Rami Räty

Erilaisuudesta innostuva kehittäjä – ENFP

Valmennuskielet: suomi ja englanti

+358 41 3199 544
rami@ramiraty.fi

Henkilöstöratkaisut Rami Räty Oy

Olen toiminut yli 15 vuotta monipuolisissa rekrytoinnin ja HR-asiantuntijan tehtävissä eri kokoisissa henkilöstöpalvelualan yrityksissä Suomessa. Urani alkuvuodet painottuivat pääsääntöisesti rekrytointikonsultin tehtäviin monille eri toimialoille, kuten metalli-, puu- ja muoviteollisuusaloille sekä ravintola- ja kaupan aloille.

Kokemuksen karttuessa tieni vei minua yhä syvemmälle rekrytoinnin kehittämistehtäviin ja sitä kautta mielenkiintoni myös kokonaisvaltaisempaan yritysten ja organisaatioiden työhyvinvointiin kasvoi. LUONTAISET TAIPUMUKSET™ on erinomainen työkalu työyhteisöjen kehitys- ja kehittämistyöhön. Jotta työntekijöille saataisiin luotua työnimua, on heidät opittava tuntemaan ja opittava ymmärtämään jokaisen työyhteisön jäsenen luontaisia taipumuksia. Luontaisia taipumuksia tarkastellessa opimme myös ymmärtämään erilaisuutta sekä toisaalta löytämään myös jokaisen työyhteisön jäsenen vahvuudet ja hyödyntämään niitä. Hyvinvoiva henkilöstö = tuottava henkilöstö.

Perustin oman rekrytointi- ja valmennusalan yrityksen kesällä 2019. Rekrytointien lisäksi erilaisten työyhteisövalmennusten kysyntä on kasvanut hurjasti. LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -lisenssivalmentajana pääsen entistä kokonaisvaltaisemmin pureutumaan eri asiakasorganisaatioiden työyhteisöihin ja näin antamaan heille parhaan mahdollisen hyödyn osaamisestani.

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -lisenssit:

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -lisenssivalmentaja