Tea Lummi

Vahvuuksilla valmentava – INFP

Valmennuskielet: suomi ja englanti

+358 400 420713
tealummi@outlook.com

Tmi Tea Lummi

Hei, olen Tea Lummi ja intohimoni on saada ihmisistä esille parasta itseään hyvän ja kannustavan valmennuksen/sparrauksen tukemana.

Takavuosina painiskellessani itse esimiehenä hyvin ammattitaitoisen ja samalla erittäin erilaisten ihmisten tiiminvetäjänä koin esimiehen tuskaa siitä, miten saada tiimi puhaltamaan samaan hiileen ja toimimaan yhteistyössä. Henkilöiden erilaiset motiivit työnteolle avasivat silmiäni näkemään niitä asioita, jotka antoivat energiaa työntekoon eri tyyppisillä henkilöillä.

Nauttiessani esimiesaikanani omasta hyvästä valmennuksestani innostuin itsekin tutkimaan ihmisten erilaisuuksia ja myöhemmin opiskelujen suuntautuessa työhyvinvointiin, johtamiseen ja henkilöstöhallinnon alueille vahvistui näkemykseni siitä, että vahvuuksien kautta valmentaminen on oma juttuni. Jokaiselta ihmiseltä löytyy vahvuuksia, joita voi ja kannattaa hyödyntää elämässä!

Sanotaan, että kun yksi ovi sulkeutuu, jotakin uutta ja ihanaa voi tapahtua. Itselleni kävi juurikin näin; eräs työsuhteeni oli päättymässä ja löysin ”sattumalta” tietoa Luontaiset taipumukset -valmennuksista, mistä innostuin valtavasti heti ensilukemalta. Hakeuduin kouluttautumaan jokaiselle mahdolliselle kurssille sekä valmentajakoulutukseen, joita TypeOne tarjosi sekä osallistumaan kaikkiin mahdollisiin valmentajatapaamisiin. Valmentajavalmennuksissa sain mittaamattoman paljon tietoa ihmistyypeistä ja heidän käyttäytymisistään. Myöhemmin jatkoinkin työskentelyä valmentajaryhmässä, joka kehitti Erilaisuuden johtamisen konseptivalmennuksen sekä valmentajia että asiakkaita varten.

Erilaisuuden johtamisen valmennusryhmässä toimiminen on ollut myös osa omaa kasvutarinaani ja tulikoettani, vaikka ryhmällämme on ollut sama tavoite, niin tässä toiminnassa olemme itse päässeet loistavasti harjoittelemaan erilaisten tyyppien yhteistyötä. Omalla kohdallani vuorovaikutus on ollut kehitystarinani, olen tietoisesti harjoitellut aktiivista kuuntelemista ja erityisesti omien ajatusteni kertomista ääneen niin, että muut ovat todella ymmärtäneet, mitä olen tarkoittanut. Olen kiitollinen tästä treenistä.

Rakastan olla vahva ja kuten hyvin tiedämme, vahvuus voi ajoittain olla piiloutuneena muiden asioiden alle emmekä pelaa omalla tasollamme elämän peliä. Haluni auttaa ihmisiä pelaamaan omalla parhaalla tasollaan on se, mihin valmennuksissani tähtään. Pelitaktiikka ja keinot ovat teorioista ammennettuja ja itse valmennus on tavoitteellista, käytännönläheistä ja kannustavaa.

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -lisenssit:

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -lisenssivalmentaja
LUONTAISET TAIPUMUKSET™ esihenkilötyön lisenssivalmentaja
TYÖRYHMÄN TAIPUMUKSET™ -valmentaja