Terhi Vesterinen

Johtamisen kumppani, Business Coach – ENFJ

Valmennuskielet: suomi

+358 400 585 913
terhi.vesterinen@solpoint.fi

SolPoint Oy

Olen johtamisen sekä esimies- ja asiantuntijatyön valmentaja, kouluttaja ja kehittäjä, joka jaksaa innostua erilaisten ihmisten kohtaamisesta. Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri ja minulla on myös liiketalouden opettajan pedagoginen pätevyys. Business to business markkinoinnin ja johtamisen lisäksi olen opiskellut esimerkiksi työ- ja organisaatiopsykologiaa sekä viestintää. Olen myös ICF:n sertifioima Business Coach®. Mielestäni olen onnekas, kun olen saanut tehdä töitä lukuisten erilaisten yksilöiden ja organisaatioiden kanssa. Työrooleissani olen toiminut johto-, esimies- sekä asiantuntijatehtävissä. Kehittäjänä innostun helposti uudesta ja järjestelmällisenä haluan viedä asiat maaliin saakka.

Kiinnostuin erilaisista ajattelutyyleistä ensimmäisessä esimiestehtävässäni. Pääsin heti esimiestyöni alkutaipaleilla keskelle muutosta pienessä tiimissä, jossa toimin esimiehenä. Esimiestehtävien laajentuessa ja haasteiden kasvaessa erilaisuuden näkökulmat nousivat entistä tärkeimmiksi. Liiketoiminnassa ja kumppanuuksien kehittämisessä myös asiakkaiden erilaisuuden ymmärtäminen on erityisen tärkeää.

Ihmisten erilaisuus ja moninaisuus on mielestäni voimavara, jossa on paljon hyödyntämätöntä potentiaalia. Ryhmästä kasvaa huipputiimi yksilöiden vahvuuksia hyödyntämällä. Yksilön näkökulmasta omien vahvuuksien ymmärtäminen tuo lisäpotkua itsensä johtamiseen. Itselle merkityksellinen työ tuottaa myös tuloksia.

Olen hyödyntänyt LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -viitekehystä työssäni vuosien ajan. Olen kovin iloinen, että LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -tuoteperhe on kehittynyt matkan varrella. Esimies- ja asiantuntijatyöhön tai työryhmien vahvuuksiin suunnatut analyysit ovat tuoneet merkittävää lisäarvoa esimerkiksi johtoryhmävalmennuksiin. Hyödynnän myös LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -analyysejä esimiesten ja asiantuntijoiden coaching-prosesseissa. Kun suuntaa katseen ensin sisäänsä, voi oivaltaa jotakin merkittävää paitsi itsestään, myös toisista.

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -lisenssit:

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -lisenssivalmentaja
LUONTAISET TAIPUMUKSET™ esihenkilötyön lisenssivalmentaja
TYÖRYHMÄN TAIPUMUKSET™ -valmentaja