Luontaiset vahvuutemme – Tarinoita erilaisuuden hyödyntämisestä – ILMAINEN TOIMITUS SUOMEEN

24,90

Kirjailijat: Kari Helin, Niko Helin, Jari Saarenpää

 

Kuvaus

Miten erilaisuudesta saadaan yksilön ja yhteisön voimavara? Tämä kirja antaa siihen vinkkejä ja tarinoita.

Erilaisuus on synnynnäistä sekä opittua. Synnynnäistä on vaikea muuttaa, mutta opittua melko helppo. Raja synnynnäisen ja opitun välillä on joskus hieman epämääräinen. Esimerkiksi ajattelutyyliä pidetään yleisesti synnynnäisenä ja toimintatyyliä taas opittuna. Niinpä erilaisuutta jäsentävät työkalutkin kannattaa jakaa kahteen päätyyppiin.

Ajattelutyylejä tunnistavia, varteenotettavia työkaluja on oikeastaan vain yksi; MBTI muutamine versioineen. Toimintatyylejä – esimerkiksi johtamistyylejä – jäsentäviä työkaluja taas on kymmenittäin.

Tässä kirjassa nostetaan ajattelutyylien rinnalle käsite luontainen vahvuus. Käsitteen taustalla on tutkimus, jolla selvitettiin, miten ihmiset pyrkivät kehittämään itseään. Suuri osa vastaajista valitsi heikkouksiensa korjaamisen. Valtaosa eri alojen menestyneimmistä oli valinnut kuitenkin vahvuuksiensa hyödyntämisen.

Luontaiset vahvuutemme voivat olla kolmessa erilaisessa tilassa: aktiivisessa, ehdollisesti aktiivisessa ja passiivisessa. Kirjassa on useita esimerkkejä siitä miten passiivisen vahvuuden voi aktivoida.

Kirjan pääkokki, FM Kari Helin, on teettänyt ajattelutyylianalyysejä jo lähes 20 vuoden ajan tuhansille asiakkaille, kirjoittanut aiheesta useamman kirjan ja kehittänyt suomalaiseen kulttuuriin soveltuvan ajattelutyylien tunnistajan, LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -analyysin.

Apukokkeina ovat KTM Niko Helin ja DI Jari Saarenpää, jotka toimittavat vahvuusanalyysejä TypeOne-yrityksessä sekä valmentavat LUONTAISET TAIPUMUKSET™ valmentajia ja asiakkaita.

  • ISBN: 9789528002215
  • Sivumäärä: 256 – kovakantinen
  • Paino: 484 grammaa
  • Kustantaja: Books on Demand

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Luontaiset vahvuutemme – Tarinoita erilaisuuden hyödyntämisestä – ILMAINEN TOIMITUS SUOMEEN”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *