LUONTAISET TAIPUMUKSET™ DEMOVALMENNUS

Järjestämme maksuttomia demovalmennuksia kohderyhmänä yritykset ja organisaatiot, joissa halutaan kehittää vuorovaikutustaitoja. Hyvät vuorovaikutustaidot edistävät työntekijöiden hyvinvointia ja ovat ensiarvoisen tärkeitä mm. asiakaskohtaamisissa ja esimiestyössä. Valmennus antaa hyvän kuvan LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -analyysien hyödyntämisen mahdollisuuksista sekä antaa vinkkejä organisaatioiden henkilöstönkehitykseen näillä työkaluilla.

Valmennuksiamme on hyödynnetty mm. tiimityön organisoinnissa ja kehittämisessä, esimiestaitojen kehittämisessä, johtoryhmätyöskentelyn tehostamisessa, palautteenannon sekä kehityskeskustelujen kehittämisessä. [•ryhmädynamiikka •vuorovaikutustaidot •muutoksen hallinta ja sen johtaminen •organisaatiokulttuuri]

Mikäli näet demovalmennuksen jälkeen menetelmän/t hyödylliseksi organisaatiossasi, voit  valita sopivimman valmentajan ammattitaitoisten lisenssivalmentajiemme joukosta ja ottaa yhteyttä kyseisen valmentajan henkilöesittelyn linkeistä. Vaihtoehtoisesti voit täyttää yhteydenottolomakkeen tällä sivulla.

Demovalmennus on suunnattu myös henkilöille, jotka pohtivat omaa valmentajauraansa ihmisten vuorovaikutustaitojen kehittämisessä.

Ilmoittauduttuasi...

Jokainen osallistuja tekee viikkoa ennen tilaisuutta sähköisen kyselyn kautta LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -analyysin, jonka avulla tunnistetaan oma luontainen ajattelutyyli. Henkilökohtainen raportti jaetaan valmennustilaisuudessa.

Kuhunkin tilaisuuteen otetaan 18 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Max 2 henkilöä/organisaatio.

Tilaisuus on maksuton. (Unohdusmaksu 50,00€)

Ilmoittaudu seuraavaan demovalmennukseen:

Ilmoittautumismahdollisuus sulkeutuu viikkoa ennen kyseistä valmennusta tai kun paikat ovat täynnä.

DEMOVALMENNUKSISTAMME SANOTTUA

"Todella innostava koulutus ja fiilis oli mahtava. Teoria osuus oli hyvin rakennettu, aikataulut piti ja keskusteluille oli sopivasti aikaa."

"Hyvä agenda, jaksotus, osallistavuus ja muutenkin tosi tärkeä aihekokonaisuus."

"Pistää kyllä väkisin miettimään."

"Jokaiselle työelämässä olevalle tärkeä itsetuntemuksen lisäämisen mahdollisuus! Valotti konreettisesti vuorovaikutustaitojen merkitystä työyhteisöissä!"

"Todella hyvä demovalmennus. Vakuutti ja oli vuorovaikutteinen. Hyvä flow toteutuksessa ja käytännön treeneissä vs. tieto. Herätti mielenkiinnon."

"Ihan mahtava valmennus! Antoi hyvät eväät jatkaa omaan itseen tutustumista ja oman polun löytämistä."

"Todella mielenkiintoinen sessio, odotukset täyttyivät ja ylittyivät heittämällä."

"Tämä on loistava työkalu myyntityöhön, tiimeille, johtoryhmille jne."

"Kiitos, ihana tilaisuus, iloa ja innostuneisuutta! Uusia ajatuksia - uusia työkaluja - tietoisuus laajeni."

"Hyvä fiilis kasvoi päivän aikana ja avasi ymmärtämään entistä paremmin ihmisten erilaisuutta ja sen vaikutusta vuorovaikutus- ja päätöksentekotilanteisiin."

Kysy lisää!

Kirjoita alla olevaan kenttään lyhyesti, millainen nykytilanne organisaatiossasi on ja mihin erityisesti toivot valmentajamme syventyvän yhteydenotossa.

  • Kerro mistä haluat lisätietoa tai mikä on yhteydenottopyyntösi aihe. Otamme sinuun yhteyttä pian.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Liity uutiskirjeidemme tilaajaksi!

Tulet saamaan meiltä sähköistä postia noin 2 kertaa kuukaudessa. Postit sisältävät tärkeitä uutisia tai muistutuksia tapahtumiimme liittyen. Tiedotamme tätä kautta aihepiireistämme kiinnostuneita myös mm. kampanjoista ja tarjouksista. Voit lisäksi saada joskus erikoisetuja tai tietoa, mitä ei jaeta yleisesti sivustollamme