut. Ymmärsin, miksi tietyt asiat saavat minut flow -tilaan ja toisaalta, että miksi en joistakin asioista tykkää ja ne tuntuvat työläiltä, vaikka olisinkin niissä todella hyvä. Opin näkemään myös uusia vahvuuksia itsessäni ja sanoittamaan jo tutut paremmin. Sain vahvistusta sille, että millaisia asioita ja tilanteita minun kannattaa pyrkiä välttämään, jotta en uupuisi uudelleen.

LUONTAISET TAIPUMUKSETTM -valmentajana haluan auttaa yksilöitä kirkastamaan omat vahvuutensa ja ohjata kehittämään niitä edelleen. Toivon voivani oivalluttaa siinä, miksi yksilö kokee jotkin tehtävät raskaammiksi kuin toiset ja auttaa häntä näin valitsemaan itselleen paras polku eteenpäin.

Yrityksistä erityisen lähellä sydäntäni ovat sellaiset yksiköt, joissa samat ihmiset tekevät helposti hyvinkin erilaisia asioita yrityksen arjessa tai kohtaavat monenlaisia ihmisiä. Innostun, kun pääsen oivalluttamaan ryhmiä ajattelemaan roolituksiaan uudelleen vahvuuksien kautta ja vähentämään ristiriitatilanteita erilaisuuden ymmärtämistä kehittämällä.

Taustaltani olen KTM ja minulla on hyvin laaja-alainen kokemus ja osaaminen liiketoiminnan eri osa-alueilta.

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -lisenssit:

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ lisenssivalmentaja
LUONTAISET TAIPUMUKSET™ esimies- ja asiantuntijatyön lisenssivalmentaja
TYÖRYHMÄN TAIPUMUKSET™ valmentaja