Timo Mäki

Kehittävä polun näyttäjä – INTP

Valmennuskielet: suomi

+358 44 5353063
timo.maki@ttmsales.fi

TTM Sales

Olen koulutukseltani insinööri ja pääosa työkokemuksestani muodostuu myyntiin, tilaus- ja toimitusketjuun läheisesti liittyvien eri tehtävien hoitamisesta, niin suuressa yrityksessä kuin pienimmillään vain muutaman henkilön kokoisissa mikroyrityksessäkin. Myös yrittäjänä asiakkaitanani ovat olleet niin suuret kuin pienet yritykset. Kokemusta on kertynyt myös työuran alkuvuosina tuotantotyöstä ja jälkimarkkinoinnin eri tehtävistä. Lisäksi olen vapaa-ajallani toiminut melkein koko aikuisen ikäni erilaisten yhdistysten vastuutehtävissä. Matkan varrella olen ollut tekemisissä todella erilaisten ihmisten kanssa ja ihmetellyt sitä, että mikä meidät saa tulemaan toimeen toisten kanssa paremmin kuin toisten.

Kiinnostuin alunperin LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -menetelmästä sen takia, että menetelmä keskittyy oman erilaisuuden ymmärtämiseen ja siihen, miten erilaisia muut ihmiset voivat olla. Pyritään siis tunnistamaan omat vahvuusalueet ja tietysti on myös hyödyllistä ymmärtää mistä suunnista omat heikoimmat ominaisuudet löytyvät. On hyödyllistä tiedostaa mikä on itselle ominaista ja mikä taas vaatii paljon ylimääräistä energiaa, jotta hommat tulee tehdyksi. Jaksamisenkin näkökulmasta oleellinen asia tiedostaa.

Olen LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -menetelmän kautta oppinut paremmin hyväksymään omaa erilaisuuttani ja tunnistamaan ja tunnustamaan muiden erilaisuuden paremmin. Tässä kohtaa ainakaan tieto ei ole lisännyt tuskaa, vaan päin vastoin. Se minkälaisen uuden näkökulman kanssa ihmisiin menetelmä on minulle avannut, saa uskomaan että erilaisuuden hyödyntäminen tuo niin yksilöille, johtoryhmille kuin isommassakin mittakaavassa yhteisöille suuria mahdollisuuksia kehittyä yhä paremmiksi, tehokkaammiksi ja samalla inhimillisemmiksi jäsenilleen. LUONTAISET TAIPUMUKSET™ on myös auttanut työn ulkopuolisessa elämässä ymmärtämään läheisiä ihmisiä paremmin ja sitä kautta helpottanut arkea.

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -lisenssit:

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -lisenssivalmentaja

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ esihenkilötyön lisenssivalmentaja