Mikko Tolonen

ENTJ – analyyttinen kehittäjä, myös urheillessa!

Valmennuskielet: suomi

+358 40 560 2588
sawoquest@gmail.com

Sawoquest Oy

Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri (johtaminen) ja aikanaan olen myös tradenomin paperit hankkinut laskentatoimen puolelta. Aikaisemmin työskentelin laskentatoimen tehtävien parissa ja huomasin, että tämä työ ei ehkä olekaan se juttu. Niinpä aloin tehdä uusia suunnitelmia ja opiskelin yliopisto-opinnot johtamisen puolelta. Tämä kokonaisuus alkoi tuntua jo enemmän omalta jutulta, siis kokonaisuuksien hallinta ja uusien asioiden kehittely.

Aikaisemmin olen tehnyt joitakin vuorovaikutusanalyysejä, mutta LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -analyysi avasi silmät ja samalla vahvisti omaa käsitystäni omasta ajattelutavasta. Minulla on vahvuuksia ja minulla on heikkouksia, joita voidaan onneksi kehittää. Olisinpa päässyt tekemään LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -analyysin kaksikymmentä vuotta sitten! Monta asiaa olisin voinut tehdä toisin.

Työuran aikana olen huomannut, että työpaikoilla on kehittämisen tarvetta monissa asioissa. Yksi suuresti työyhteisöön vaikuttava tekijä on työntekijöiden toiminta työpaikalla. Työntekijöiden keskinäiset välit voivat aiheuttaa ongelmia töissä, ja ne ongelmat johtuvat erilaisista tavoista toimia ja ajatella asioita. Ymmärtämällä omat tavat toimia ja ajatella, voidaan ymmärtää muiden ihmisten käyttäytymistä eri tilanteissa. Erilaisuuden hyödyntäminen on vahvuus työyhteisössä. Toivottavasti tätä ajatusta hyödyntämällä voidaan parantaa johtamista, vuorovaikutustaitoja ja organisaatiokulttuuria mahdollisimman monessa yrityksessä.

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -lisenssivalmentajan koulutus avasi omaa tapaani ajatella, ja tavoitteeni jakaa tätä oivallusta muille oman yritykseni kautta. Ota rohkeasti yhteyttä, etsitään yhdessä sinun tai työntekijöidesi luontaiset vahvuudet!

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -lisenssit:

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -lisenssivalmentaja
LUONTAISET TAIPUMUKSET™ esihenkilötyön lisenssivalmentaja