Pekka Leskelä

Action Innovator – INFP

Valmennuskielet: suomi ja englanti

+358 400 890 629
pekka.leskela@loio.fi

Loio

90-luvulla Innotiimi-kollegat innostuivat MBTI:stä. Minä en periaatteesta lähtenyt lisenssivalmennukseen, koska mielestäni meidän olisi pitänyt kehittää omia menetelmiä eikä kopioida muiden juttuja. Koska vedimme paljon valmennuksia yhdessä altistuin erilaisuusteemalle jatkuvasti. Joku kollegoista (esim. Niko Helin) hoiti MBTI:n ja minä yleensä toiminnalliset harjoitukset. Aikaa myöten minäkin aloin puhua syvällisesti erilaisuudesta, ilman virallista oikeutta. Myöhemmin törmäsin eri kollegoiden kautta ainakin viiteen muuhun erilaisuusmalliin, jotka tulivat tutuksi. 

Vuoden 2019 alussa eksyin LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -nettisivuille, kun perustin uuden firman (Loio) ja tutkin mitä vanhat kollegat nykyään puuhaavat. Parinkymmenen vuoden hautumisen jälkeen erilaisuus kolahti oikein kunnolla. Siitä asti on Nikon ja Karin kanssa kehitetty erilaisuuspelejä ja -harjoituksia. 

Eli toiminnallinen oppiminen ja pelillistäminen ovat sydäntä lähellä ja uskon että niiden avulla voidaan tehostaa erilaisuuden ymmärtämistä, hyväksymistä ja hyödyntämistä.  

Jos pelit kiinnostavat, olen käytettävissä.

Terveisin Pekka

 

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -lisenssit:

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -lisenssivalmentaja
LUONTAISET TAIPUMUKSET™ esihenkilötyön lisenssivalmentaja